Belirti ne hissettiniz

valienttee

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
114
20
13
29
Son reglim 12 ekimdi 26 Ekim yumurtlama günümdü eğer hamileysen ki inşallah öyledir 🙏🏻 mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi alt karın ağrısı vajinam ağrıyor ve sağ böbreğim de hafif ağrı var hamile olma ihtimalim olabilir mi 2 hafta 4 günlük oluyor son adetime göre varsa eğer

Son reglim 12 ekimdi 26 Ekim yumurtlama günümdü eğer hamileysen ki inşallah öyledir 🙏🏻 mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi alt karın ağrısı vajinam ağrıyor ve sağ böbreğim de hafif ağrı var hamile olma ihtimalim olabilir mi 2 hafta 4 günlük oluyor son adetime göre varsa eğer
Hesabınızı anlayamadım değerlendirme gününüz ne zamandı?

Hamileysen regl başlangıcından sayılacak canım dediğin hesap doğru yumurtlamanın 10.gününden sonra test yaparsın
Teşekkür ederim canım o kadar çok olmasını istiyorum kii bi yandan da çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan peş peşe iki düşük oldu şimdi 6 ay bekledim tekrar düşünüyorum inşallah vardir

Teşekkür ederim canım o kadar çok olmasını istiyorum kii bi yandan da çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan peş peşe iki düşük oldu şimdi 6 ay bekledim tekrar düşünüyorum inşallah vardir
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin yavrum, düşük sebeplerin nedir tedavi uygulanmadı mı

Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin yavrum, düşük sebeplerin nedir tedavi uygulanmadı mı
Çok sagolun ilki boş gebelikti zorunlu kürtaj oldum ikinci de 3 ay sonra oldu 6 haftalıkken gelişimi durdu 9+2 de kalbi doktor doğal dedi normalmiş şimdi de ben korkuyorum 6 ay bekledim şuan var mı bilmiyorum olmasını istiyoruz

Çok sagolun ilki boş gebelikti zorunlu kürtaj oldum ikinci de 3 ay sonra oldu 6 haftalıkken gelişimi durdu 9+2 de kalbi doktor doğal dedi normalmiş şimdi de ben korkuyorum 6 ay bekledim şuan var mı bilmiyorum olmasını istiyoruz
Ocean mommy takviyesi var onu al istersen yavrum tutunma ve gelişimde bebeğe destek verdiğini söylüyorlar

Benim yumurtlama da 25 i catlama 26 sı bende de sol kasık ağrısı gaz sancısı ve sulu akıntı var ama belirti mi değil mi bekleyip görümcem kendimi kandirmakta istemiyorum

Daha belirtilere erken gibi 🙈 herkesin gebeliği de farklı gerçi bende sadece koku hassasiyeti oldu o da döllenmeden yaklaşık 12-14 gün sonra .. başka gecikme zamanımda da karnım ve belim ağrıdı regl olcakmışım gibi ama 3-4 günde bir belirti olur mu bilmiyorum

İlişkinin üstünden 4 gün geçmiş tutmuş olsa bile bu saydığın belirtilerin olma ihtimali yok denecek kadar az. Psikolojik olabilir. İnşallah tutmuştur sağlikla alırsın kucağına 💕

Back
X