Belamı arıyorum sanki..

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
46
Diğer
İsterseniz okumayabilirsiniz, uzunca ve aptalca içimi döktüm çünkü hiç iyi değilim kimseye de anlatamam..

17,5 yaşındayım. Duygusallığımdan nefret ediyorum. Bu yıl üniversiteye hazırlanıyorum.

Hergün dershane çıkışlarında beni sevmiş olan bir kişiyle karşılaşıyorum, o çok iyi biri ama ben ona aşık değilim.

Saçmasapan bir ilişkim oldu yaklaşık 1 yıl önce. Oldukça fazla akıllandım hatta evlenene kadar erkeklerden uzak durmayı düşündüm duruyorum da. Beni sevenler oldu ben istemedim işin doğrusu hem ısınamadım hem de geçen yılki tecrübemden aynı şeyleri yaşarım diye korktum.

2009dan bu yana nedense unutmadığım biri var deli gibi aşık değilim ama diğer sevdiğimi sandıklarımda alttan hep o çıkıyor. O beni sevmeyecek zaten beklentim de yok unutabilsem. Hep başa sarıyorum. Bazen unuttuğumu sanıyorum görünce bi tuhaf oluyorum. Ama boşverdim artık oluruna bıraktım.

O kadar yoğunum ki aklımı sadece derslerime veremiyorum etrafımda sevgilisi olan arkadaşlarımı görünce bir yanım acıyarak bir yanım imrenerek bakıyor.

Mantığımı tamamıyla kullanamıyorum şu lanet kalbim, duygularım.. illa sevgilim olması mı gerek? Bence çok gereksiz ama kalbimde bir boşluk var ve bundan nefret ediyorum.

Kendimi hiç sevmiyorum koca bir aptal olduğumu düşünüyorum erkeklerden de kendimden de bıktım artık. O kadar yoğun ki derslerim anlatamam. Hergün baş ağrısı çekiyorum hafta içleri.

Sanki sevgilim olsa mutlu ötesi olacakmışım gibi geliyor. Beynim daha beter hallere geleceğimi söylese de kalbim mutluluktan ölecekmişim gibi söylüyor.

Ortada fol yok yumurta yok, dertsiz başıma dert arıyorum sanki. Çok saçma bir psikolojideyim.

Neşeli şarkılar dinlerken mutlu oluyorum ama sonra geçiyor... Mutsuzum, umarım belamı bulmam... İsyan etmiyorum ama dediğim gibi işte PSİKOLOJİ..

Okuyanlara çok teşekkürler.. O kadar stresliyim ki ne yapsam bilemedim içimi dökeyim dedim burası ve sizler iyiki varsınız..

Seninki de dert mi demeyin lütfen bu bir haykırış.. İsyan ya da şikayet değil. Kendini bilmez nefsimin mantığımla çatışması...

Başlığına bayıldım ve gerçekten haklısın.
Ben senden çok büyük değilim de 17de gercekten böyle birşey oluyor, bana da oldu. Sonra 18 yaşına girince "Reşit olmak" tabirine böyle bi güzel alışıyorsun.. Sonra gittikçe ciddi birşey olsun diye bakıyorsun.. Gezmek, tozmak başka ama benim öbür yarım, ömürlüğüm olsun diyorsun..:)

Haa ben bunları diyorum ya, o yüzden 1 yıldır falan yalnızım, bu boyutu da var :D

Aynı yaştayız haklısın bende bazen çok bunalıyorum saçma saçma şeylere kafa yorduğum oluyor ama emin ol ki derse bir yoğunlaştımı insan gerisi geliyor, sınav sonuçta bir maraton şu an geçirdiğimiz her günün bir değeri var yapabildiğimizce çalışmamız gerekiyor kendini çalışmaya ver istemesende zorlansanda biraz inan ki sonra gerisi geliyor, kafamızı dağıtacak her türlü şeyden uzak durmalıyız bu dönemde..

bu ne ya sevgilin yok diye bütün sorunlar seni buluyomuş gibi yazmışsın.
ah ergenlik! :ssz:

Ergenlik+2x hazırlık stresi. Zaten ben de farkındayım saçma olduğunun ama sevilmek istiyorum bi yandan da ne gerek var diyorum...

