Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkek başta bir kızın sürekli yanına gidip oturuyor halini hatrını soruyor onu gördüğü zaman konuşuyor ve her konuda onu haberdar ediyor. Bir süre sonra kendini geri çekiyor. Kız kendisinin nasıl davranacağını bilmiyor. Sizce erkeğin bu durumu neyden kaynaklanır ?
Yaş 28 kızın ise 25 . Kız tam ilgilenmeye başladı ama erkek ilk de öyle yapıp sonradan farklı davranması anlam veremedim . Tek başıma çıkamadım işin içinden.Yaşı küçükse vur kaç yapıp kafa karıştırmaya çalışıyor olabilir.
27 yaşındaki bunu yaparsa biz 17liklere normal bakalım o zamnYapacağımı yaptım acaba şimdi pesimden gelecek mi şeklinde ergen bi düşünce olabilir..
İyiymiş yaa hemen hamam böceklerine yoğunlaşcamErkekleri anlamak için hamam böceğini takip etmek gerekirmiş. Çünkü hamam böceği bir istikamete hızla giderek sonra önüne hiçbir engel çıkmamasına rağmen aniden durur ve son sürat başka bir yöne doğru koşmaya başlarmış. Bunun nedeninin çözüldüğü vakit işte erkekleri anladınız demekmiş...![]()
27 yaşındaki bunu yaparsa biz 17liklere normal bakalım o zamn![]()