- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi withoutyou
-
Ohhhhhh ne kadar mutlu oldum anlatamam kac saattir verecegin guzel haberi bekliyordum :))) en son yazacaktim kendi aramizda para toplayalim diye :))) cok sevindim suan nerede bu kedi yarini sokaktami bekleyecekArkadaşlar burada yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Kedicik yarın sabah tedaviye gidecek, hayvansever bir bayan üstlendi yarın tedaviye götürecek sonra da ya kendi bakacak ya da takipte olarak yuvalandıracak. Biz de takipte kalacağız tabii bu arada :)
Ohhhhhh ne kadar mutlu oldum anlatamam kac saattir verecegin guzel haberi bekliyordum :))) en son yazacaktim kendi aramizda para toplayalim diye :))) cok sevindim suan nerede bu kedi yarini sokaktami bekleyecek
Olsun olsunnn apartmana kutuya koyup almasi bile harika sokaklardan cok daha guvenli. :))) lutfen adim adim takip edip haber verin. Bisey lazim olursa yapilacak bir sey ilk bana soyleyin lutfen. :))) hadi insallah sagligina kavusur ve yuvalanir siein pisicik :))Arkadaşımın kendi kedisi var onun bir kutusu var onun içinde apartmana almış. Kendi kedisi çok saldırgan eve alsa mahveder bu yavruyu ondan dolayı
Olsun olsunnn apartmana kutuya koyup almasi bile harika sokaklardan cok daha guvenli. :))) lutfen adim adim takip edip haber verin. Bisey lazim olursa yapilacak bir sey ilk bana soyleyin lutfen. :))) hadi insallah sagligina kavusur ve yuvalanir siein pisicik :))
Tamam :))) dedigim gibi en kotu kendi aramizda cevremizde para toplar bi sekilde halledilir gerekli yerlerden yardim alinir. O klinigi cok kinadim ama. Once para ne demk ya parasiz insanlik yapilmiyormuBurdan yazarım tekrar bir gelişme oldukça. :) Biz takipte kalacağız :)
Kıyamam ben sana yavrum benim içim ezildi.
Yapabileceğim maddi yardım falan olursa mesaj yoluyla ulaşır mısın? Klinik ya da giderler için?
Yarın sabah bayan gelip alacağını söyledi tedavi için. Ama eğer bir aksilik olursa ulaşırım size. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?