belalı kaynana ve çetesi

Konunzda haklısınız. Diretin ozaman. Eğer habersiz çağırsaydınız tamam ama haberi olup sonradan böyle yapıyorsa hayatta kabul etmezdim

Sanırım eşinizle konuşmadan annenizle konuşmuşsunuz.
Burada şuan en mantıklısı annenizinde gelmemesi.
Tatile çıkıyorsunuz neden fikir alışverişi yapmıyorsunuz eşinizle.
Güzel bir dille anlatın annenize anne durum böyle iken böyle.

BU durumda bu yaşadıklarınızı nasıl sindirip tatil planı yaptınız onuda anlamadım.
Şİddet,aldatma herşey varken neyse....
Allah kolaylıklar versin diyorum.

Siz bir aile değil misiniz? Niye anneniz sizinle gelsin tatile? Bebek bakmak anne babanın görevi, anneannenin değil. Dünyalar tatlısı bir kadın olsa da, aile gezisinde yeri yok.

Sorunlar yaşanmış evet ama siz onun ailesiyle görüşmediğiniz için o da annenizi istemiyor doğal olarak. Ayrıca tatile gidecekseniz çocuklarınızı da götürün kimseye bırakmayın. Ayrıca aldatmaya teşvik etmek nasıl oluyor anlamadım koynuan birini sokmaya mı çalıştı kayınvalide?

Siz bir aile değil misiniz? Niye anneniz sizinle gelsin tatile? Bebek bakmak anne babanın görevi, anneannenin değil. Dünyalar tatlısı bir kadın olsa da, aile gezisinde yeri yok.
Anne tatile gitmiyor , evde kalip cocuklara bakacak , kari koca tatile gidecekler
Ben oyle anladim

once evet diyib sonra hayir diyosa annesi doldurmustur buyuk ihtimal
sen de annem gelmezse arar anneni agzima geleni saydiririm seni doldurusa getirdi diye tehdit et
boyle adamla omur gecmez tavrinizi koyun olmadi tatile gitmeyin

Başlığa güldüm ya:))) tatile gitmeyin iptal edin bu arada ben de konuşmuyorum eşimin ailesiyle bizde de buna benzer olaylar oluyo ama önemli değil takilmayin:)

sen neden bu adamdan kurtulmuyorsun. iğrenç ya. karısına neler ediliyor adam olup da karşı duramıyor.
ben tatil olayından çok ona takıldım.

yurtdışında yaşıyorum ailem sadece senede bi kere iki haftalığına görüyo beni ve çocukları o yuzden severek bakmak istiyo biz dışarı çıkarken evde onlarla olmak istedi bizle gelip gezeceği karışacağı yok zaten

aynen öyle ve sizde de hata var kaynana bu kadar yorum yaparken lafları ağzına tıkamadığınız için verin lafını cekinmeyin gerekirse sesinizi yükseltin madem anasına bu kadar bağımlı kocanız tabi ki anneniz gelecek seve seve de sesini çıkaramayacak kocanız

Konunuz karışık bence;

Şöyle mi durumunuz?

Siz ve eşinizin ailesi yurtdışınd yaşıyorsunuz.

Sizin aileniz Türkiyede yaşıyor.

Tatile Türkiye deki yazlığa gidiyorsunuz ve annenizi de oraya davet ettiniz.

Eşiniz de ben istemem anneni mi diyor bu durumda?

Konu boyle mi?
Ben de anlamadim
Anane nerde bakacak cocuklara?

kv kocası evlendiği günden beri aldatmış hala da aldatıyor herkes de biliyo oda kendini rahatlamak için yoldan gecen biride olsa kadın adamı adam kadını aldatıyor diye laf çıkarıyor kendince...eşimle bizi kavga ettirmek icin kocanın aldattığını anlarsn bi gun tek basina tatile giderse falan diye saçmalıyor nedense oglunun oyle bi niyeti yok hatta çocuklar 2 aylıkken git biraz uzaklaş tek basina tatil yap diye ısrar ettiler kp birlikte esim geri çevirdi doğal olarak, aldatmasını istediğini harehareketleriyle belli ediyo bi kere aldatsa gidip herkese duyuracak oğlum aldatıyo diye boşanacaz mutlu mesud olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…