- 9 Haziran 2025
- 1.697
- 1.543
- 48
- 27
- Konu Sahibi Civcivimmm
-
Bende ilk kez yaşıyorum bu durumu normalde adet 2-3 gün kala olur ama bu şekilde hiç olmamıştı. Dpo6 -7 gecesi ağrılarım oldu sıcak basmasıyla sonra gündüz hafiflemişti rahattım bugün tekrar sabahtan oldu bel ve kasık ve yoğun sarımsı beyaz akıntım vardı. 2 gündür de göğüslerim sızlıyor bilemedim sanırım yine olmayacak 7 ay olduyumurtlamadan itibaren değil ama iki hamilelikte de reglden 1 hafta önce baslayan regl sancım vardı. şiddetli değil ama ara sıra gelen hafif sancılar. bel ağrısı ilk gebeliğimde 10.haftadan sonra basladı
inşallah vardır ama regl gecikmesine kadar bir sey söylemek zorBende ilk kez yaşıyorum bu durumu normalde adet 2-3 gün kala olur ama bu şekilde hiç olmamıştı. Dpo6 -7 gecesi ağrılarım oldu sıcak basmasıyla sonra gündüz hafiflemişti rahattım bugün tekrar sabahtan oldu bel ve kasık ve yoğun sarımsı beyaz akıntım vardı. 2 gündür de göğüslerim sızlıyor bilemedim sanırım yine olmayacak 7 ay oldu
Teşekkür ederim umarım olumlu olurda bende buraya pozitif testimi atarıminşallah vardır ama regl gecikmesine kadar bir sey söylemek zorumutsuz olmayın
Canımm nasılsın tanıdın mı benii :)) Ağrıların bugün mü başladıı başka bir belirgin var mıYaa bende dpo 6 dayım bugün kasık ağrım yok ama bel ağrım çok fazla neden oluyor acaba
Evet bebişim iyiyim sen nasılsın dün başladı bel ağrım bugün çok hafif kasık ağrım oldu ama geçti hala belim ağrıyor ve sadece sol mememde hassasiyet var saçma bir şekilde…Canımm nasılsın tanıdın mı benii :)) Ağrıların bugün mü başladıı başka bir belirgin var mı
Benim yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı sürekli adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve yerleşmiş bel ağrısı. İğne batmaları oluyor basen kasık bazen kasıklarıma. İlk kez bu kadar uzun süre bel ağrısı çekiyorum kasıklarımda öyle umarım sonucu güzel olur. Bugün dpo 8 im bayağı dediğin akıntıdan geldiEvet bebişim iyiyim sen nasılsın dün başladı bel ağrım bugün çok hafif kasık ağrım oldu ama geçti hala belim ağrıyor ve sadece sol mememde hassasiyet var saçma bir şekilde…
Akıntım da var hafif sarımsı beyazımsı birşey
Bence bunlar güzel belirtiler yaaa bel ağrısı benim adetten önce olur o yüzden pek umudum yok çünkü kasık ağrım yok yumurtlamadan sonraki iki gün oldu ve geçti ağrım akıntı da gebelikle ilgili olabilirmişBenim yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı sürekli adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve yerleşmiş bel ağrısı. İğne batmaları oluyor basen kasık bazen kasıklarıma. İlk kez bu kadar uzun süre bel ağrısı çekiyorum kasıklarımda öyle umarım sonucu güzel olur. Bugün dpo 8 im bayağı dediğin akıntıdan geldi
Ama adet öncesi için erken değil mii dpo 6 dasın birdee. Adam olana çok belirtim varda bende fos çıkıyorBence bunlar güzel belirtiler yaaa bel ağrısı benim adetten önce olur o yüzden pek umudum yok çünkü kasık ağrım yok yumurtlamadan sonraki iki gün oldu ve geçti ağrım akıntı da gebelikle ilgili olabilirmiş
Ama adet öncesi için erken değil mii dpo 6 dasın birdee. Adam olana çok belirtim varda bende fos çıkıyor
Merhaba bende aynı durumdayım benimde ağrılar dpo6 gibi başladı ve şuan dpo 11 ve artık şiddetli yani dün bel ağrısından bacaklarıma attı artık benim adet sancım sadece kasık ve karın olur ama göğüs bel bacak kasık hepsi var şuanMerhaba arkadaşlar yumurtlama sonrası bel ağrım ve kasık ağrım başladı. Kasık ağrım ara ara geçsede bel ağrım hiç geçmedi. İlk kez yaşıyorum bunu ve sırtıma ayaklarıma da vuruyor. Böyle bir durum yaşayıp gebe olan oldu mu ? Bugün dpo8
Ama çok ağrım oluyor yani fark etmemem mümkün değil kibilmem ki ya olurdu adetten bir hafta önce hatırlıyorum ben belirti aramayı bıraksak bi olacak belki de en ufak şeyi o kadarrr çok fark ediyoruz ki Herşey belirti oluyor sjksjsksjsls
Ben onları bayağıdır yaşıyorum yani düşünün bazı aralıklarla geçiyor tekrar oluyor kabızlık bile var. Test yapmayı düşünüyor musunuzMerhaba bende aynı durumdayım benimde ağrılar dpo6 gibi başladı ve şuan dpo 11 ve artık şiddetli yani dün bel ağrısından bacaklarıma attı artık benim adet sancım sadece kasık ve karın olur ama göğüs bel bacak kasık hepsi var şuan
Gebelik olduğunda genital ağrınız var mıydı? Benim 3 günüm var ve her an olacakmış gibi genitalde ağrı varyumurtlamadan itibaren değil ama iki hamilelikte de reglden 1 hafta önce baslayan regl sancım vardı. şiddetli değil ama ara sıra gelen hafif sancılar. bel ağrısı ilk gebeliğimde 10.haftadan sonra basladı
Çokk teşekkür ederimmmOlabilir canım, bazıları implantasyon döneminde de benzer ağrılar yaşıyor ama kesin belirti sayılmaz. Biraz dinlen, stres yapma, zor ama kendisini rahatlatmaya çalış. Test günü yaklaşınca belli olur . Her şey gönlünce olsun .
Başka belirtiriniz var mıı ne zaman başladııGebelik olduğunda genital ağrınız var mıydı? Benim 3 günüm var ve her an olacakmış gibi genitalde ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?