Başlığına bayıldım ve gerçekten haklısın.
Ben senden çok büyük değilim de 17de gercekten böyle birşey oluyor, bana da oldu. Sonra 18 yaşına girince "Reşit olmak" tabirine böyle bi güzel alışıyorsun.. Sonra gittikçe ciddi birşey olsun diye bakıyorsun.. Gezmek, tozmak başka ama benim öbür yarım, ömürlüğüm olsun diyorsun..:)

Haa ben bunları diyorum ya, o yüzden 1 yıldır falan yalnızım, bu boyutu da var :D

Kısmet ne zamansa işte..ama aptalca düşünceler zihnimi mesgul ediyor ve ben bundan rahatsızım bu kadar stresin üstüne.. :(

Aynı yaştayız haklısın bende bazen çok bunalıyorum saçma saçma şeylere kafa yorduğum oluyor ama emin ol ki derse bir yoğunlaştımı insan gerisi geliyor, sınav sonuçta bir maraton şu an geçirdiğimiz her günün bir değeri var yapabildiğimizce çalışmamız gerekiyor kendini çalışmaya ver istemesende zorlansanda biraz inan ki sonra gerisi geliyor, kafamızı dağıtacak her türlü şeyden uzak durmalıyız bu dönemde..

Bu kadar baskı ağırıma gidiyor bazen ya... Çok bunaltıcı :(

hep çok yoğun olduğunu ve derslerinin ağır olduğunu yazmışsın..
eğer cidden bu kadar derslerine ilgiliysen aşktan ve sevgiliden sadece 9 ay uzak dur!
sınav döneminde seni en çok yıpratacak olan bir ilişki bence..
ona vakit ayırman,onla konuşman,buluşman gerekecek..
yeri gelecek kavgalarınız,küslükleriniz olacak..
onun için bence sen sen ol bu yıl bir ilişki isteme..
arkadaşların ne yaparsa yapsın..hergün biriyle çıksınlar boşver!
sen bir yeri kazandıktan sonra imrenilen ve özenilen biri olursun..
bence bu senin yaşın için yaşanılabilecek en güzel duygu olur

canım sevgilin olması bir marifet değil ki... sen aslında yapman gerekeni yapıyorsun şu anda.bu tür şeylerden uzak kalıp derslerine odaklanman en güzeli ve ilerde iyi ki böyle yapmışım diyeceğine eminim. şimdi sevgili olaylarını falan hiç düşünme bence... arada arkadaşlarınla takıl gez dolaş eğlen ama derslerini ihmal etmemeye çalış.okulunu bitirdikten sonra bunların hepsi olur ve şu andaki olacak kişilerden daha uygun kişiler çıkar karşına inşallah.

hep çok yoğun olduğunu ve derslerinin ağır olduğunu yazmışsın..
eğer cidden bu kadar derslerine ilgiliysen aşktan ve sevgiliden sadece 9 ay uzak dur!
sınav döneminde seni en çok yıpratacak olan bir ilişki bence..
ona vakit ayırman,onla konuşman,buluşman gerekecek..
yeri gelecek kavgalarınız,küslükleriniz olacak..
onun için bence sen sen ol bu yıl bir ilişki isteme..
arkadaşların ne yaparsa yapsın..hergün biriyle çıksınlar boşver!
sen bir yeri kazandıktan sonra imrenilen ve özenilen biri olursun..
bence bu senin yaşın için yaşanılabilecek en güzel duygu olur

Evet çok doğru! Ama özeniyorum işte. Yine de kararlıyım. İçimde tuttup hasta falan olmamak için birinden belki moral bulurum umuduyla yazdım buraya :)

canım sevgilin olması bir marifet değil ki... sen aslında yapman gerekeni yapıyorsun şu anda.bu tür şeylerden uzak kalıp derslerine odaklanman en güzeli ve ilerde iyi ki böyle yapmışım diyeceğine eminim. şimdi sevgili olaylarını falan hiç düşünme bence... arada arkadaşlarınla takıl gez dolaş eğlen ama derslerini ihmal etmemeye çalış.okulunu bitirdikten sonra bunların hepsi olur ve şu andaki olacak kişilerden daha uygun kişiler çıkar karşına inşallah.

