Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi düşündüm de banyo giderinden gelmiş olabilir klozetten değil.. çünkü banyo giderinin kapağını açmıştım banyoyu yıkayınca açıyorduk öyle kalmıştı şimdi aklıma geliyor giderin yanında çöp vardı poşet takılıydı onun sesi geldi büyük ihtimalle çıktı ya banyoya girdi ama ya geri oraya kaçmayıp içeri kaçtıysa ben görmediysem hala saklanıyorsa
canım emin ol görürdün yerinde durmuyordu bizdeki öyle sessiz hayvanda degil yani parkedeki sesini duyuyorsun. hem bokunu falan mutlaka farkederdin. ucra köşelere baza altına vs bak boku var mı
canım emin ol görürdün yerinde durmuyordu bizdeki öyle sessiz hayvanda degil yani parkedeki sesini duyuyorsun. hem bokunu falan mutlaka farkederdin. ucra köşelere baza altına vs bak boku var mı
Evet banyoda da baya ses vardı işte sanki hırsız girmiş gibiydi. Bende acaba bizim sesimizden girdi saklandı çıkmıyor mu diye düşündüm de durmuyor diyorsunuz
Evet banyoda da baya ses vardı işte sanki hırsız girmiş gibiydi. Bende acaba bizim sesimizden girdi saklandı çıkmıyor mu diye düşündüm de durmuyor diyorsunuz
yok yok aksam oluyor evde ses kesilince fink atıyordu bizim ki. Yatak odamda her yerde boku vardı kontrol et dedigim gibi her yeri çörek otuna benzer sekilde boku
2 gecedir gece uyanıyorum ders çalışıyorum. Banyodan klozetten çok yoğun şekilde tıkırtı sesi geliyor. Eşimi uyandırdım ses çok yoğundu çünkü kalk dedim ses geliyor biz yaklaşınca kesildi.
Bu sabah yine aynı saat 7.30 civarı genelde sabaha karşı oluyor ya da ben sadece o saatte uyandığım için duydum bilmiyorum.
Arkadaşlar söylemekte istemiyorum sabah sabah ama galiba klozet kısmında kemirgen olan hayvan var ses çünkü aynı o. Kafayı yiyeceğim ağlamaktan yoruldum. Ev kiralık bu ay 1 sene olacaktı. Büyük masraflarla taşındık buraya şimdi çok zor bi dönemden geçiyoruz ekonomik olarak taşınamıyoruz. Çalışmıyorum küçük çocuğum var.
Eşim zaten bir şey olmaz yoktur öyle bir şey diyor sadece hiç bir çözümü aksiyonu yok onunla da gerileceğiz belli ki çünkü ben duyduğum sesten eminim.
Bu arada taşra köy vs gibi bi yerde oturmuyoruz. Evimiz yüksek giriş alt katta 3 kat daha var.
Bu sesin başka bi sebebi olabilir mi ? Başına gelen var mı evin içinde duramıyorum çok tedirginim.
Taşınmak istemiyorum ama eğer korktuğum başıma gelirse maffolurum
Neden agliyorsunuz.. Korkmayin, Allah can sagligi versin, diger her seyin cozumu var. Sucuyu bi arayin danisin ne yapilabilir? Gider kontrolu yapar. Ayni gun stresiniz biter. Evet tabi urkutucu yani ama gunlerce bu korkuyla kendiliginden gitmesini beklemeyin. O tikirti tabi huzursuz eder.