Bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Benim Yarin Işte Normalde Hep 2 Gün Geri Attiyodu.şimdi Bakalim Yarin Ne Olacak.kismet Hayirlisi Allah Herşeyin Hayirlisi Versin.ben Ama Içimden Bir Ses Hamileyim Diyo.fakat Belim Ağrinca Hasta Olcam Galiba Diyorum. Bilmiyorum Ama çok Zor Beklemek .....

Sen Yarim Saatte Bir Tuvalet Ihtiyacin Oluyomu.yada Adetinden önce Böyle Olan Oluyomuydu.birde Ben Muhakkak Hastalanmama Yakin Tatli Ihtiyacim Olurdu Canim çekerdi şimdi Istemiyorumm

Aysegüll Evet Oluyorduu Tatli Felan Yemek Fakat Geçen Aylara Nazaran Bu Ayy çok Az Yedim Tuvalet Ihtiyacim Oluyor Hatta Gece Kalkip Gittigimi Bilir Onuda üşütmüşümdür Diye Yoruyom.. Amannn Her Ay Ayni Komplekse Girmekten Biktimm Allah Ahiyli Zamanda Verecek Ben Eminimm... Bakalimm Zman Bekleyecegizz.. Haftaya Aşilamam Varr Dualariniz Eksik Etmeyinnn

inşallah hamilelik belirtisidir canım
Allah tüüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin
sevgiler..

Sen Yarim Saatte Bir Tuvalet Ihtiyacin Oluyomu.yada Adetinden önce Böyle Olan Oluyomuydu.birde Ben Muhakkak Hastalanmama Yakin Tatli Ihtiyacim Olurdu Canim çekerdi şimdi Istemiyorumm

canım yaaa sen kesin hamişsin bak.bende aynı şekilde oldum,tatlıya karşı çok istekliyken birden gitti o isteğim.ve hala devam ediyor tatlı yiyemez oldum.inşallah canım.dua et canım.

Sende Mi Klomen Içmiştin.yoksa Kendiliğinden Mi Hamile Kaldin

ben kendiliğinden kaldım çok şükür,2 yıllık evliyim ve 5 aydır korunmuyoduk ve artık bu ayda olmassa doktora gitmeye karar vermiştik ki hamiş olduğumu öğrendik.Allah isteyen herkese versin,okadar zorki beklemek her ay beklemekk

bende hamiş olduğumu öğrenmeden önce sürekli tuvalete girdim heh şimdi hastalandım yine olmadı derdim ama meğer o akıntıymış.yani akıntı,kasık ağrısı,bel ağrısı olabiliyo,tabi kişiden kişiye değişir ama benim böyleydi.

canım yaaa sen kesin hamişsin bak.bende aynı şekilde oldum,tatlıya karşı çok istekliyken birden gitti o isteğim.ve hala devam ediyor tatlı yiyemez oldum.inşallah canım.dua et canım.

YAA BİRŞEY SORACAM BEN HİÇ TATLI YEMEM AMA BU ARALAR ÇOK YİYORUM AMA KESİNN ADET TENDİRR ((((((((((((((((((8

AHHH VALLA ŞUANDA HEPSİ VAR BENDE ARA ARA BELİM SIRTIM AGIRIYOO AKINTIMDA VAR.. UYKUMDA VAR HALSİZLİKTE VE İKİ GÜN ÖNCE KARNIMDA ÇOK ŞEKER ÇOK TEMİZ BİR BEBEK GÖRDÜMM AMA YARIN ADET GÜNÜN OLMADI P.TESİİ ONDARDIR DİYOM BENN ........ HAFTAYA AŞILAMAM VAR ALLAHIM YÜZÜMÜZE BAKSINNNNN

adetine kaç gün var canım?

bende test yapmaya o tek çizgiyi görmeye okadar korkuyodum ki.buradaki arladaşlar test al yap demelerine rağmen alıp yapamadım korkudan.2 gün geçmesini bekledim.ama canım kan testinde hemen çıkıyormuş adetten önce bile,istersen kan testi yaptır için rahatlasın.inşallah sonuç Allahın izniylr pozitiftir.

Ahh Canim Ahh 1,5 Yildir Tek çizgi Görmekten Biktimm Ben Biliom Adet öncesi Sendromlar Bunlar O Yüzden Yapmayacam Yarini Olmadi P.tesi Bekleyecem Hayirlisi Artikk Canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…