Belirsizlik..

sevgi-14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
30
3
1
Bir erkek başta bir kızın sürekli yanına gidip oturuyor halini hatrını soruyor onu gördüğü zaman konuşuyor ve her konuda onu haberdar ediyor. Bir süre sonra kendini geri çekiyor. Kız kendisinin nasıl davranacağını bilmiyor. Sizce erkeğin bu durumu neyden kaynaklanır ?

Bir erkek başta bir kızın sürekli yanına gidip oturuyor halini hatrını soruyor onu gördüğü zaman konuşuyor ve her konuda onu haberdar ediyor. Bir süre sonra kendini geri çekiyor. Kız kendisinin nasıl davranacağını bilmiyor. Sizce erkeğin bu durumu neyden kaynaklanır ?

aynen .genelde hakketten böyle oluyo .çünkü bu gerçek değil yalnızca bir strateji aslında . bnu çogu zaman beceribelen bayanlarda uygulayabiliyo ...

Bişey onu vazgeçirmiş olabilir.
Karar değişikliği..
Tabi onun yakınlığını yanlış anlamış olma ihtimalinizi yok sayarsak.

Vazgaçmiştir ya da boşluktadır sevgilisiyle barışmıştır kaçan kovalanır demiştir sonradn hepsi olabilir yani

Yapacağımı yaptım acaba şimdi pesimden gelecek mi şeklinde ergen bi düşünce olabilir..

Erkekleri anlamak için hamam böceğini takip etmek gerekirmiş. Çünkü hamam böceği bir istikamete hızla giderek sonra önüne hiçbir engel çıkmamasına rağmen aniden durur ve son sürat başka bir yöne doğru koşmaya başlarmış. Bunun nedeninin çözüldüğü vakit işte erkekleri anladınız demekmiş... :KK59: ben 25 senedir anlamadım kardeş anladığım vakit evlenirim belki :deli:

Erkekleri anlamak için hamam böceğini takip etmek gerekirmiş. Çünkü hamam böceği bir istikamete hızla giderek sonra önüne hiçbir engel çıkmamasına rağmen aniden durur ve son sürat başka bir yöne doğru koşmaya başlarmış. Bunun nedeninin çözüldüğü vakit işte erkekleri anladınız demekmiş... :KK59:
İyiymiş yaa hemen hamam böceklerine yoğunlaşcam:KK45:

Bence ya bir şeyden dolayı kendince ters bir davranışınızdan dolayı vazgeçmiştir.Veya da can sıkıntısını geçirmek için size yaklaşmıştır.Bu ikinci saçmalığı oldukça fazla yapıyorlar.Bence ilgilenmeyin o insanla.Zaten siz yakın davransanız daha uzak davranacak.Yakın davrandığınıza adım attığınıza pişman olacaksınız.Aslında kafası net adamlar iyidir.Bir öyle bir böyle davranan insanlar sadece akıl karışıklığı.Mümkünse uzak olsunlar.

Bence ilk bi taniyim ne var ne yok filan dedi sonrada taniyim vazgecti . Cunku sonuc itibari ile kendisini geri cekmis:dondurma::KK19:

Back
X