Arabadan inerken kontagi kapatmayi unuttum.O da "nereye gidiyon"dedi.benim jeton dustu tabi sonradan.yeni araba kullaniyorum bu arada. O da bunu herkese soyleyecegim dedi.Kahkaha atti.Bak soyleme lutfen dedim.Misafirlige gidiyorduk baska bir arkadasa.Gelir gelmez soylenerek girdik içeri .Arkadas dedi ki "siz birlikte gelmeyecektiniz.Hata ettiniz "dedi.Neyse bu basladi anlatmaya.Tabi yastiklar havada uçuşuyor. Sonra diger misafirler geldi ona da anlatti.Oyle gulduk egelndik filan.arkadasimizin kizi var.Onunla evcilik filan oynariz birlikte.O da gelir. "Bak mutlu kucuklukten egitiyorum keske seni de böyle egitselerdi simdi daha guzel temek yapardın "dedi.Grupta yazisiriz,mutlaka bana bi laf gelir.Oyle iste.Hatta bazen bu sana neden takılıyor diye sorarlar.El freni çekip arabadan hop atlayıp espriler espriler, kısmını biraz daha açarsanız ona gore yorum yapacağım.
Ya ihtimal mi bilmiyorum ama bir kere bir arkadas cok guzel oldugumu soyledi.Her zamankinden daha guzel ve bakimli gelmistim.O an o da yanimdaydi.Uzunca bi bakistik.Ilk defa o gun laf atmadık birbirimize.eğer hoşlanıyorsanız ve karşınızdaki kişi sizden uzaklaşmayacaksa söyleyin derim. Belki de oda aynı şeyleri hissediyor ama sizden hoşlanan diper kisi yüzünden bir şey diyemiyor.bu da bir ihtimal.
Peki ask olmasi mumkun mu?Bence sizi yakın arkadaş kanka gibi görüyor. Öyle hissettim
Ben soylemesin diye ona firlattim o da banaYastıklar neden havada uçuşuyor?
Zannetmiyorum. Erkekler bizim gibi değiller. Seninki de hoşlanti olmayabilir. Ilgiden ve ikili diyalogtan hoşlanmış olabilirsinizPeki ask olmasi mumkun mu?
Onun da yaşı 29 mu bilmiyorum ama o yaş için biraz çocukça bir ilişkiniz var gibi, ya da çok coşkulusunuz bilemedim.Ben soylemesin diye ona firlattim o da bana
Ayni yastayiz.aramizda 1 ay varOnun da yaşı 29 mu bilmiyorum ama o yaş için biraz çocukça bir ilişkiniz var gibi, ya da çok coşkulusunuz bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?