bel cektirme olayı işe yarar mı?

arkadaşlar geçen hafta bende çektirdim aslında pek inanarak gitmedim ve çok korktum ama inanın korkucak hiçbirşey yok asla canınız yanmıyor ve zarar verebilcek bişey değil ama bana hala çok mantıklı gelmiyor annem ve bu işi yapan teyzede böyle inanmayarak yaptırırsan zaten olmaz dediler nasıl oluyosa bu işsırnaşık şey ama denemekte yarar var çok kişinide memnun kaldığını biliyorum hiç bir sorununuz görünmüyorsa bence denemekten zarar gelmez.

arkadaşım merhaba bence bel çektirme olaynın sakıncaları var allah korusun yalnış bi harekkette daha farklı rahatsızlılara neden olabilir bu benin fikrim tabiki ama ben olsam asla yaptırmazdım sevgiler

kızlar bende duyudum bel çektirme diye bişey var hatta çevremde bir çok kişi çektirdi benim annemin 1 sene çocuğu olmadı belini çekti hamile kaldı bende bu ay çektirdim belimi bugün adetimi geçeli ikinci günüm bakalım ne olacak hayırlısı benim annem çekiyo bel benimkinide o çekti hiç korkulacak bişe değil....

canım bende bursadanım bende belimi çektirmek istiyorum ama kimseyi bulmadım sen bana tarif edermisin çeken kişiyi nerde oldugunu gitmek idtiyorum bende özel msj atabilirsin istersen

kızlar benım ananem kucuklugumden berı belımı ceker hala bıle ole :) ama hamıle kalmaya faydalımı denemedım :) yalnız eltım kayınvalıdeme belını cektırdıkten hemen sonra hamıle kalmıs belkı dogrudur

aksam aksam cok kizdim ama sizden cok annelerinize daha cok kizdim nerde yasiyorsunuz allah askina cahillik dicem ama diil cunki elinizin altinda bilgisayariniz var bu nedir neden böyle seylerden medet umulur bilemiyorum ama cidden kizdim :(((((

Anneme sordum bu konuyu anlatti ve ne tesadüftürki annem bana öyle hamile kaldigindan cok emin
Ins sende de ise yarar ayrica sakincasi asla olmayan bir seymis bir deneyin derim
Sevgiler

ilk kez duyuyorum.
bana mantıksız geldi. yanlış bir hareketle zarar da görülebilir.
kendime de yaptırmam. bu tür sorunların çaresini dr lardan bulmaya çalışırım.

aksam kizmistim hala kizginim hatta böyle bi siteye böyle bi forum hic yakistiramadim nasil yapildiginida acik acik yazmisiniz denemek isteyen ilk defa duyup medet uman cok kisi cikacak heleki nette arattikalrinda direk burdan bulacaklar ama sonucta kötü bi durum olsa vicdan azabi cekecekmisiniz yol gösterdik diye onu merak ediyorum. Doktorlar yillarca bosunami okuyor bosunami yillarca arastirmalar allah askina. Birde hamile olup bu tur seylere inananlardanda korktum cocugunuzla ilgili bisi duysaniz deniceksiniz demekki.

selam arkadaşlar bende bugün bel çektirme olayını yaptım acımıyor acısa bile bebiş için değer dimi yani. senin çocuğun olur dedi kanaman olabilkir sakın üzülme dedi hamile kalamadım diye hamile kalcan dedi. tabi eşinde bi sorun yoksa dedi. sende bişey yok dedi bakalım bu gecede ilişkiye gir dedi. belimide sıkı sıkı sardı sakın açma dedi banyoya girince açacan dedi bakalım hayırlısı ben yazarım yine takip edenler için allahım kucaklarımızı boş bırakmasın.....

aksam kizmistim hala kizginim hatta böyle bi siteye böyle bi forum hic yakistiramadim nasil yapildiginida acik acik yazmisiniz denemek isteyen ilk defa duyup medet uman cok kisi cikacak heleki nette arattikalrinda direk burdan bulacaklar ama sonucta kötü bi durum olsa vicdan azabi cekecekmisiniz yol gösterdik diye onu merak ediyorum. Doktorlar yillarca bosunami okuyor bosunami yillarca arastirmalar allah askina. Birde hamile olup bu tur seylere inananlardanda korktum cocugunuzla ilgili bisi duysaniz deniceksiniz demekki.
bu topik açılalı uzun zaman olmuş ben yeni gördüm arkadaşım belki söylediklerini doğruluk payı var ama birde şunu düşün tıbbın tükendiği noktada işte insanlar bu tür şeylerden meded umuyor ve belkide inandıkları için ondan hamile kalmaalar bile ondan olduğunu düşünüp rahatlıyorlar tabiki önce doktorlara güvenmemiz gerekiyor ama bir arkadaşım aşılama tüp bebek denedi defalarca doktor artık uğraşmayalım sizin asla çocuğunuz olmıyacak dedi allah korusun sen böyle bir durumda ne yapardın burdaki arkadaşlara kızma herkes biliyor doğruyusadece inandıkları şeyleri uyguluyorlar denize düşen yılana sarılır sakın yanlış anlama tasvip ediyorum anlamına gelmesin ama dedik ya deize düşen yılana sarılır sevgiyle kal arkadaşıma.s.

deneyen denesin derim kuzeniminde olmuyordu annem belini cekti o ay hamile kaldi benimde olmuyo benimkinide cekti ama bizde birsey yok sayet Rabbim onu vesile kilarsa olur diye dusunuyorum herseyin hayirlisi

ewtt canmm dogruu benm yengem çektrmiştii o ayy hamile kaldııııı ama çoçuk düşürmüştüü 1 sene çoçugu olmadııııı belini çektrdii o ayy hamile kaldııı belini çektrbce kendini sıcak tutcaksn ve eşinle hemn ilşkiye girceksnnnn

arkadaslar bel cektirme olayı varmış iyi diyolar cocuğun belki ondan olmuyodur diyolar ben bi kadın buldum acaba cektirsemmi? sizcefisfisfis tavsiyenizi bekliyorum:a015::nazar:

ben çektirdim ve birdaha adet olmadım suan 19 haftalık hamişimdarısı basınıza arkadaslar ve bel çektırme olayına tabıkı ınanıyorum:lepi:

bende bu ay belimi çektirdim ve bağlattım hiç acı falan yok bakalım ne olcak valla cocugum olsun diye nelere katlanıyorum yterki olsun herseye razıyım iki arkadasımın böyle oldu onlardan görmesem belki yaptırmazdım simdi hastalıgımı bekliuyorum hamiş olurum inşallah cocuk için herseyi demeliyiz arkadaslar.................

bende bu ay belimi çektirdim ve bağlattım hiç acı falan yok bakalım ne olcak valla cocugum olsun diye nelere katlanıyorum yterki olsun herseye razıyım iki arkadasımın böyle oldu onlardan görmesem belki yaptırmazdım simdi hastalıgımı bekliuyorum hamiş olurum inşallah cocuk için herseyi demeliyiz arkadaslar.................

bende geçen ay çektirdim bu au 2.ye adet oldum kahverengi siyah lekeler geliyor anlamadım valla kan verdim sonucu alacam saat 1.30da inşallah hamişimdir sice hamileyimmiki

evet cnm benim tuttu bel cektirme işe yaradı 20 günlük hamileyimmmmmmmmmmmmmm

Back
X