Ki zaten benim internetim çok yok o,şöyle biri sen yazmazsan o da yazmaz ben 3 ay yazmadım bir kere çünkü internetim yoktu yurt zaten çekmiyor pasif bir çocuk.Hep storilerimi beğenirdi o dönem.3 yildir nasil bulusmazsiniz ya, ne kadar uzak olabilir yani. 3 yildir konusup konusup gorusmeye gelmeyen adamda anormallik arardim ben.
Tamam.Erkeeeeeekkkkkk
Erkeeeeeeekkkkk
Erkek erkek erkek erkek.
Uzerime erkek atin
Yeter ki erkek olsun.
Bir kere bile buluşmadan ne arkadaştan ötesi boş zaman dolduruyor şansına denk gelirse olur olmazsa oyalanıyor işteHerkese merhabalar ve iyi geceler,direkt konuya girecek olursam 3 yıl önce bizim üniversitede okumuş ve mezun olan bir çocukla tanıştım.Her şey güzel gidiyordu seviyeli şekilde arkadaştık bir gün engelleştik bir konudan tartışıp sonra,bu çocuk bana geri istek attı takipleştik konuşuyoruz ama hep arkadaşız,aramızdaki şey belirsiz ama eğleniyoruz beraber.Bu şekilde tam 3 yıldır ara ara konuşuyoruz en son 5 ya da 6 ay önce yine engelleştik eski hesabımdan istek attı kabul ettim yine konuşmaya başladık en son dedim ki 3 yıldır biri konuşsa 5 çocuğu olurdu dedim o da güldü dedi ki ben uzağım buluşamayız felan ben dedim ki,zaten sevgili olmak isteyen yok seninle ama benimle arkadaştan öte konuşmaların var söyler misin felan dedim.Seni kaybetmek istemiyorum arkadaşız dedi sizce 3 yıldır niye belirsizlik yaptı.
Diğer engelleşmeleri dandik bu sonuncuyu sağlam kılan nedir bunda ana bacı mı sövdünüz naptınızzzzz?Hayır tabii ki en son sağlam engelleştik ben sildiğim hesabımı açınca konuşmak zorunda kaldık
Ya cok da anlam yukleyip sorgulama. Bosluktan birbirinize ara sira yazan insanlarsiniz sadece. Internetin olmamasi bile tamamen kopmaniza sebep olmus mesela. Uzerinde dusunme bile.Ki zaten benim internetim çok yok o,şöyle biri sen yazmazsan o da yazmaz ben 3 ay yazmadım bir kere çünkü internetim yoktu yurt zaten çekmiyor pasif bir çocuk.Hep storilerimi beğenirdi o dönem.
3 yıl belirsizlik diye bir şey olmaz. Her şey gayet netHerkese merhabalar ve iyi geceler,direkt konuya girecek olursam 3 yıl önce bizim üniversitede okumuş ve mezun olan bir çocukla tanıştım.Her şey güzel gidiyordu seviyeli şekilde arkadaştık bir gün engelleştik bir konudan tartışıp sonra,bu çocuk bana geri istek attı takipleştik konuşuyoruz ama hep arkadaşız,aramızdaki şey belirsiz ama eğleniyoruz beraber.Bu şekilde tam 3 yıldır ara ara konuşuyoruz en son 5 ya da 6 ay önce yine engelleştik eski hesabımdan istek attı kabul ettim yine konuşmaya başladık en son dedim ki 3 yıldır biri konuşsa 5 çocuğu olurdu dedim o da güldü dedi ki ben uzağım buluşamayız felan ben dedim ki,zaten sevgili olmak isteyen yok seninle ama benimle arkadaştan öte konuşmaların var söyler misin felan dedim.Seni kaybetmek istemiyorum arkadaşız dedi sizce 3 yıldır niye belirsizlik yaptı.
Maalesef öyle en son begendim mesajı 1 haftadır konuşmuyoruz.3 yıl belirsizlik diye bir şey olmaz. Her şey gayet net
Oldu evet 5 yıl takıntı için ilaç kullandımDiğer engelleşmeleri dandik bu sonuncuyu sağlam kılan nedir bunda ana bacı mı sövdünüz naptınızzzzz?
Zorunda kalmak kısmını biraz açar mısın nasıl oluyor mesela o lslslslslslsl
Ceycey şimdiye kadar senle hep dalga geçerek/ uğraşarak konuştum ama ilk kez ciddi bir şey diyeceğim. Hiç Psikiyatr veya psikolog tecrüben oldu mu? kriterlerini karşılıyor olabileceğini düşündüğüm bir iki tanı var. Bu erkek/koca arıyor diye gülüp geçtiğimiz garip ilişki tecrübelerin bana esasen dürtü kontrolünde sorunlar yaşıyormuşsun gibi geliyor
Kesinlikle teşekkür ederimİşine gelince yazıyor gelmeyince engelliyor bu ne ya ergen gibi. Sil gitsin bir cacık olmaz bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?