Bela kaynana

zeyna1986

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
101
55
13
39
Bıktım artık aynı başa sarıp bunları yaşamakta zorluk çekiyorum bir mutlu olmak haram bu kadın hayatimiza çöreklendi bunu diyorum çünkü hep zehirledi hayatımızı biz daha önce esiminde zoruyla anasiyla oturduk 5 ay anca sonra anası kızını doldurup bizi evden çıkardılar kışın ortasında zor bela ev bulduk taşındık çok zora girdik ama mutluyuz kendi halimizde bide bu kaynana çok tehlikeli eşime evden çık demelerinin altında karını bırak vardi hep bekledirler ayrılalım diye yüzüme dedi kadın oğlumu sana bırakmam diye daha ne laflar ondan sonra zaten muhattap olmadık şimdi benim sorunum yavaş yavaş yine eşime yanaşmaya başladı amaç önce ikimizi evden yollamak sonra oğlunu geri kendine çekmekti beni tek yollayamadı çünkü ben yemedim oda düşündü dedi ikisini yollarım oğlumu nasılsa kandırırım plan bu ve benim eşim kanar akıl evden kovuldu beş parasız neyse bugün anası güya kredi için aramış da falan filan yok anasıymış atamazmış salak onlar senin yuvanı yıkmaya çalıştı onu yapamadı evden yolladı hepsini beraber yaşadık kafama takmamak sakin kalmak için ne yapsam bilmiyorum eşime öfkem büyüyor sanki uzaklaşıyor gibi hissediyorum geçen sene onları tuttu beni attı bu sene beni tuttu onlara uzak illa bitarafa sirt dönüyor eşim bugün anasıyla konuşması çok canımı sıktı onada hırçın davranıyorum bu şekilde bir şey yaşayan varmı nasıl davrandınız eşinize ben taktik bilmem direk duygumu belli ederim o kadın benim canımı çok yaktı bunu bile bile eşime iyi davranamiyorum akıl verin

Evet 9 yıldır savas veriyorum aç bıraktı anasini doyurdu evimin eşyası yoktu anasına aldı buarada annesi varını yoğunu diğer oğlunu evlendirdi gene benim enayiye aglandi işte söyle işte böyle abisin osun busun gene bunuda aldıracağıni aldırdı.eskiden eşim yokken oğlumu aldın ama ben kazanicagim derdi sonradan laf bile söylemeye gerek duymadan sinsi sinsi oğlunu bana doldurup doldurup yolladi evimde huzur bırakmadı evladını bile görmedi tanımadı bilemedi anam anam kardeşim dedi kaç kere nankörlük gördü ama üstünü kapattı ama benim her lafima cevap verdi kavgalar etti artık bıraktım inan insan yoruluyo artık o kazandı deyip susuyorum.ne almış ne yapmış ne demiş hiç takmıyorum inan ona bile laf söylemeye tartışmaya mecalim yok.Rabbime havale ettim elbet birgün diyorum ...

Sonuçta Anne atamaz tabii ki. Siz eşinizi seviyorsanız onunla beraber olun. Konuşun dertleşin. Yolunuzu beraber çizin. Annesiyle konuşuyor diye ona illa seçim yapmalısın imajı vermeyin. Annesidir konuşacak ama eskilerden ders çıkaralım saygımız olsun ama eskileri yaşatmalarına izin vermeyelim deyin.

Evet 9 yıldır savas veriyorum aç bıraktı anasini doyurdu evimin eşyası yoktu anasına aldı buarada annesi varını yoğunu diğer oğlunu evlendirdi gene benim enayiye aglandi işte söyle işte böyle abisin osun busun gene bunuda aldıracağıni aldırdı.eskiden eşim yokken oğlumu aldın ama ben kazanicagim derdi sonradan laf bile söylemeye gerek duymadan sinsi sinsi oğlunu bana doldurup doldurup yolladi evimde huzur bırakmadı evladını bile görmedi tanımadı bilemedi anam anam kardeşim dedi kaç kere nankörlük gördü ama üstünü kapattı ama benim her lafima cevap verdi kavgalar etti artık bıraktım inan insan yoruluyo artık o kazandı deyip susuyorum.ne almış ne yapmış ne demiş hiç takmıyorum inan ona bile laf söylemeye tartışmaya mecalim yok.Rabbime havale ettim elbet birgün diyorum ...
bende bıktım inan ne varda insanlarin hayatına böyle zehir saçarlar

Sonuçta Anne atamaz tabii ki. Siz eşinizi seviyorsanız onunla beraber olun. Konuşun dertleşin. Yolunuzu beraber çizin. Annesiyle konuşuyor diye ona illa seçim yapmalısın imajı vermeyin. Annesidir konuşacak ama eskilerden ders çıkaralım saygımız olsun ama eskileri yaşatmalarına izin vermeyelim deyin.
anlayacak insana denir kardeş bu cümleler onlar hayatımızda yokken biz gül gibi geçiriyoruz ne zaman biriyle konuşsa adam değişiyor kör resmen

Back
X