Belirsizlik...!?

BibLoSuRat

herşeygüzelolucak ♥
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
3.443
6
108
İstanbul
''Bir Derdim Var'' kısmına konuda açmakta varmış :31:
Öncelikle evet kendi çapımda bi derdim var ama yine sağlık sorunlarıyla uğraşanlardan özür dilerim bu da dert mi denmesin lütfen :50:

Bilenler olucaktır ilişkimle alakalı zor bir dönem geçiriyorum.Kısaca bugüne kadar olan ilişkimden söz ediyim. 2 buçuk sene çok güzel bi ilişki yaşadım agzından bana karşı tek kötü söz duymadım ,asla başka kızlarla alakası olmadı ,en önemlisi ona karşı güvenim sonsuzdu ve saygılı bi birliktelikti.:ssz:

Ama ayrılmadan önceki dönem bir ay gibi bi süre bambaşka bi insan oldu hergün görüşmek isteyen insana haftada bir buluşmak yetti arayıp sormadı sadece gün içinde msjlaşırdık sadece bu kadar rutin bi ilişki haline gelmişti.Ayrılmak istedi kendince haklı sebeplerle(ki anlıyorum ki şuan gerçekten haklıymış) pişman oldu tekrar döndü böyle aptalca bi dönem geçirdik. Tam herşeyi düzene sokmak üzereyiz derken ( yani o kendini toparlayıp ne istedigine karar verip affettirmek istediginde) başka bi sorun çıktı !

Babasının yurtdışında bi şirketi var ve adam yanına çagırıyo.Onun şuan çalıştıgı biryer var yükselme imkanı olan kurumsal bir şirkette satış elemanı.Erkek arkadaşım asla gitmek istemiyo ama babası bi şekilde mecbur kılıyo gerek maddi gerek manevi olarak.Orta okuldan beri özel okullarda okumuş belki bunun vicdanını yapıyo bilemiyorum.Benden gitme dememi bekliyo belki benden cesaret alıcak bilmiyorum ama söylemedim ve söylemicem. Neden mi ? Ailesinin burda evi yok kiradalar küçük bir kardeşi var okuyor bildigim kadarıyla babasının emekli maaşı yok (zamanında çok zengindiler adam ihtiyaç duymamış yaptırmaya) annesinin emekli maaşı var.Babası çalışkan bir adam ama yarın birgün ailesi zor bi duruma düşerse ben bunun sorumlulugu alamam senin için burda kaldım derse vicdan azabı çekerim.Şimdi onun için zaten içim parçalanıyo hiç gitmek istemiyo gözlerinden anlayabiliyorum kendini kapattı ne arkadaşlarıyla görüşüyo ne benimle.
Belirsizlik öyle zor bi durum ki ne yanında olabiliyorum ne ayrıldık diyebiliyorum.:14:Baştada dedigim gibi son yaşadıklarımız haricinde bana yanlışı olmayan bi insan o yüzden ben onu affedebilirim ama bu durum bizi bitiriyor:31:

Bana benimle gelirmisin dedi ben öylesine sordugunu düşünmüştüm direk orda naparım nasıl çalışırım olmaz gibi konuştum.Daha sonra duydugum kadarıyla buda çok yıpratmış onu Biblo benden vazgeçmiş çagırdım ama gelmedi tarzında konuşmuş :31:

Şimdi gelelim asıl soruma annesini arayıp durumu birde onun agzından dinlemek istiyorum belki bi akıl verir ne yapmam gerektigiyle ilgili ? Annesiyle yüzyüze hiç görüşmedim ama erkek arkadaşımın askerde oldugu dönem beni bikaç kez aradı sadece telefonda görüşmüşlüğüm var yani.Beni tanımadıgı halde seni çok seviyo derdi erkek arkadaşım telefonda selam söylerdi falan.

Sizce ne yapmalıyım? İş gerçekten ciddiyse onun hayatından çıkmak için kendimide hazırlamalıyım ama yok sadece bir fikirse ilişkimi kurtarmak adına yanında olurum.

Yorumlarınızı bekliyorum:31:

Son düzenleme:
Selam benzer bi durum benim başımada gelmişti(ayrılık dışında) nişanlıyım ama o zamanlar değildik ve sevgilim yurt dışına gidecekti,ilerde sorun olabilir gibi bende sen gibi vicdan azabı yapıp karışmadım sormuştu bana gideyim mi gitmeyeyim mi diye sadece sen bilirsin önüne gelen fırsatları engellemek istemem dedim ve bi gün geçti aradan arayıp gitmekten vazgeçtiğini,istediği an beni göremeyeceği ve konusamayacagi için özleyeceğini söyledi (çok sevindim tabi :) ).ben böyle yapmıştım bence yanında ol o zaman daha net karar verir gibime geliyo.

