- 27 Nisan 2009
- 2.678
- En iyi cevaplar
- 2
- 3.982
- 683
- Konu Sahibi istanbullu ipek
-
eşimle evlendikten sonra hemen hamile kaldm ancak ailesinin beni hizmetci yapma fikirleri varmış bir yıl icinde bana yapmadiklari.sey kalmadi kaynanamın eşimi beni aldatmaya teşvik etmesi dövdürmeye çalışması herseyin sonunda boşanma aşamasına geldik suan konusmuyorum onlarla esime de diyorum mesafe koy diye korkuyor ailesinden bir ay sonra tatile gidecez ve ikizlerim var ilgilenmesi için anneme dedim gel diye gitti izin aldı işten anlaştık eşim simdi tutturdu annen gelmesin istemiyorum diye ben napayım ne diyim anneme simdi yardımcı olun bana
Anne tatile gitmiyor , evde kalip cocuklara bakacak , kari koca tatile gideceklerSiz bir aile değil misiniz? Niye anneniz sizinle gelsin tatile? Bebek bakmak anne babanın görevi, anneannenin değil. Dünyalar tatlısı bir kadın olsa da, aile gezisinde yeri yok.
Ama bir yorumda hastalanmasınlar diye gelecek demiş. Bakamayacakları için onuda götürüyorlar anladım bende.Anne tatile gitmiyor , evde kalip cocuklara bakacak , kari koca tatile gidecekler
Ben oyle anladim
Bende 1 ay cocuklarimi birakamam ama konu sahibi cok bunalmis belli kiMilana22 ay gerçekten çocukları bırakacaklarmış. Onlarsız gitme ihtimalini düşünmedim bile.
yurtdışında yaşıyorum ailem sadece senede bi kere iki haftalığına görüyo beni ve çocukları o yuzden severek bakmak istiyo biz dışarı çıkarken evde onlarla olmak istedi bizle gelip gezeceği karışacağı yok zatenSiz bir aile değil misiniz? Niye anneniz sizinle gelsin tatile? Bebek bakmak anne babanın görevi, anneannenin değil. Dünyalar tatlısı bir kadın olsa da, aile gezisinde yeri yok.
aynen öyle ve sizde de hata var kaynana bu kadar yorum yaparken lafları ağzına tıkamadığınız için verin lafını cekinmeyin gerekirse sesinizi yükseltin madem anasına bu kadar bağımlı kocanız tabi ki anneniz gelecek seve seve de sesini çıkaramayacak kocanızyok o kadar istemiyorsa acar telefonu kendi söyler. bana gelip bi daha annem gelip ortalığı karıştırmayacak artk konuştum onla dedigi halde nasıl gelip bizi birbirimize düşürmeye devam ettiyse benim de annem gelecek diyicem yoksa bende gitmem kendi bilir inatsa inat
Ama bir yorumda hastalanmasınlar diye gelecek demiş. Bakamayacakları için onuda götürüyorlar anladım bende.
Konu boyle mi?Konunuz karışık bence;
Şöyle mi durumunuz?
Siz ve eşinizin ailesi yurtdışınd yaşıyorsunuz.
Sizin aileniz Türkiyede yaşıyor.
Tatile Türkiye deki yazlığa gidiyorsunuz ve annenizi de oraya davet ettiniz.
Eşiniz de ben istemem anneni mi diyor bu durumda?
Sorunlar yaşanmış evet ama siz onun ailesiyle görüşmediğiniz için o da annenizi istemiyor doğal olarak. Ayrıca tatile gidecekseniz çocuklarınızı da götürün kimseye bırakmayın. Ayrıca aldatmaya teşvik etmek nasıl oluyor anlamadım koynuan birini sokmaya mı çalıştı kayınvalide?
Konunuz karışık bence;
Şöyle mi durumunuz?
Siz ve eşinizin ailesi yurtdışınd yaşıyorsunuz.
Sizin aileniz Türkiyede yaşıyor.
Tatile Türkiye deki yazlığa gidiyorsunuz ve annenizi de oraya davet ettiniz.
Eşiniz de ben istemem anneni mi diyor bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?