BELİNDEN DARBE ALMIŞ

Paylasmak guzeldir programi herseye yardim ediyorlar yarin sabah aranabilir aslinda. Ankara oturuyorum ne yazikki ordan mi yardim alsak artik ne yapalim. Dedigi gibi bir arkadasimizin muge anli bu ara hayvanlarada bakiyor iyi bir fikir olabilir. Lutfen ne oldugunu bizede haber verin (((

Yapanin allah bin bir turlu belasini versin. Allah demiz benim sessiz kullarim diye sen ne hakla o yavtucagin canini boyle yakabiliyosun. Allah bildigi gibi yapsin hayvanlara zarar verenleri. Kardesim allah sendende binlerce kez razi olsun boyle ilgilenip care aradigin icin. Allah yardimciniz olsun.

Veterinerlerde hic iyi degil bence. Hayvan sevmiyorsan yapma bu isi. Can cekisen bi hayvani gorupte nasil once para diyebiliyorsun.

Arkadaşlar burada yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Kedicik yarın sabah tedaviye gidecek, hayvansever bir bayan üstlendi yarın tedaviye götürecek sonra da ya kendi bakacak ya da takipte olarak yuvalandıracak. Biz de takipte kalacağız tabii bu arada :)

Ohhhhhh ne kadar mutlu oldum anlatamam kac saattir verecegin guzel haberi bekliyordum :))) en son yazacaktim kendi aramizda para toplayalim diye :))) cok sevindim suan nerede bu kedi yarini sokaktami bekleyecek

Ohhhhhh ne kadar mutlu oldum anlatamam kac saattir verecegin guzel haberi bekliyordum :))) en son yazacaktim kendi aramizda para toplayalim diye :))) cok sevindim suan nerede bu kedi yarini sokaktami bekleyecek

Arkadaşımın kendi kedisi var onun bir kutusu var onun içinde apartmana almış. Kendi kedisi çok saldırgan eve alsa mahveder bu yavruyu ondan dolayı

Arkadaşımın kendi kedisi var onun bir kutusu var onun içinde apartmana almış. Kendi kedisi çok saldırgan eve alsa mahveder bu yavruyu ondan dolayı
Olsun olsunnn apartmana kutuya koyup almasi bile harika sokaklardan cok daha guvenli. :))) lutfen adim adim takip edip haber verin. Bisey lazim olursa yapilacak bir sey ilk bana soyleyin lutfen. :))) hadi insallah sagligina kavusur ve yuvalanir siein pisicik :))

Burdan yazarım tekrar bir gelişme oldukça. :) Biz takipte kalacağız :)

Burdan yazarım tekrar bir gelişme oldukça. :) Biz takipte kalacağız :)
Tamam :))) dedigim gibi en kotu kendi aramizda cevremizde para toplar bi sekilde halledilir gerekli yerlerden yardim alinir. O klinigi cok kinadim ama. Once para ne demk ya parasiz insanlik yapilmiyormu

Kıyamam ben sana yavrum benim içim ezildi.

Yapabileceğim maddi yardım falan olursa mesaj yoluyla ulaşır mısın? Klinik ya da giderler için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…