Selam benzer bi durum benim başımada gelmişti(ayrılık dışında) nişanlıyım ama o zamanlar değildik ve sevgilim yurt dışına gidecekti,ilerde sorun olabilir gibi bende sen gibi vicdan azabı yapıp karışmadım sormuştu bana gideyim mi gitmeyeyim mi diye sadece sen bilirsin önüne gelen fırsatları engellemek istemem dedim ve bi gün geçti aradan arayıp gitmekten vazgeçtiğini,istediği an beni göremeyeceği ve konusamayacagi için özleyeceğini söyledi (çok sevindim tabi :) ).ben böyle yapmıştım bence yanında ol o zaman daha net karar verir gibime geliyo.

Gittigi an arayıp konuşmak diye bi durum söz konusu degil direk ayrılık bizim için.Malesef bigünde verebilcegi bi kararda degil sadece kendi gelecegi degil çünkü:31:
sizin adınıza sevindim bende şuan sessiz kalmayı düşünüyorum

Teşekkür ederim.dilerim sizin içinde en iyi ve en güzel olanı seçer sevgiliniz.

belki yanlış gelicek ama ben gitme derdim aynı şehirde 2 gün görüşmeden yapamıyoruz valla yurtdışını düşünemiyorum:43: 6 yılllık bi ilişkim var zaten bu sene evlenicez kısmetse evli gibiyiz birbirimize sormadan bişey yapmayız ama bana sende gel deseydi bi şekilde giderdim madem gitmesi gerekiyor :17:

Su akar yatağını bulur.
bence hayatta kimse kimsenin sebebi olmamalı.
onu seviyorsan sevdiğini söyle bukadar.o ne yapması gerektiğini senden daha iyi bilir.

belki yanlış gelicek ama ben gitme derdim aynı şehirde 2 gün görüşmeden yapamıyoruz valla yurtdışını düşünemiyorum:43: 6 yılllık bi ilişkim var zaten bu sene evlenicez kısmetse evli gibiyiz birbirimize sormadan bişey yapmayız ama bana sende gel deseydi bi şekilde giderdim madem gitmesi gerekiyor :17:

Bizim ilişkimizin sorunsuz olduğu bi dönemde ortaya çıksaydı bu konu o zaten dile getirmezdi diye düşünüyorum ama biz tam barışma aşamasındayken ortaya çıktıgı için ben gitme demeyi uygun görmüyorum:31:
İlk sordugunda çok ciddiye almamıştım açıkcası ama sonradan duydugum kadarıyla verdigim cevaba çok üzülmüş ama gitme dersem bencilce davrancakmışım gibi geliyo :31:

Çok seviyorum,birlikte bir gelecek istiyorum,güvenim sonsuz,aşığım ve gitme demeyeceğim öyle mi??Asla bunu yapamam helede gözümün içine baksın gitmek istemediğini sezdirmeye çalışsın ve ben vicdan yapayım.Bu normal değil arkadaşım hayat sizin hayatınız siz önemlisiniz siz karar vereceksiniz.

ay ben helede küs gibi olucam böle bi durum olucak çok kötü olurum ben sevdiğime derim gitme diye mesafeler çok şey kaybettirir tabi sizde kaybetmek istemiyosanız boşuna dememişler gözden uzak olan gönüldende ırak olur diye ben yapamam uzun bi ilişkiyse gerçekten aşk varsa ben anlamam öle herkesin kendi hayatıymış kendi karar versin falan filan :9:

Çok seviyorum,birlikte bir gelecek istiyorum,güvenim sonsuz,aşığım ve gitme demeyeceğim öyle mi??Asla bunu yapamam helede gözümün içine baksın gitmek istemediğini sezdirmeye çalışsın ve ben vicdan yapayım.Bu normal değil arkadaşım hayat sizin hayatınız siz önemlisiniz siz karar vereceksiniz.

Bizim o sorunsuz dönemimizde gelişen bi durum olsa diyebilirdim ama karşımdaki insan zaten bi karar aşamasında ve istemedigi bi hayatı yaşama ihtimali onu yeterince üzüyo.Ben gitme dedigimde belki herşeyi bi kenara atıp gtmicek ama sonrasınıda düşünmeliyim.Kendi egolarım için o ailesiyle sorun
yaşarsa orda aşk degil bencillik vardır bence.
Yinede teşekkür ederim farklı farklı fikirler elbet olucaktır.

Erkek arkadaşın gitmeye gönüllü degil bu zaten kararını etkileyecektir ki senden de destek istiyor anladıgım kadarıyla?

