Belirgin eğitim farkı aşılır mı ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Mesela liseyi açıktan okuyan bir devlet memuru ve üniversite hocası olmak isyen bir bayanın evleliliği ne derece sağlıklı olabilir

PhD ve ortaokul mezunu?

Zor sanki...az eğitimli olanın epey olgun bir karakteri olması lazım, yoksa her farklı görüşü "beni eziklemeye çalışıyor" şeklinde algılayabilir.

Kesim aynı ama kumaş farklı gibi düşün.
Karşıdan ayırt edemezsın ama tutsan elinde kalır

bşr tanıdığım var, eşi doktor kendisi ilkokul mezuñuydu evlendiğinde. şimdi eşi ekstra üniversite de eğitimveriyor. kadında kendini çok güzel yetiştirdi. sende o potansiyel varsa yaparsın. yoksa kaeşındaki ne olursa olsun. diğer bir örnek daha vereyim. eşi devlet memuru ve 4 yıllık mezundu. kadında 3. sınıf terkti. sanırım 20 yıldır evliler, 4 çocukları oldu. kadın bu süre zarfında açıktan okuyup lise hocası oldu bu yıl. atamayı bekliyordu, özel kurumlarda eğitim veriyordu. çok şükür şimdi öğretmen. ama bu durum kadın için geçerli. erkekler bu konularda aşırı alınganlar

Mesela liseyi açıktan okuyan bir devlet memuru ve üniversite hocası olmak isyen bir bayanın evleliliği ne derece sağlıklı olabilir
İnsan ne paylaşır ki diye benim de çook düşündüğüm oldu. Mesela aynı şeylere ilgi duymayacağız belki benim gidip geldiğim kongreler onu rahatsız edecek ama iyi bir insan bende bilemedim

Sağlıklı olmaz . Siz dert etmeniz bile o dert eder. O dert etmese siz. En dert etmeyen bile dert eder. Etmese bile sizi ezmeye çalışır. Ezmeze ben daha çok para kazanmak için gücümü gostermeyim diye psikolojisi bozulur. Bozulmasa cevreniz farkli kendini daha üstün göstermek için saçmalar. Saçmalamasada; sizi ezer. Ezmese siz ona ayak uydurmak için kendinizi baskılarsaniz. Yani öyle de böylede olmaz.

İnsan ne paylaşır ki diye benim de çook düşündüğüm oldu. Mesela aynı şeylere ilgi duymayacağız belki benim gidip geldiğim kongreler onu rahatsız edecek ama iyi bir insan bende bilemedim
Yav bırakın bu polyanaligi yemin ediyorum; herkes hep bir umut içinde. Yav baştan böyle bir ikirciklik varsa içiniz de bırakın uzatmayın. Birşey paylasamazsiniz.
Zaten bunun adida evlilik olur . Bosverin . Yolunuza bakın ; daha başında ikircikli olan şey maalesef dikiş tutmuyor.

Bu düşünme yeteneklerinize göre değişir bunu mektep eğitimiyle bagdastiramayiz ülkemizde üniv. Hocası hatta rektör olup düşünme konusunda sorun yaşayan çok insan var ya da köylerde okuma yazması olmayıp açık fikirli insanlar var. Sizin anlaşıp anlasamamaniz içsel gelisiminizle ilgili olaylara bakışın vs bu yönlerden değerlendirebilirsiniz karşınızdakini

Back
X