- 27 Temmuz 2025
- 14
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi bahardursunn
-
Belirtiler içinde var bende çok bel ağrısı yaşadım başlarda hala da ara sıra yaşıyorum uyku hali de aynı şekilde hormonlardan kaynaklı oluyor. Ama tabi net bir şey demek mümkün değil çünkü adet öncesi belirtilerde de bunlar olabiliyor veya başka sebeplere bağlı da olabilirMerhaba yaklaşık 1 haftadır sürekli bel ağrısı yaşıyorum ve hiç olamadigi kadar uykum oluyor bir haftadır öğle saatlerinde uyumazken gün içinde ara ara gelen uyku ile uyuyorum ve bitkin hissediyorum gebelik belirtisi olabilir mi
Daha önce bu şekilde uyku ihtiyacı duymuyordum ama şuan bir anda bastıran bı uyku durumu oluyor ve hiç uyumadigim kadar uyuyoyirum bir haftadır ve daha 3 gün kadardır aralıksız yaşadığım bel ağrısı var 1 hafta sonra adet donemim gecikirse test alicam merak ettim bu durumu yaşayanlar varmıdır diye çünkü Chrome da sadece 4 5 aylikda başladığı yazıyor bel agrilarininBelirtiler içinde var bende çok bel ağrısı yaşadım başlarda hala da ara sıra yaşıyorum uyku hali de aynı şekilde hormonlardan kaynaklı oluyor. Ama tabi net bir şey demek mümkün değil çünkü adet öncesi belirtilerde de bunlar olabiliyor veya başka sebeplere bağlı da olabilir
Daha önce bu şekilde uyku ihtiyacı duymuyordum ama şuan bir anda bastıran bı uyku durumu oluyor ve hiç uyumadigim kadar uyuyoyirum bir haftadır ve daha 3 gün kadardır aralıksız yaşadığım bel ağrısı var 1 hafta sonra adet donemim gecikirse test alicam merak ettim bu durumu yaşayanlar varmıdır diye çünkü Chrome da sadece 4 5 aylikda başladığı yazıyor bel agrilarininEvet belirti ama yanı pms dönemi de aynıdır adet geçtikten sonra test verin
Hayır ben hamile kaldığımı öğrenmeden başladı ve ilk 1 ay ciddi anlamda zorladı beni işten bile ayrıldımDaha önce bu şekilde uyku ihtiyacı duymuyordum ama şuan bir anda bastıran bı uyku durumu oluyor ve hiç uyumadigim kadar uyuyoyirum bir haftadır ve daha 3 gün kadardır aralıksız yaşadığım bel ağrısı var 1 hafta sonra adet donemim gecikirse test alicam merak ettim bu durumu yaşayanlar varmıdır diye çünkü Chrome da sadece 4 5 aylikda başladığı yazıyor bel agrilarinin
Ben de bel boşluğu ağrılarım ve sağ böbrek ağrısı ile öğrendim çünkü adet öncesi ben bu yaşıma kadar böyle bir şey yaşamamıştımDaha önce bu şekilde uyku ihtiyacı duymuyordum ama şuan bir anda bastıran bı uyku durumu oluyor ve hiç uyumadigim kadar uyuyoyirum bir haftadır ve daha 3 gün kadardır aralıksız yaşadığım bel ağrısı var 1 hafta sonra adet donemim gecikirse test alicam merak ettim bu durumu yaşayanlar varmıdır diye çünkü Chrome da sadece 4 5 aylikda başladığı yazıyor bel agrilarinin
Ben de bel boşluğu ağrılarım ve sağ böbrek ağrısı ile öğrendim çünkü adet öncesi ben bu yaşıma kadar böyle bir şey yaşamamıştımherkesin farklı oluyor tabii ama en net sonucu bekleyip test yaparsısag
Dün den önce sadece sadece sağ ğogus kafesimin altında Ağrı oldu onunla alakası ölümü bilmiyorumBen de bel boşluğu ağrılarım ve sağ böbrek ağrısı ile öğrendim çünkü adet öncesi ben bu yaşıma kadar böyle bir şey yaşamamıştımherkesin farklı oluyor tabii ama en net sonucu bekleyip test yaparsın
Yorumları okumak birazdaha mutlu ediyor ihtimalinin olması bile hani daha önce adet donemlerim de genelde bacağıma çok ağrı giriyordu şuanda bacağımda ağri yok sadece belimde var göğüs kafesimdeki Ağrı bir gün sürdü geçti sürekli uykum geliyor eğer hayırlısı bu işe İnşallah vardırBen de bel boşluğu ağrılarım ve sağ böbrek ağrısı ile öğrendim çünkü adet öncesi ben bu yaşıma kadar böyle bir şey yaşamamıştımherkesin farklı oluyor tabii ama en net sonucu bekleyip test yaparsın
