Benim omurgam boyundan tutun kuyruk sokumuna kadar problemli. Ekim ayında çalışmalara başlıyoruz :) Ama bunların bana bi sıkıntısının olmasından çok korkuyorum. Bu tarz problemleri olan anne adaylarıyla fikir alışverişi yapmak iyi olabilir.
bende bel fıtığı var malesef ve 34 haftalık hamileyim hamileliğin ilk başından beri bel ağrılarım var hatta baen ağrı yüzünden uykudan uyanıyorum tekrar uyuyamıyorum tabi bu herkeste olacak diye birşey yok bel fıtığı olup da rahat hamilelilk geçirenlerde var o yüzden şididen takma kafana biliyosun ağrılar birazda psikolojik buna odaklanırsan ağrı olur tabi, bu sebepten çocuktan düşünmeyecek değilsin herhalde çünkü hamilelik bile çook güzel bir duygu kucağıma alınca nasıl kim bilir rabbim isteyen herkese nasip etsin
bendede skolyoz var canım herzaman ağrılarım olurdu tabi hamilelikte bi azalırdı bi çoğalırdı ama şu son dönemde uyku tamamen haram oldu mutlaka egzersizlerini aksatma ve ortopedi doktoruna bir görün sana kesin tavsiyelerde bulunur inşallah kısa zamanda hamile kalırsın bende çok korkardım ama bel güçlendirici hareketleri yapıyorum (gece boyunca madem uyku uyumak yok) gerçekten çok iyi geliyor sabrediyorum bu son dönemide atlaksak zaten bebişimizi gördükten kucağımıza aldıktan sonra herşeyi unuturuz heralde