Bel ve kalca ağrısından aglıyorum resmen kemiklerim ayriliyor nolur bi fikir verin

Bqhayajnajaj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
33
-6
1
28
Adetime 10 gün var dün gebelik testi yaptim silik cikti ve agridan uyuyamadim birden geldi ve ne agir kaldırma ne birsey oldu böyle gebelik ogrenen oldu mu

Eklentiler

• IMG-20230106-WA0016.webp
    15 KB · Görüntüleme: 67
Gebelik değilde siyatik ağrı olmasın. Ben şimdi çok kötü siyatik ağrısı çekiyorum. Bel fıtığı çıkmış bende ağrısı bacağıma vurmuş ölüyorum. İnşallah herşey gönlünüzce olur

Adetime 10 gün var dün gebelik testi yaptim silik cikti ve agridan uyuyamadim birden geldi ve ne agir kaldırma ne birsey oldu böyle gebelik ogrenen oldu mu
Testin negatıf zaten adete 10 gun kala daha yenı yumurtlama olmus oluyo dollendıyse de yerlesmedi. Bi dr a gıt belkı bobreklerin vuruyodur belki baska bişidendir usutmussundur. Cocuk dusunuyosan varsa bı problem hazır aktıf agrı varken tedavisi olsun

Ama dün öğleden sonra basladi hicbirseyim yoktu agir kaldirmadim yani yaniyor gibi boyle farkli bi agri

Tamamda ben adetimin ertesi günü yumurtladim doktora gidiyordum doktor yumurtladigimi iliski günlerini felan önerdi ona gore yasadik

Benimde yumurtlamadan iki üç gün sonra aşırı bel bacak ve kasık ağrısı başladı. Ağrıdan ayakta bile duramıyorum. Bu durum benide heycanlandırıyo açıkcası. Adetime 4 gün kaldı bugün erken gebelik testi yaptım negatif bakalım hala bi umudum var inşallah gebelik belirtisidir bu ağrılarımız

Ya birseyim yoktu normalde göğüs agrim vardi bugün uclari daha degisik şiş olmus belim agriyor huzursuzum hicbirseynyapmak istemiyorum ne bilim sol ve sag kasik agrisi boyle cok az ara ara gelip gidiyor igne batmasi gibi eşim illa hastahaneye gidelim diyor

Benimde adetime 10 gün kala falan bel ağrısı başlamıştı ama öyle dayanılmayacak gibi değildi eğilip kalkınca süpürge yapınca falan çok ağrıyordu sadece

Ben de bel bacak ağrısı yaşadım bu ay . Ama 2 gün sürdü. Kramp şeklinde idi . Adet zamanı hic böyle bir ağrım olmadı

valla hamileliğin 26. haftasından itibaren bebek büyüdükçe dediğin gibi ağrılar bende de başladı. ama hamilelik belirtisi olarak sayılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…