Dün den önce sadece sadece sağ ğogus kafesimin altında Ağrı oldu onunla alakası ölurmubilmiyorum
Herkesin belirtileri farklı oluyor canım benim hatta ara kanamam biraz fazla olmuştu biz hiç ihtimal vermedik hiç aklımıza dahi gelmedi yerleşmedir diye. Yani hiç ummadığımız anda bize ben burdayım diyorlar aslındaYorumları okumak birazdaha mutlu ediyor ihtimalinin olması bile hani daha önce adet donemlerim de genelde bacağıma çok ağrı giriyordu şuanda bacağımda ağri yok sadece belimde var göğüs kafesimdeki Ağrı bir gün sürdü geçti sürekli uykum geliyor eğer hayırlısı bu işe İnşallah vardır
Sağlıkla büyüsün inşallah tabikide farklıdır ben de ilk defa bu kadar bunları yaşadım acaba dedim yine ihtimal vermiyorum ama merak ettim yindede peki yerleşme kanaması herkeste oluyormi ve ne zaman oluyor adetten farkı nedirHerkesin belirtileri farklı oluyor canım benim hatta ara kanamam biraz fazla olmuştu biz hiç ihtimal vermedik hiç aklımıza dahi gelmedi yerleşmedir diye. Yani hiç ummadığımız anda bize ben burdayım diyorlar aslındaAllah Herkesin hakkında hayırlı olanı versin isteyen Herkesin kucağını doldursun inşallah
Benim yumurtlama sonrası 6.gün oldu. Leke şeklinde olmadı ama bi peçete dolusu geldi. Benim böyleydi yani koyu kırmızı şeklinde gelmişti yoğundu da biraz. Herkesin farklı yani canım benim arkadaşım olmamıştı mesela hiç çok garipSağlıkla büyüsün inşallah tabikide farklıdır ben de ilk defa bu kadar bunları yaşadım acaba dedim yine ihtimal vermiyorum ama merak ettim yindede peki yerleşme kanaması herkeste oluyormi ve ne zaman oluyor adetten farkı nedir
Bende hiç bir belirti yok ama test yaptım çok silik bi cizgi çıktı olabilir mi acabaMerhaba yaklaşık 1 haftadır sürekli bel ağrısı yaşıyorum ve hiç olamadigi kadar uykum oluyor bir haftadır öğle saatlerinde uyumazken gün içinde ara ara gelen uyku ile uyuyorum ve bitkin hissediyorum gebelik belirtisi olabilir mi
Baya belirgin ama var gibi sanki yanıltmak istemem ama Allah hayırlısi ile gelmesini nasip etsin inşallahBende hiç bir belirti yok ama test yaptım çok silik bi cizgi çıktı olabilir mi acaba
Evet hiç bir şey anlayamıyorsun belirti var diyorsun ama adet oluyorsun demekki hiç beklemdegin bir şekilde gelicek işte belkide tam umudunu kesmiş Ken sürekli o belirti bul belirti uymuyor kiBenim yumurtlama sonrası 6.gün oldu. Leke şeklinde olmadı ama bi peçete dolusu geldi. Benim böyleydi yani koyu kırmızı şeklinde gelmişti yoğundu da biraz. Herkesin farklı yani canım benim arkadaşım olmamıştı mesela hiç çok garip
Âmin inşallah kan testi vereyim diyorum bugün mü versem yarın mı versem bilemedimBaya belirgin ama var gibi sanki yanıltmak istemem ama Allah hayırlısi ile gelmesini nasip etsin inşallah
Uymuyor gerçekten canım herkesin dediği gibi beklemediğin anda ben burdayım diyorEvet hiç bir şey anlayamıyorsun belirti var diyorsun ama adet oluyorsun demekki hiç beklemdegin bir şekilde gelicek işte belkide tam umudunu kesmiş Ken sürekli o belirti bul belirti uymuyor ki
Yarını bekle istersen varsa bile beta yükselir güzel haberlerini bekliyoruz inşallah merakta bırakmaUymuyor gerçekten canım herkesin dediği gibi beklemediğin anda ben burdayım diyor
Dün betam 951çıktı canım iyi yükseliyor yarın kontrol var bakalım ne durumdayızYarını bekle istersen varsa bile beta yükselir güzel haberlerini bekliyoruz inşallah merakta bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?