Gebeliğe Hazırlık Bel ağrısı ve karın ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyamm198

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
187
214
53
28
Merhaba arkadaşlar 10 Ocak yani dün regl günmdü ancak hastalanmadım. Yaklaşık 4-5 gündür bi karın ağrısı yaşıyorum. Bu gece de bel ağrısı yüzünden uyuyamadım sürekli bir o tarafa bir bu tarafa dönüp durdum . Gecikmemin 1. Günü henüz hastalanmadım. Akıntı falan da yok birde göğüslerim ağrıyor ama bu bende her adet öncesi muhakkak olur. Ancak bel ağrısı ve karın ağrısı hiç yaşamazdım. Yalnızca hastalandıktan sonra 1 gün karnım ağrırdı. Hamile olabilir miyim?

Adet ve gebelik belirtileri benziyor
Bende hamile kaldığımda belim aşırı ağrır ve göğüslerim acır .
İkisi de olabilir yani bir test yapın çıkar hayırlısı olsun .

Adet ve gebelik belirtileri benziyor
Bende hamile kaldığımda belim aşırı ağrır ve göğüslerim acır .
İkisi de olabilir yani bir test yapın çıkar hayırlısı olsun .
Negatif görmekten sıkıldığım için biraz daha bekleyim diyorum bilmiyorum bu tarz şey hiç yaşamamıştım yani adet olmadan önce hiç belim ve karnım ağrımazdı anca hastalandıktan sonra karnım yalnızca 1 gün ağrırdı ama heveslenmek de istemiyorum dediğim gibi negatif görmek yordu. Yorumunuz için teşekkür ederim

Rica ederim umarım bu sefer negatif olmaz

Yaa inşallah 2 yıl 4 aydır evliyim ve korunmadık hiç maalesef olmadı eğer bugün de regl olmazsam yarın daha fazla bekleyemem test yaparım zaten
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur en kısa zamanda nasip olsun

Benimde var bikac gündür bel ve kasık ağrılarım reglime de daha 3 gün var sizin sonucunuz ne oldu

Valla bende aynı durumdayım benim de 3 gün var herşeyi belirtiye yormaktan psikolojimiz bozulacak
Ya ben geçen ayda gebelik geçirdim ama kimyasalla sonuçlandı o yüzden vücudumun gösterdiği belirtileri az çok biliyorum. Kasık ağrım çok çok fazla 1 haftadır hiç geçmedi. Ama beklemek de çok yoruyo insani tabi sizde belirtiler ne

Aynısını yaşıyorum şu an regle 5 gün var ama kasiklarimdan bacaklarıma vuran bir agri var. Aynı zamanda bel ve karın ağrısı yaşıyorum. Regl olacakmışım hissi var sürekli.

Canım bu ay ilk defa benim de aşırı kasık ağrım var ama yumurtlama öncesi başladı hala devam ediyo o yüzden ben enfeksiyon diye düşünüyorum gögüslerim ağrıyo bi de akıntı. Ama bunlar adet öncesi de oluyo o yüzden kafam karmakarışık ha bi de sürekli nabzımı ölçüyorum doğru mu bilmiyorum ama gebelikte nabız 90-110 arasına yükseliyomuş benimki 95 105 arası. Bakalım ya gebelikten ya enfeksiyondan günümün dolmasını bekliyorum

G
Enfeksiyon da gebelik de oluyo benim dediğim gibi kimyasalla sonuçlandı ama bende şuan enfeksiyondan şüpheleniyorum muhtemelen ondan kimyasal oldu bu ayda kasik ağrım çok yine sanırım kimyasal olcak bakalm yarn gidip bı baktircam değerlerine

Test yaptınız mı?

Bende de aynı sorun var. Adetim 2 3 gün var. Bugün kahve rengi leke gördüm. Sonra başka görmedim test yaptım silik hayali çizgi çıktı. Bende heveslenmek istemiyorum

Bende de aynı sorun var. Adetim 2 3 gün var. Bugün kahve rengi leke gördüm. Sonra başka görmedim test yaptım silik hayali çizgi çıktı. Bende heveslenmek istemiyorum
Test bende yaptım aynı şekilde silik çizgi çıktı. Sizinki muhtemelen yerleşme kanamasidir. Bide kan verin bakalm

Ama olmayadabiri. Heveslenmek istemiyorum. Belki
Test bende yaptım aynı şekilde silik çizgi çıktı. Sizinki muhtemelen yerleşme kanamasidir. Bide kan verin bakalm
test bozuktur belki çok kaldı. Geçen ay almıştım 2 tane birini kullandım birinide bugün yaptım silik çıktı ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…