Belirti mi olabilir mi

sutlukahvem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
328
49
13
Kızlar ben 3-4 aydır regl olmuyorum pcos var artık saldım 3-4 gündür goguslerime dokununca oluşan bı hassasiyet var bide köyde traktöre binmiştim inince ağır taşıyınca bel ağrısı olur ya öyle ağrı oldu alakasi var mıdır bilmem ama çevremde bikac kişiden de ay sen hamilesin bence lafını duyunca umutlar yeşerdi yine olabilir mi ne dersiniz test yapmaya korktum açıkçası sürekli negatif çıkıyor 🥹

Kendini en iyi sen tanıyorsun eğer bu belirtiler daha önce hiç olmadıysa hamile olabilirsin
Yani bilemedim bel ağrısı acaba kendimi mi zorladim diye düşündüm göğüs hassasiyeti de daha önceki hamileliğimde ki gibi ama daha önce de hassasiyet hissedip boşa çıktığı da oldu o yüzden emin olamadım varsa kasık ağrısı yaşarım kafasindaym o yüzden test de yapamıyorum negatif çıkacak diye

Yani bilemedim bel ağrısı acaba kendimi mi zorladim diye düşündüm göğüs hassasiyeti de daha önceki hamileliğimde ki gibi ama daha önce de hassasiyet hissedip boşa çıktığı da oldu o yüzden emin olamadım varsa kasık ağrısı yaşarım kafasindaym o yüzden test de yapamıyorum negatif çıkacak diye
Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir

Back
X