belirti olabilirmi

selennur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
91
0
86
41
İstanbul
geğirme isteği ve aşırı gaz hali
göğüslerde damarlanma
agızıma acı tat geliyor arada
1 haftadır sağ yumurtalığım hep ben burdayım diyo sanki
belim ağrıyo
vücut ısısı takibi yapıyorum hep aynı düşme yok
hep uykum var başım ağrıyo ara ara

ama su var ki
subat 8 de kahverengi akıntı geldi normal adet zamanı gibi 5 gün uzun sürdü yerleşmedir belki diye düşündüm sonrasında 18 şubatta adetim geldi anlam veremedim ama vücut ısım hiç düşmedi adetli olsamda hani adet döneminde düşermişya
18 subatta adet olduğumu varsayarsam daha cok var bu kadar erken belirtler olabilir mi

üstüne görme dedikleri sey olabilir mi acaba
bu ayda adet olursam doktora gideceğim zaten yine
düşükten sonraki 9. ayım hala bişey yok cünkü

son zamanlarda herhangi bir ilaç, değişik bir yiyecek içecek kullanmadıysan, yani bu belirtilere sebep olacak farklı bir etken olmadıysa belirti olabilir tabi.Bebek istiyorsan inşallah hamilesindir.

son zamanlarda herhangi bir ilaç, değişik bir yiyecek içecek kullanmadıysan, yani bu belirtilere sebep olacak farklı bir etken olmadıysa belirti olabilir tabi.Bebek istiyorsan inşallah hamilesindir.

evet istiyorum hemde nasıl allah isteyen herkeze nasip eder inşallah
hiç ilaç kullanmadım sadece başım agrıdığı zaman dayanamayacak gibi olursa minoset içiyorum
üstüne görme olma ihtimali oalbilirmi

öyle olabilir tabi ,inşallah da öyledir.Ama yine de kan testinde kesin sonuç çıkana kadar fazla kaptırma kendini.Ben de çok istiyorum, çok da uğraştık, yarın transfer sonucum belli olacak.Vücudumdaki her değişiklikte belirti mi acaba diye heyecanlanıyorum.Çok istediğimiz için fazla odaklanmak bizi üzebiliyor da.Yalnızca biraz sabır, test yapıp sonucun belli olana kadar.

allah gönlüne göre verir inşallah hayırlısıyla
her ay kendimi dinlemekten yoruldum
sonucu bana da bildir olurmu seviniriz beraber

canım test sonucum şükürler olsun pozitif. Hatta muhtemelen ikiz.Kan değerim yüksek çıktı. Bakalım bekleyip görücez artık, hayırlısı olsun.Allah en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallah, isteyen herkesin duaları, çabaları karşılıksız kalmasın.

süper bi haber gercekten cok sevindim.
:) :) allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah.
hembe ikiz hadi kalp atışlarını ne zaman duyacaksınız

çok teşekkür ederim canım, inşallah senin de kutlamanı yapıcaz yakında. 10 gün içinde keseler görünür dedi dr, tedavi olduğum hastaneye gidince kendi dr.um daha ayrıntılı bilgi verecektir.İlk olduğu için ben de bilmiyorum şimdi süreci.

inşallah benimde söylediğim belirtiler devam ediyo. şimdi işteyim acayip yorgun uykusuz hissediyorum kendimi akıntımda fazla bu sefer olsun istiyorum ya.
sende ne gibi belirtiler var kimbilir nasıl güzel bi duygudur allah hiç bozmasın

canım ya belki sen de hamilesin ama belirtilerin tam belirginleşmedi.Ya da tamam şimdi olmasan bile, yakında mutlaka bebeğine kavuşacağına inan.İnşallah çok çok az kalmıştır bunu yaşamana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…