öncelikle çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:açtığınız konuyu yeni gördüm. bende 1,5-2 senedir fıtıktan çekiyorum. evde temizlik yaparken kayıp düştüm 2 ay sonra aşırı bel ve bacak ağrısıyla hastaneye gittim. 2 tane fıtık olduğunu öğrendim. kasgevşetici verildi ama düzelmedi daha sonra iğne vurulmaya başladım. iğnelerden sonra 6-7 ay hiç ağrım olmadı taa ki 1 ay öncesine kadar:çok üzgünüm:. ağrılara dayanamayıp doktora gittim. emar istediler sonuçlar çıktığında bir kez daha yıkıldım çünkü acil ameliyat olmam gerekiyormuş. çok geç kalmışız artık fizik tedavi falan fayda etmez dedi doktorum. bir kerede 2 ameliyat olmam gerekiyor. 9 şubatta nişanım olacağı için ameliyat olmayı kabul etmedim. ameliyat olmak da istemediğim için araştırmaya karar verdim.
iki bacağımı da kullanamaz hale geldim. 1 aydır işe falan gidemiyorum. makedonyalı bir profesör varmış ona ulaştık yurt dışında olduğunu ve önümüzdeki hafta İstanbul' a geleceğini söyledi. şimdi onu bekliyoruz. İnşallah o da ameliyat demez çünkü asla olmak istemiyorum ama ağrılara da dayanamıyorum. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:çok üzgünüm: