Belirsizlik

Aynı sınıfta bulunduğum biri var 1.5 aydır whatsapptan konuşuyoruz arkadaşız ama ne dostça yaklaşıyor ne de flört şekilde çok zeki ve uyanık biri belirsizlikten yoruldum aslında yani daha 1.5 2 ay oldu evet ama yine de yoruldum. Bazen diyorum ki kesin dostu olarak görüyor bazen diyorum ki yok flört eder gibi yaklaşıyor aşırı dengesiz biri (aslan burcu) bazen bazı hareketlerini aşırı kafama takıyorum ve nedense moralim çöküyor ona karşı bir şey hissetmiyorum sadece bana atacağı adıma bağlı olarak aslında içimde bir şeyler oluşturacağım bana özelini anlatıyor bazen konu o açıyor ama bazen de konuşmak istemiyor gibi davranıyor ve anlam veremiyorum neyin peşinde olduğunun çözemiyorum ne yapmaya çalıştığının (benden 5 yaş büyük ayrıca) yani birkaç gündür çok dengesizleşmeye başladım bir anda mutluyum bir anda moralim bozuluyor onun yaklaşımına göre şekil alıyorum sizce ne yapmalıyım
Eski sevgilimle çok benziyor dediğiniz şeyler oda aslandı umarım aynı kişi değillerdir bahsettiğiniz kişi hdhdhd kaç yaşındasınız

Eklentiler

• 6E09D9E7-B1FF-4327-A522-2956E96BDF28.webp
    6E09D9E7-B1FF-4327-A522-2956E96BDF28.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 21
Yani tabiki başkalarıyla görüşüyor olabilir sonuçta bende arkadaşıyım ama tek bildiğim şey ne bana dostça yaklaşıyor ne de flört şekilde
Işte klasik çapkın erkek tarzı. Arafa flortoz bir iki cümle serpiştirir, peşine nötralize eder. Muhtemelen başkaları da var. Ne sizden vazgeçiyor ne diğerlerinden. Sen tavrını belli et. Belirsizlikle yaşamak zor

Işte klasik çapkın erkek tarzı. Arafa flortoz bir iki cümle serpiştirir, peşine nötralize eder. Muhtemelen başkaları da var. Ne sizden vazgeçiyor ne diğerlerinden. Sen tavrını belli et. Belirsizlikle yaşamak zor
Çok zor aslında belki de onun ne yapacağına karar vermeden kendim karar vermeliyimdir hangi anlamda yaklaşacağıma

Çok zor aslında belki de onun ne yapacağına karar vermeden kendim karar vermeliyimdir hangi anlamda yaklaşacağıma
Kesinlikle. Kararınızı verin, tavrinizi belirleyin. Kendinizi onun umut vaatedecek birkaç cümleye bağlı bırakmayın

Ama sen çok safsın benim güzel kardeşim. Bu bayat numaralarla bile seni parmağında sallar bu çocuk. Bağlanmak istemiyorum, ben seni üzerim, ben çok üzüldüm, seni üzmekten korkuyorum... Bunların modası geçti. İnanma bu sırtlana.

aslan Burcu rekabeti severler bana çıkma teklifi falan geldi de kabul etcem falan de tepkisini ölç

Back
X