BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Adete 5-6 gün kala oldu şuan adetime 2 gün var testler negatif zaten bugün karından usg çekildim kistler gördü ondan oldu sanırım ağrılarım
Ne kisti olduğunu söyledi mi doktor kuzum çikolata mı pcos mu sadece görüntğ mü bide beta verdin mi

Ne kisti olduğunu söyledi mi doktor kuzum çikolata mı pcos mu sadece görüntğ mü bide beta verdin mi
Pcos ya daha öncede görünmüştü sağda ama bu iki tarafta gördü zaten ağrılarım vardı bu ay demek ki bir sürü büyümeye çalıştılar küçülemediler. Kan tahlillerim normal o sebeple kadındoğum hekimi görünüm olur ama kan değerlerin desteklemiyor kilodan sebep olabilir kilo ver demişti 2 ay önce. Bu hekimde radyolog zaten çok hızlı baktı beni dinlemedi pek açıklama yapamadım bir baktır dedi halbuki ben zaten baktırdım :) Neyse bu ay ilk kez sopan kürünü deneyeceğim şifa olur inşallah

Benimde şimdi hormon testim çıktı herşey normal pcosu destekleyen bişi yok ama görünüm var sanırım bide zayıfım ama göbeğim var ondan dolayı olabilirmiş geçen ay soğan suyu içmiştim ama bu ay da içsem mi diye düşünüyorum

Benim de kilodan sebep görünüm varmış bebiş senin kan değerlerini atabilir misşn merak ettimm birde soğan suyu içtin ya bu ayda mı gördü yani ? Tabi 3 ay yapmak gerekirmiş bu ay yapıcam bende adet olunca

Benim de kilodan sebep görünüm varmış bebiş senin kan değerlerini atabilir misşn merak ettimm birde soğan suyu içtin ya bu ayda mı gördü yani ? Tabi 3 ay yapmak gerekirmiş bu ay yapıcam bende adet olunca
Değerler bu şekilde geldi canım fsh ve estradiol adetliyken kan verdim diye yani normalmiş onlarda soğan suyu içtim bu öyle verdiğim değerler bunlar iki ay üst üste soğan suyu içmek zarar verir mi diye korkuyorum bende

Genel olarak iyi evet yaşın kaçtı canım takviye önerdi mi ? Soğan suyunu 15 gün kullanıp 15 gün bırakmak gerekiyor bence bir sorun olmaz ama senin durumuna göre bakmak lazım bana uygun görünüyor kistik görünümden dolayı

Benim zaten oldum olası pcos olduğu için iyi geliyor diyorlar soğan suyu yaşım 26 takviye vermişti daha önceden zaten ama pek bi etki etmedi ya

Benim zaten oldum olası pcos olduğu için iyi geliyor diyorlar soğan suyu yaşım 26 takviye vermişti daha önceden zaten ama pek bi etki etmedi ya
Seninde benim gibi görünüm demek ki balım yaşında genç soğan suyunu ben bir deneyeyim birde bizim inositol takviyesi almamız gerek biraz yumurtalarımız kalitesiz olabiliyor birden çok büyümeye çalışıyor yumurta çıkarmayabiliyor falan. Arkadaşlarım prowomen kullanıyorlar onu alacağım bende birisi 3. Ayında hamile kaldı bile. Senin hekimin şimdi bir şey önerdi mii? Bende eşim sperm testi verince özele gideceğim bakalım

B bus nerdesin bacım
Doktor çatlama iğnesi yapalım dedi de ben nedense bu ay da bi ovulasyon iğnesiyle devam edeyim dedim soğan suyu bide incir havuç içicem yine eğer bu ayda boş geçerse diğer ay direk tedaviye başlıcam çatlama iğnesi için senin yaşın kaç indeksi göre kilon fazla mı

28 oluyorum bu ay sonuna 158 boy 70 kilom var evlenince aldım bayağı

dışında kap olan dpo 11 olmayan dpo 9 değişiklik var mı
Canım benim testimede bakar mısın aynı marka galiba prodoctor, kuruma çizgisi yaşamadım bu testte bunuda 1 gün sonra gördüm heycanlandım, sence var mıdır?

Eklentiler

• IMG_1480.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_1464.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…