Belirti olmak zorundamı??

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Merhblar geçen hafta beş haftalik hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük çok şükür ama bende pek bi belirti yok sadece uykuya eğilimim var bide kokular arada rahatsız ediyor.henüz kalp atışı duyamadık haftaya inş ama böle olunca korkuyorum benm gibi olan varmı? Sanki norml hayatıma devam ediyomusum gibi

cok normal bunlar.ben 7 aylık hamıleyım hıc mıdem bulanmadı kusmadım.kokuya karsı hassasıyetm olmadı.uykum olmadı:)herkes aynı degl.zaten ılk aylarda normal hayatına devam edıosun.ıs 6.aydan sora:)

cok normal bunlar.ben 7 aylık hamıleyım hıc mıdem bulanmadı kusmadım.kokuya karsı hassasıyetm olmadı.uykum olmadı:)herkes aynı degl.zaten ılk aylarda normal hayatına devam edıosun.ıs 6.aydan sora:)
Teşekkür ederim cnm cevbın için ben iğne tedavisiyle hamile kaldım cok üzüldüm uğraştım ama rabbim verdi şükürler olsun şimdi de korkuyorum işte o yüzden Allahım kucağımıza almayı da nasip eder inş hepimize

Benim yedinci haftadan sonra mide hassasiyetim ve bulantilarim ,kokulara karsi duyarli olma durumum basladi ... dort ay boyuncada devam etti ... sunu asla unutmamak lazim her bayanin hamileligi birbirinden farkli ... herkes hamileligi farkli yasiyor o yuzden telaslanmaya gerek yok canim ... bunun tadini cikar

Ben de seninle aynı endişeleri taşıyordum cnm başta.. Benim bulantılarım 5.haftanın sonunda başladı.. Arkadaşında dediği gibi herkesin hamileliği farklı geçiyor.. Umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine..

9 ay boyunca normaldim hiç bir belirti bulantı baş dönmesi falan yaşamadım hepte heves ettim :)

9 ay boyunca normaldim hiç bir belirti bulantı baş dönmesi falan yaşamadım hepte heves ettim :)
Sağolun valla içimi rahatlattınız aslında bulantı baş dönmesi Zor yani yaşamamk daha iyi tabi ama insan endişeleniyor

Canim ne guzel iste,tadini cikar bu gunlerin. Bende 5. Haftalarda senin gibiydim.
14 un de kalp atisini duyduk minigin, tam 7. Haftadaydim. O günden sonra bulantilarim basladi, yediğini cikartiyorum. Hep yatiyorum. Bazi kişilerde bulanti olmuyomusuz, bence cookk guzel . inş benimkide çok uzun surmez

Cnm
cnm bebegin hayırlı olsun valla benımkide 5 haftalık doktor hiçbir sey göremedi canım cok sıkıldı iki hafta sonraya attı bendede hiç belirti yok

Tabi bulantı vs yaşamak daha kötü ama insan yinede varlığını hissetmek bi belirti görmek istiyor ama sağlıklı oldunlarda gerisi sorun değil

Cnm

cnm bebegin hayırlı olsun valla benımkide 5 haftalık doktor hiçbir sey göremedi canım cok sıkıldı iki hafta sonraya attı bendede hiç belirti yok
Belki geç döllenmedir cnm sorsaydın keşke doktoruna 7-8haftada görenleri duydum ben içini karartma

3. Çocuğuma hamileyim ilk ikisinde bulantı, kusma, uyku, aşerme v.s hiçbirini yaşamadım ama bunda hepsi fazlasıyla var hamile olduğumu öğrenmeden baya önce bile vardı.hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah...

Tabi bulantı vs yaşamak daha kötü ama insan yinede varlığını hissetmek bi belirti görmek istiyor ama sağlıklı oldunlarda gerisi sorun değil
kıpırdamaya başladığında onu hissettiğinde herşeyi boşveriyosun tekmelese diye can atıyosun çok güzel duygular bunlar 9 ay ağada sensin paşada sensin keyfini çıkart.
herşey doğduktan sonra başlıyor bütün maraton :)
sağlıkla alırsın inşallah kucağına .

Sağoll cnm inşallh sağlıklı olsun da ne cinsiyeti önemli ne belirtisi Allahm sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş banada herkezede

Sağoll cnm inşallh sağlıklı olsun da ne cinsiyeti önemli ne belirtisi Allahm sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş banada herkezede
canm benm de 5 hafta bugün doktora dedm hatta hiç bi şikayet neden yok die haftaya görürüm ben seni dedi:)normal yanii

canm benm de 5 hafta bugün doktora dedm hatta hiç bi şikayet neden yok die haftaya görürüm ben seni dedi:)normal yanii
Bnm prrşembe 6haftalık oldu cnm ama yine bi değişiklik yok bu perşembe gidicez tekrar korkuyorum ama hayırlısı

Bi belirti aramaniza hic gerek yok 8 haftalık hamıleyım.sadece 5 dk suren bulantılarm oluyor birde kokulara karşı ama uyku yönünden çok baskın gun nerdeyse yarısı hep uyku

Bende hiic hemde hicc sadece kasiklarimda agrilar oluyo o kadar bide sabah yataktan kalkamiyorum uykudan bu. Yarin ultrason var gidicem ins gorebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…