- 9 Haziran 2025
- 1.697
- 1.543
- 48
- 27
- Konu Sahibi Civcivimmm
-
İşte ben anlamıyordum daha yeni 2 ayda anladımBenım kı duzenlı olduğu ıcın rahat anlıyorum canım . Max 1 gün erken 1 gün geç oluyorum ıste ınsallah hamılesındır canım
Dpo kaçsınnn inşallah hamişsindidKızlar okadar kasık ve bel ağrım varki ayakta duramıyorum. Bacak ağrılarım geçti ama arada gene sızlatiyor. Umarım güzel hayırlı haberler alırız dualarım sizlerle
Dpo 7 canım.Dpo kaçsınnn inşallah hamişsindid
Dpo 7 çok erken canım inşallah çizgi varsa doğrudur ve hamişsindirDpo 7 canım.
13 Kasım Çarşamba BAT.
Bu sabah test yaptım böyle çıktı. Bakalım nasip
İnsallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Canını sıkma yarın daha düzgün şekilde test yap bakalım koyuluk nasıl dünkütle karşılaştırKızlar 1 gün ara ile yaptığım testin rengi bir tık soldu. Testi uygulama şeklimden diye düşündüm bu sefer de meme hassasiyetim azaldı. Felaket baş ağrım var. Korkuyorum nedir bu şimdi
İnsallah bır gün bızde gerçek pozıtıf o görürüz canım.Birde bennnnn
İnsallah döner canım . Allah sağlıkla kucağını doldursun ınsallahİşte ben anlamıyordum daha yeni 2 ayda anladımdpo11 de negatif geldi daha pozitife döner mi bilmem
Bekliyorum dpo 6 bugün kasık ağrım var ama hep oluyoduİnsallah bır gün bızde gerçek pozıtıf o görürüz canım.
dışında kap olan dpo 11 olmayan dpo 9 değişiklik var mıCanını sıkma yarın daha düzgün şekilde test yap bakalım koyuluk nasıl dünkütle karşılaştır
dışında kap olan dpo 11 olmayan dpo 9 değişiklik var mı
Prodoctoraa kız masallah . hangı test bunlar gayet var cızgın.
Prodoctor
Yarın sabah kan vereceğim inşallahgayet guvenlı bir test bildiğim. kan ver ya da yarın sabah yıne test.
hadi inşallah canım guzel haberlerını bekliyorumYarın sabah kan vereceğim inşallah
1 hafta öncesinde adet olacağıma emindim. Salı gününden sonra adet sancısı gibi sancılarım devam etti ama sürekli değil mesela sabah oluyor akşam olmuyordu. Meme hassasiyeti dün akşam biraz azdı ama var hala. Midem bulanıyor ama benim midem hassas hep bulanır zaten. Başım dönüyor hep onu da kahvaltısızlığa bağlıyordum. Göbeğimin altında çizgi olmuştu ama önce var mıydı bilmiyorumhadi inşallah canım guzel haberlerını bekliyorumbelirtinlerin nasıl
hadi bakalım testin varsa yarın sabah yıne yap koyulasmaya bak ama gonderdıgın testlerde gayette belırgın canım.1 hafta öncesinde adet olacağıma emindim. Salı gününden sonra adet sancısı gibi sancılarım devam etti ama sürekli değil mesela sabah oluyor akşam olmuyordu. Meme hassasiyeti dün akşam biraz azdı ama var hala. Midem bulanıyor ama benim midem hassas hep bulanır zaten. Başım dönüyor hep onu da kahvaltısızlığa bağlıyordum. Göbeğimin altında çizgi olmuştu ama önce var mıydı bilmiyorumşu an da genital ağrım var. Uzun oldu biraz ama öyle işte . Bir de dün akşamdan beri müthiş başım ağrıyor geçmiyor
Tabikide var maşallah ilerliyor canını sıkma canım benimdışında kap olan dpo 11 olmayan dpo 9 değişiklik var mı
Kabızlık nasıl var yumurtlamadan kaç gün sonra oldu?Ben onları bayağıdır yaşıyorum yani düşünün bazı aralıklarla geçiyor tekrar oluyor kabızlık bile var. Test yapmayı düşünüyor musunuz
Adete 5-6 gün kala oldu şuan adetime 2 gün var testler negatif zaten bugün karından usg çekildim kistler gördü ondan oldu sanırım ağrılarımKabızlık nasıl var yumurtlamadan kaç gün sonra oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?