- 4 Ekim 2022
- 33
- -6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Bqhayajnajaj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin negatıf zaten adete 10 gun kala daha yenı yumurtlama olmus oluyo dollendıyse de yerlesmedi. Bi dr a gıt belkı bobreklerin vuruyodur belki baska bişidendir usutmussundur. Cocuk dusunuyosan varsa bı problem hazır aktıf agrı varken tedavisi olsunAdetime 10 gün var dün gebelik testi yaptim silik cikti ve agridan uyuyamadim birden geldi ve ne agir kaldırma ne birsey oldu böyle gebelik ogrenen oldu mu
Ama dün öğleden sonra basladi hicbirseyim yoktu agir kaldirmadim yani yaniyor gibi boyle farkli bi agriGebelik değilde siyatik ağrı olmasın. Ben şimdi çok kötü siyatik ağrısı çekiyorum. Bel fıtığı çıkmış bende ağrısı bacağıma vurmuş ölüyorum. İnşallah herşey gönlünüzce olur
Tamamda ben adetimin ertesi günü yumurtladim doktora gidiyordum doktor yumurtladigimi iliski günlerini felan önerdi ona gore yasadikTestin negatıf zaten adete 10 gun kala daha yenı yumurtlama olmus oluyo dollendıyse de yerlesmedi. Bi dr a gıt belkı bobreklerin vuruyodur belki baska bişidendir usutmussundur. Cocuk dusunuyosan varsa bı problem hazır aktıf agrı varken tedavisi olsun
Kist miyom polip gibi durumlar yaşıyor olabilirsiniz. Böyle bir ağrı hamilelikte beklenmez.Tamamda ben adetimin ertesi günü yumurtladim doktora gidiyordum doktor yumurtladigimi iliski günlerini felan önerdi ona gore yasadik
Benimde yumurtlamadan iki üç gün sonra aşırı bel bacak ve kasık ağrısı başladı. Ağrıdan ayakta bile duramıyorum. Bu durum benide heycanlandırıyo açıkcası. Adetime 4 gün kaldı bugün erken gebelik testi yaptım negatif bakalım hala bi umudum var inşallah gebelik belirtisidir bu ağrılarımızAdetime 10 gün var dün gebelik testi yaptim silik cikti ve agridan uyuyamadim birden geldi ve ne agir kaldırma ne birsey oldu böyle gebelik ogrenen oldu mu
Ya birseyim yoktu normalde göğüs agrim vardi bugün uclari daha degisik şiş olmus belim agriyor huzursuzum hicbirseynyapmak istemiyorum ne bilim sol ve sag kasik agrisi boyle cok az ara ara gelip gidiyor igne batmasi gibi eşim illa hastahaneye gidelim diyorBenimde yumurtlamadan iki üç gün sonra aşırı bel bacak ve kasık ağrısı başladı. Ağrıdan ayakta bile duramıyorum. Bu durum benide heycanlandırıyo açıkcası. Adetime 4 gün kaldı bugün erken gebelik testi yaptım negatif bakalım hala bi umudum var inşallah gebelik belirtisidir bu ağrılarımız
Canım sende var mı bunlardam bi tanesi?Kist miyom polip gibi durumlar yaşıyor olabilirsiniz. Böyle bir ağrı hamilelikte beklenmez.
Canım şu an ne durumdasın hamilemisinAdetime 10 gün var dün gebelik testi yaptim silik cikti ve agridan uyuyamadim birden geldi ve ne agir kaldırma ne birsey oldu böyle gebelik ogrenen oldu mu