Beni anlayanların olması ne güzel.

Kafa dağıtacak birşeyim yok bu kadar ders arasında ondan bunaldım sanırım :/ bu da geçer inşallah ...

Valla çok haklısın ben de18 yaşındayım çıktıklarım oldu ama fırrrttt yani öyle ciddi birşey olmadı bazen evde kalıcam diye korkuyorum çok ama kendimi hazır hissetmiyorum şekerim en son bi hayvanla çıktım da :ssz::53:

Valla çok haklısın ben de18 yaşındayım çıktıklarım oldu ama fırrrttt yani öyle ciddi birşey olmadı bazen evde kalıcam diye korkuyorum çok ama kendimi hazır hissetmiyorum şekerim en son bi hayvanla çıktım da :ssz::53:

Damdan düşen halden anlarmış :9: her cümlesi tıpatıp uygun bana bence biz ruh ikiziyiz :D:29:

bende 17 yaşındayım ve aynı dert benim için de geçerli. dersler çok yoruluyorum. erkeklerle boşver uğraşma, bu sene sınav diyorum ama sadce dediğimle kalıyor. haa bi de benim sevdiğim çocuk en yakın arkadaşımı seviyor. öyle olması inan daha acı verici . teneffüslerde onları aynı sınıfta görmek inan beni çok üzüyor. başka birini sevmeyi denedim ama olmadı.imkansız olsa bile onu seviyorum.

Bu kadar mantıklı düşünebilmen çok iyi. Kendinin farkında olman çok güzel. Sınav senen olduğu için bunlardan uzak durman daha iyi olur, hatta çok çok iyi olur. Sende farkındasın bu psikolojik ve geçici bir durum. Mantığını her zaman duygularının önünde tutmaya çalış, bu en iyisi. Bunu başarabilirsen çok iyi.

Bende senin yaşlarındayken aynı durumdaydim. gerçi aramızdaki yaş farkida 3-4 yaş:) Seni cok iyi anlayabiliyorum sevgi bekliyosun,hep ders ders insan bunaliyor. Tabi ki doğal şeyler bunlar ama her şeyin bir zamanı var güzelim beniimm:)) Simdi sen derslerine sınavlarına odaklan. Benimde 19 yaşında sevgilim oldu. 2 yıldır devam ettiriyoruz. Bu şeyler yasanilasi duygular,gerçekten:) Ama sabret sen bi bakalım. Hayırlısı olsun hakkında her zaman, sıkma o tatlı canını:*

Sınav döneminde kaçış amaçlı mıdır bilinmez birçok kişiye oluyor bu tip şeyler :) Kendimde ve arkadaşlarımda gördüm. Benim olmamıştı sevgilim iyi ki de olmamıştı çünkü sevgilim olunca çok mutlu olacakmışım gibi geliyor diyorsun ya öyle değil. O akşam bir kavga etseniz moralin bozulacak, küsseniz kafayı ona yoracaksın ya da en kötüsü ayrılsanız üzüleceksin. Arkadaşım 2 hafta ağlaya ağlaya gezmişti ortalıkta ve hiçbir şey çalışmamıştı. Yani mutlaka dikkatini dağıtır. Ben sınav bittiği gün çıkmaya başlamıştım benimkiyle varsa biri sen de söyle beklesin, işi ne? :52: Bu arada büyük yazmışsın ya psikoloji mi istiyorsun? :40:

erkeklerden bıkmak için daha cok kucuksun .

bıkmak ıcın daha dur ne gordun ne yasadın kı

oyle guzel çaglarındasın kı 7 yıl oncesıne

yanı senın caglarına donmek ıcın nelerı vermezdım .

bence gercekten sen belanı arıyorsun

sılkelen kendıne gel ve bu çagların ne kadar degerlı

oldugunu ne kadar sanslı oldugunu hatırla .

o kadar guzel caglardasın kı ve daha cok yolun basındasın

neler yapabılır neler basarabılırsın .en guzel yıllarını

erkeklerle harcamaktan cok daha guzel sebeplerın olabılır .:34:

sılkelen ve kendıne gel .herseye sahıp olabılırsın herseye

tekrar eskısı gıbı yapabılırsın ama ,bu yılllara bır daha sahıp olamazsın .

Back
X