• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Yavrular buyuyene kadar takilmasina izin verdik. Emziren hayvani minicik bebeleriyle atamazdim. Yavrular kendini kurtarinca kapanla yakalayip saldik.
Şaka mı :) Buda bakış açısı tabi ne diyim bide lağım şeyi yazamıyorum gerçekten o daha iğrendiriyor galiba

Geçen arkadaşımın 3 4 yıllık evinde giderlerden gelmiş. Tüm apartmanda çıktı sonra komple ilaçlattılar

Şaka mı :) Buda bakış açısı tabi ne diyim bide lağım şeyi yazamıyorum gerçekten o daha iğrendiriyor galiba
Yok niye saka olsun. Sonucta bir tarafta küçücük bebekler, bir tarafta anne hayvan. Kiyamadim. Kilerde takildilar, zaten yiyecegini yemis hepsi atilacak. Yavrular biraz buyuyene kadar gormezden geldik :D

Alınmazsa eger lagim faresi tip olarak biraz daha cirkin tabii, o ayri 😅 eski eve lagim faresi girdiginde köpeğimi isirmasindan korkuyordum :D

Yok niye saka olsun. Sonucta bir tarafta küçücük bebekler, bir tarafta anne hayvan. Kiyamadim. Kilerde takildilar, zaten yiyecegini yemis hepsi atilacak. Yavrular biraz buyuyene kadar gormezden geldik :D

Alınmazsa eger lagim faresi tip olarak biraz daha cirkin tabii, o ayri 😅 eski eve lagim faresi girdiginde köpeğimi isirmasindan korkuyordum :D
E lağım faresini nasıl fark ettiniz ondan nasıl kurtuldunuz

Fare varya tahmin etmediğini delikten girer
Arkadasin evine girmis.
Nerden girip cikiyor diye kamera kurdu
Hiç tahmin etmediği o kadar kucuk bir yerden girip cikis yapiyordu şok olduk videoyu izleyince
Mutfak dolabinin altinda

Geçen arkadaşımın 3 4 yıllık evinde giderlerden gelmiş. Tüm apartmanda çıktı sonra komple ilaçlattılar
Evet hep eski pis ya da işte müstakil köy evlerinde olur sanıyordum bununla alakası yokmuş ama şeyle ilgili binaların alt yapısını düzgün yapmayınca böyle sorunlar oluşuyor. Burası da eski değil 6 7 senelik yeni bi ev gayet temiz bakımlı ama giriş kat alt katımızda 2 daire daha var. Giderden gelip eve mi girmiş peki

Fare varya tahmin etmediğini delikten girer
Arkadasin evine girmis.
Nerden girip cikiyor diye kamera kurdu
Hiç tahmin etmediği o kadar kucuk bir yerden girip cikis yapiyordu şok olduk videoyu izleyince
Mutfak dolabinin altinda
Üfff valla kafayı yicem mutfak dolabının altında nerden girmiş peki bulaşık makinesi gideri falan mı

Lagim faresiyle direkt karsilastik. Birkac gun sonra da yine kapanla yakalayip biraktik.
Allahım bende karşılaşır mıyım ki girmemiştir dimi eve siz tecrübeli birisine benziyorsunuz 😂 mesela şuan evde olabilir mi 2 gün oldu ses geleli olsaydı bilirdim anlardım değil mi

Fare evin içinde olsa kesinlikle farkedersiniz.Sessizlikte ortaya çıkıyorlar ama bulunduğu yere biri gelince hemen kaçıyorlar ve o arada mutlaka göze carparlar.Bir de eğer eve girmişse çok fazla mı kaka yapıyorlar nedir kesin görürsünüz kakasını.

Sizin ki baya arsızmış 😂 çünkü ben sessizce yaklaşmama rağmen hemen kesilmişti ses çok korkuyorum umarım eve girmemiştir
Evin Ferdi gibi olmuştu, hiç karşılaşmadık çok şükür ama hep oradaydı. Geceleri iyice kuduruyordu tak tak tak, banyonun kapsını kapatmak yetmiyordu, o yüzden gidip bulunduğu yeri tekmeliyordum arada sesi kessin diye 😅

Back
X