Bel ağrısı ve çok uyku hali uyuma

bahardursunn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2025
14
1
1
25
Merhaba yaklaşık 1 haftadır sürekli bel ağrısı yaşıyorum ve hiç olamadigi kadar uykum oluyor bir haftadır öğle saatlerinde uyumazken gün içinde ara ara gelen uyku ile uyuyorum ve bitkin hissediyorum gebelik belirtisi olabilir mi

Belirtiler içinde var bende çok bel ağrısı yaşadım başlarda hala da ara sıra yaşıyorum uyku hali de aynı şekilde hormonlardan kaynaklı oluyor. Ama tabi net bir şey demek mümkün değil çünkü adet öncesi belirtilerde de bunlar olabiliyor veya başka sebeplere bağlı da olabilir

Daha önce bu şekilde uyku ihtiyacı duymuyordum ama şuan bir anda bastıran bı uyku durumu oluyor ve hiç uyumadigim kadar uyuyoyirum bir haftadır ve daha 3 gün kadardır aralıksız yaşadığım bel ağrısı var 1 hafta sonra adet donemim gecikirse test alicam merak ettim bu durumu yaşayanlar varmıdır diye çünkü Chrome da sadece 4 5 aylikda başladığı yazıyor bel agrilarinin

Evet belirti ama yanı pms dönemi de aynıdır adet geçtikten sonra test verin
Daha önce bu şekilde uyku ihtiyacı duymuyordum ama şuan bir anda bastıran bı uyku durumu oluyor ve hiç uyumadigim kadar uyuyoyirum bir haftadır ve daha 3 gün kadardır aralıksız yaşadığım bel ağrısı var 1 hafta sonra adet donemim gecikirse test alicam merak ettim bu durumu yaşayanlar varmıdır diye çünkü Chrome da sadece 4 5 aylikda başladığı yazıyor bel agrilarinin

Hayır ben hamile kaldığımı öğrenmeden başladı ve ilk 1 ay ciddi anlamda zorladı beni işten bile ayrıldım

Ben de bel boşluğu ağrılarım ve sağ böbrek ağrısı ile öğrendim çünkü adet öncesi ben bu yaşıma kadar böyle bir şey yaşamamıştım herkesin farklı oluyor tabii ama en net sonucu bekleyip test yaparsın

Dün den önce sadece sadece sağ ğogus kafesimin altında Ağrı oldu onunla alakası ölümü bilmiyorum

Yorumları okumak birazdaha mutlu ediyor ihtimalinin olması bile hani daha önce adet donemlerim de genelde bacağıma çok ağrı giriyordu şuanda bacağımda ağri yok sadece belimde var göğüs kafesimdeki Ağrı bir gün sürdü geçti sürekli uykum geliyor eğer hayırlısı bu işe İnşallah vardır

Herkesin belirtileri farklı oluyor canım benim hatta ara kanamam biraz fazla olmuştu biz hiç ihtimal vermedik hiç aklımıza dahi gelmedi yerleşmedir diye. Yani hiç ummadığımız anda bize ben burdayım diyorlar aslında Allah Herkesin hakkında hayırlı olanı versin isteyen Herkesin kucağını doldursun inşallah

Sağlıkla büyüsün inşallah tabikide farklıdır ben de ilk defa bu kadar bunları yaşadım acaba dedim yine ihtimal vermiyorum ama merak ettim yindede peki yerleşme kanaması herkeste oluyormi ve ne zaman oluyor adetten farkı nedir

Benim yumurtlama sonrası 6.gün oldu. Leke şeklinde olmadı ama bi peçete dolusu geldi. Benim böyleydi yani koyu kırmızı şeklinde gelmişti yoğundu da biraz. Herkesin farklı yani canım benim arkadaşım olmamıştı mesela hiç çok garip

Bende hiç bir belirti yok ama test yaptım çok silik bi cizgi çıktı olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_7121.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_7120.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_F48B2A60-6324-4D78-B6F8-39F1BA1535A1.webp
    31 KB · Görüntüleme: 23
Evet hiç bir şey anlayamıyorsun belirti var diyorsun ama adet oluyorsun demekki hiç beklemdegin bir şekilde gelicek işte belkide tam umudunu kesmiş Ken sürekli o belirti bul belirti uymuyor ki

Evet hiç bir şey anlayamıyorsun belirti var diyorsun ama adet oluyorsun demekki hiç beklemdegin bir şekilde gelicek işte belkide tam umudunu kesmiş Ken sürekli o belirti bul belirti uymuyor ki
Uymuyor gerçekten canım herkesin dediği gibi beklemediğin anda ben burdayım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…