Belirsizlik

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.634
225
43
21
Herkese merhabalar ve iyi geceler,direkt konuya girecek olursam 3 yıl önce bizim üniversitede okumuş ve mezun olan bir çocukla tanıştım.Her şey güzel gidiyordu seviyeli şekilde arkadaştık bir gün engelleştik bir konudan tartışıp sonra,bu çocuk bana geri istek attı takipleştik konuşuyoruz ama hep arkadaşız,aramızdaki şey belirsiz ama eğleniyoruz beraber.Bu şekilde tam 3 yıldır ara ara konuşuyoruz en son 5 ya da 6 ay önce yine engelleştik eski hesabımdan istek attı kabul ettim yine konuşmaya başladık en son dedim ki 3 yıldır biri konuşsa 5 çocuğu olurdu dedim o da güldü dedi ki ben uzağım buluşamayız felan ben dedim ki,zaten sevgili olmak isteyen yok seninle ama benimle arkadaştan öte konuşmaların var söyler misin felan dedim.Seni kaybetmek istemiyorum arkadaşız dedi sizce 3 yıldır niye belirsizlik yaptı.

Ee en son yine engelleştiniz mi?

Hiç yüz yüze görüşmediniz mi? Bence öylesine flörtöz,ilgili konuşmuştur yani altında anlam aramayın.

Engelleştiğiniz dönemlerde araya sevgili sıkıştırmış işte, üç yıldır biri konuşsa beş çocuğu olurdu ne demek, sevgili olmak falan istemiyorsanız ne istiyorsunuz, üç yıldır o belirsizlik yaptı da siz bomboş durup engeli kapatıp açsın diye onu mu beklediniz?

Engelle, kaldır , yeniden istek at,tekrar konuş sonra tartışınca yine engelle tekrar konuş. Sence de çok yorucu değil mi bu tarz ilişkiler? " Ben uzağım buluşamayız" diye bahane uydurmuş. Ne sevenler gördüm arada kilometreler olmasına rağmen sevgilisini görmek için , özlediği için buluşanlar var. "Seni kaybetmek istemiyorum arkadaşız" cümlesinden de seni yedekte tutmak istediği, aslında arkadaş olmadığınızı, arada bir canı istedikçe sana yürüyeceğini söylüyor. Bu belirsizliğe izin verme, tamamen hayatından çıkar bence.

Aa bak sonunu hiç böyle düşünmemiştim

Hayır tabii ki en son sağlam engelleştik ben sildiğim hesabımı açınca konuşmak zorunda kaldık

Hiçbir şey başlamadan toksik olunmuş. Ve pansuman niyeti ile size gelmiş. Siz de ona belli ki. Böyle dengesiz ilişkileri hayatımdan uzak tutuyorum. Burada okurken bile boğuluyorum artık.

3 yildir nasil bulusmazsiniz ya, ne kadar uzak olabilir yani. 3 yildir konusup konusup gorusmeye gelmeyen adamda anormallik arardim ben.

3 gün olur, 3 hafta olur, 3 ay olur. 3 sene belirsizlik olmaz. Olsa olsa durumu anlamakta zorluk çekmek olur bu.
Ne bekliyorsunuz?
Ayrıl- kavuş, küs-barış saçma sapan bir iletişimden peri masalı mı çıkacak?

3 yildir nasil bulusmazsiniz ya, ne kadar uzak olabilir yani. 3 yildir konusup konusup gorusmeye gelmeyen adamda anormallik arardim ben.
Çünkü her gün iletişimde değildik ki.Ben bir ara hiç telefon kullanmadım mesela bozuldu hep tabletten girdim arkadaşımdan yarım saat aralarla.Bir ara yine engellestik açtık o şekilde 3 yıl doldu.Ki zaten kendi hep diyo uzağız olmaz diye.

3 gün olur, 3 hafta olur, 3 ay olur. 3 sene belirsizlik olmaz. Olsa olsa durumu anlamakta zorluk çekmek olur bu.
Ne bekliyorsunuz?
Ayrıl- kavuş, küs-barış saçma sapan bir iletişimden peri masalı mı çıkacak?
Doğru diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…