Ben tam derdimi anlatamadım galiba zaten gitmek istemiyo ve benim gitme demem onu dahada gaza getircek.
Açıkçası ben ya durumu kabullenmek istemiyorum yada gitmicegine inanıyorum bilmiyorum.
Kiminiz fazla fedakarsın dicek ,kiminiz aşkımı sorgulayacak farklı fikirler zaten ortaya çıkıcaktır ama Sizden asıl yorum almak istedigim konu annesini arayıp aramamam.

Ben tam derdimi anlatamadım galiba zaten gitmek istemiyo ve benim gitme demem onu dahada gaza getircek.
Açıkçası ben ya durumu kabullenmek istemiyorum yada gitmicegine inanıyorum bilmiyorum.
Kiminiz fazla fedakarsın dicek ,kiminiz aşkımı sorgulayacak farklı fikirler zaten ortaya çıkıcaktır ama Sizden asıl yorum almak istedigim konu annesini arayıp aramamam.

Eğer sevgilin niye aradın vs. demeyecek ve sen anneyi aradıktan sonra kafanda bi'şeyleri oturtacaksan aramanda bir sakınca gözükmüyor tabii, iyi bile olur belki.
Bence "sen benim sevdiğim adamsın, tabii ki ben seni hep yakınımda isterim ama böyle büyük bir kararda ben sana kal ve ya git diyemem. Bunun kararını ölçüp, biçip sen vermelisin" tarzında bi'şeyler söylemelisin bence. Sen son durumu baz alıyorsun ama kavgasız, gürültüsüz aylar, yıllar geçmiş en azından böyle bıyık altı bir cümle kurma hakkın olmalı:31:

bebekim , pambıkım ..
annesiyle ne konuşmayı düşünüyorsun ? hele onu bi de , kendimce bi fikir vereyim sana ..

Günlükten takip ediyordum yazdıklarını.
Bu yüzden az çok ilişkin hakkında bilgiye sahibim.
Evet son zamanlarda çok değişim vardı ilişkinizde fakat sende yazmışsın haklı olduğu sebebler olmuş.
Şimdi bu çocuk seni istiyor yani o bi nevi problemlerinden sıyrılmış sanırım en zor halini sen görme diye seni uzaklaştırmış kendinden..
Ve bu sorunlar geçince hop yurtdışı olayı çıkıyor. Senin ağzından çıkacak kelimeler çok önemli. Sen gitme dersen siz yeniden bir arada olur musunuz ? yada git dersen bu ilişki tamamen biter mi ?
Önce senin düşüncen önemli bitirmek mi istiyorsun devam etmek mi ?
Annesiyle konuşmayı düşünüyorum demişsin mesela neler konuşmayı planlıyorsun ? O senin kararında etkili olabilir mi ?

Eğer sevgilin niye aradın vs. demeyecek ve sen anneyi aradıktan sonra kafanda bi'şeyleri oturtacaksan aramanda bir sakınca gözükmüyor tabii, iyi bile olur belki.
Bence "sen benim sevdiğim adamsın, tabii ki ben seni hep yakınımda isterim ama böyle büyük bir kararda ben sana kal ve ya git diyemem. Bunun kararını ölçüp, biçip sen vermelisin" tarzında bi'şeyler söylemelisin bence. Sen son durumu baz alıyorsun ama kavgasız, gürültüsüz aylar, yıllar geçmiş en azından böyle bıyık altı bir cümle kurma hakkın olmalı:31:

Ararsam onun haberi olmasın dicem annesine zaten.Ama ögrensede niye aradın dicegini sanmıyorum:31:En son buluşup konuştuk zaten tabi konuşmak denirse ağlaşmalara :31:

bebekim , pambıkım ..
annesiyle ne konuşmayı düşünüyorsun ? hele onu bi de , kendimce bi fikir vereyim sana ..

minikk:14::14: Annesine durumun ciddiyetini sormak istiyorum nasıl davranmalıyım belki o bişey söylerde alır şu yükü üzerimden. Eger onun oraya gitmesi zorunluysa yani ailesini ciddi anlamda etkilicekse ben karışamam çünkü anladıgım kadarıyla babası sert mizaçlı biri yarın öbür gün araları bozulur bunu göze alamam:31: Gitmek istemiyorum dediginde bile adam tavır alıyomuş sanırım. Ama yok bu sadece bi fikir C. çok ciddiye almış derse bende destek olabilirim ona :31:

