Belden uyuşturmalı Sezeryan olan arkadaşlar hikayelerinizi paylaşır mısınız?

Normal dogum icin sanci baglandi.sonra drlar karar verdi.sezaryen olman senin icin daha iyi dedi.spinal tavsiye ediyorum dedi.ben yapamam tansiyonum yukselir dedim.sen de o heyecan tip yok dedi.yaparsin hemde rahmin cabuk toparlanir dedi.karar vermemle sezaryene inmem 15 dk .dusunmeme firsatim olmadi.odaya girdik.anestezici spinal mi dedi .
Ben korkarsam bayiltirsiniz di mi dedim.tamam dedi.hic korktugum gibi olmadi.5 dakika da bebegimi gordum.sonra benim isim uzun surdu.yukarida yansima vardi.bakmak istedim ama manzara pek acici degildi.arada gozumu kapattim
.sonra uyandirma servisine aldilar.hap verdi.bir titreme hayatimda ilk defa boyle yasadim.alt sabit ust cok titriyor.bi yarim saat surdu.kum torbasi koydular.
İki uc saate ayagim cozuldu.sonra cektigim sanci tarif edilemezdi.konusma bile yapamiyodum.gece agri kesici vurdular oyle yattim.bir de benim oksurugum vardi.cok zordu
.1 gun cile cektim.ikinci gun normale dondum.
Simdi hersey gecti sukur.

Ooo oy o oksuurukler hapsirmalar gülme krizine girmek istememeler ama yinede girmeler. Ben bi ara siyah zeytin yiyerek büyük hata yaptım boğazımı kasindirdi. Korkudan küçük küçük oksurusler yaptım geçene kadar anam ağladı. Bi de eşim çok kötü guldurmustu beni en son çığlık atıp ağlamaya başladım sinirlerim bozuldu

Ben tüm yasadiklarimi anlattim keske biride bana girmeden anlatabilseydi yasicaklarimi yasiyarak gordum hazirliksizdim ne mutlu bana hissetirebildiysem cnm insallah güzel dogumlar nasip olur sana tercih sana kalmis yine beldem uyusturmali olucam ama bu sefer daha tecrubeli daha korkusuz kendimden emin ki sütümde bolcana gelsin

Igne yapılırken hissetmedim bile.Dogum anını sancısız acısız yaşamak cok güzeldi ama sezeryan sonrası cok acı çektim 1 ay dogrulamadim rahim kendini toparlayamadi simdiki normal dogum olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…