- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Ya bu tip durumlarda direkt kliniğe aldrp sonra facebooktan ilan açıp 2 3 gün içinde parasını topluyorlar o şekilde yapsanız hem kedi daha fazla acı çekmemiş tedavisine baslanms olur
Facebookta yayinladiysanz aldırırlar yada veteriner tavsiye ederler istanbul da cogu hayvansever bu şekilde yapıyor hep takiptym biliyorum senet imzalayıp parayı toplayıp ödesin o sekildede yaparlar ve para mutlaka toplanırEvet ama artık kliniklerin çoğu ücret olmadan almıyorlar
Facebookta yayinladiysanz aldırırlar yada veteriner tavsiye ederler istanbul da cogu hayvansever bu şekilde yapıyor hep takiptym biliyorum senet imzalayıp parayı toplayıp ödesin o sekildede yaparlar ve para mutlaka toplanır
İsim de eklerseniz bakıcam . Facebook daha etkili sanıyorum. Geçen gün biçerdövere giren kedi için toplandı. Onu hala takipteyiz. Bunun için de yapılırHepsinde paylaştık instagramda da
İsim de eklerseniz bakıcam . Facebook daha etkili sanıyorum. Geçen gün biçerdövere giren kedi için toplandı. Onu hala takipteyiz. Bunun için de yapılır
İsim de eklerseniz bakıcam . Facebook daha etkili sanıyorum. Geçen gün biçerdövere giren kedi için toplandı. Onu hala takipteyiz. Bunun için de yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?