Ararsam onun haberi olmasın dicem annesine zaten.Ama ögrensede niye aradın dicegini sanmıyorum:31:En son buluşup konuştuk zaten tabi konuşmak denirse ağlaşmalara :31:

minikk:14::14: Annesine durumun ciddiyetini sormak istiyorum nasıl davranmalıyım belki o bişey söylerde alır şu yükü üzerimden. Eger onun oraya gitmesi zorunluysa yani ailesini ciddi anlamda etkilicekse ben karışamam çünkü anladıgım kadarıyla babası sert mizaçlı biri yarın öbür gün araları bozulur bunu göze alamam:31: Gitmek istemiyorum dediginde bile adam tavır alıyomuş sanırım. Ama yok bu sadece bi fikir C. çok ciddiye almış derse bende destek olabilirim ona :31:

bebekim ;
böle bişi bence telefonda konuşulmaz , sen bi yüzyüze gel anneyle , sona konuş güzelce ..
ve ciddi olmasa bile ne kal de , ne git ..
duygularını açıkla , karar senin de ..
çünkü ne kadar iyi insan olsada ilerde senin yüzünden gitmedim başıma geldi , veyahut git dedin senin yüzünden bu hale geldik diyebilir.
ne karar verirsen yanındayım de ..
çok ciddi bişi değilse az bişi sırnaşabilirsinde izin verdim :37:
işin içinde aile varsa insan 2-3 kez düşünmeli , bugün sorun olmayan şeyler hiç ummadığın anda elinde patlayabilir.

Günlükten takip ediyordum yazdıklarını.
Bu yüzden az çok ilişkin hakkında bilgiye sahibim.
Evet son zamanlarda çok değişim vardı ilişkinizde fakat sende yazmışsın haklı olduğu sebebler olmuş.
Şimdi bu çocuk seni istiyor yani o bi nevi problemlerinden sıyrılmış sanırım en zor halini sen görme diye seni uzaklaştırmış kendinden..
Ve bu sorunlar geçince hop yurtdışı olayı çıkıyor. Senin ağzından çıkacak kelimeler çok önemli. Sen gitme dersen siz yeniden bir arada olur musunuz ? yada git dersen bu ilişki tamamen biter mi ?
Önce senin düşüncen önemli bitirmek mi istiyorsun devam etmek mi ?
Annesiyle konuşmayı düşünüyorum demişsin mesela neler konuşmayı planlıyorsun ? O senin kararında etkili olabilir mi ?

Annesiyle konuşmak istediklerimi demin cevap yazdım:31:
Bizim ilk aramızın bozulmasının sebebi kurdugumuz hayallerin istedigimiz zaman gerçekleşmicek olmasıydı.Biliyorum size saçma geliyo banada o an saçma gelmişti ama şimdi anlıyorum:31: Erkek arkadaşım hırslı biriydi şuanki işinde olmak istemedigiini iş kurmak istedigini bu zor dönemde benide üzmemek için bitirmişti yani asıl sebep bunlardı.Geri döndüğünde istedigim sadece senmişsin para degil mutlu eden dedi yani eski sorunlarımız ona göre tamamen çözüldü. Gitme dersem evet birarada oluruz zaten beni burda tutucak tek şey sen olursun demişti ama ben işin ciddiyetini anlamadıgım için gitmesende artık biz diye bişey yok gibi konuşmuştum:14: giderse tabiki tamamen biter ömür boyu oraya gidicek çünkü.
Az çok ilişkimi takip edenlerin yorum yapması sevindiriyo, teşekkürler

Annesi ile bu konuda konuşabilirsiniz ama bence ondan icazet almak için aramayın,sadece oğlunun gitmek istemediğini sizin de bu sebeble ona nasıl yaklaşacağınız konusunda kafanızın karıştığını anlatın.

Ben olsam aramazdım,ama anladığım kadarı ile senin içini bu rahatlatacak.

Annesiyle konuşmak istediklerimi demin cevap yazdım:31:
Bizim ilk aramızın bozulmasının sebebi kurdugumuz hayallerin istedigimiz zaman gerçekleşmicek olmasıydı.Biliyorum size saçma geliyo banada o an saçma gelmişti ama şimdi anlıyorum:31: Erkek arkadaşım hırslı biriydi şuanki işinde olmak istemedigiini iş kurmak istedigini bu zor dönemde benide üzmemek için bitirmişti yani asıl sebep bunlardı.Geri döndüğünde istedigim sadece senmişsin para degil mutlu eden dedi yani eski sorunlarımız ona göre tamamen çözüldü. Gitme dersem evet birarada oluruz zaten beni burda tutucak tek şey sen olursun demişti ama ben işin ciddiyetini anlamadıgım için gitmesende artık biz diye bişey yok gibi konuşmuştum:14: giderse tabiki tamamen biter ömür boyu oraya gidicek çünkü.
Az çok ilişkimi takip edenlerin yorum yapması sevindiriyo, teşekkürler

Annesiyle konuşun bi fikrini alın tabi ki ama size, ilişkinize en doğru kararı verdirecek olan sevgilinle birlikte yüzyüze oturup konuşmak olur.

Back
X