- 24 Ağustos 2023
- 20
- 5
- 16
- Konu Sahibi daisywhite
-
Çok iyiyim ve ameliyatım oldukça başarılı geçti.. gün gün anlatmaya başlıyorum neler oldu..Ameliyatınız nasıl geçti ? Nasılsınız?
Teşekkür ediyorum aynen öyle oldu bitti sıra iyileşmede.. Çalışmaya başlama konusu bence en önemli sorulardan. Benim daha 12. Günüm şuan. Hadi başla deseler asla.. bir saatten fazla oturur pozisyonda kaldığımda alt karnım inanılmaz ağrıyor. Ödem oraya birikiyor muhtemelen. Şişiyor korseyi de zorluyor. O şişkinlik benim nefes alış verişimi de etkiliyor.
Yani fiziksel olarak zaten korse+kuşak 1 ay min kalması gerekiyor kıyafet bunun üzerine iş olarak zor casual olarak ancak giyilir diye düşünüyorum.
Oturmak öyle uzun uzun şuan mümkün değil çünkü ödem.. alt karın şişliği.. taş gibi oluyor bazen. Hatta bu sabah alt karnın yanları da şişmiş ve kalıp gibi duruyor. Bastığımda taş gibi sert, o şekil baki gibi geliyor insana ama biliyorum ki masaj günü yumuşayacak. Tamamen gitmiyor ama ödemin dağılmasına daha var..
Psikolojik olarak zaten zorluyor. Uzanmak ve yürüyüş yapmak en konforlusu şuan benim sürecimde.
Ben işimi Eylül'de ayağa kalkacağım şekilde ayarladım yani ortalama 1,5 - 2 ay min dinlenme payım olacak.
Sizin son durumunuz nedir acaba?Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Şu an nasılsınız, ödemler ne durumda ? Ameliyat sonrası kaçıncı gün inmeye başladı.
Ben de karın ve bel vaser lipo oldum. 8.günüm.
Merhaba sizin ameliyat sonrası nasıl geçtiMerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Şu an nasılsınız, ödemler ne durumda ? Ameliyat sonrası kaçıncı gün inmeye başladı.
Ben de karın ve bel vaser lipo oldum. 8.günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?