Belirtiler

Hidrosfer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
480
860
103
Merhabalar

Gebelik belirtileriniz nelerdi ?
Benim reglim düzenli olmasına rağmen bu ay 3 gün geçti . Belimde , kasıklarımda şiddetli olmayan ağrılar oluyor ve geçiyor . İdrara özellikle gündüzleri çok fazla çıkıyorum. Göğüslerim de hassas . Uçları sızlıyor . Ama bunlar bende adet öncesi de olduğundan anlayamıyorum. Tek düşündüren gecikme . Test için biraz daha bekleyeceğim galiba . Sizce çok düzenli olan birisi için 3 gün önemsenecek bir gecikme midir ?

Regli ve hamilelik belirtileri neredeyse aynıdır. Test yerine kanda verebilirsiniz, 3 gün kan için geç döllenme ile bile olsa yeterli.

Valla ben 2gun gecikmede yaptim pozitif cikti

Belirtilerde ayniydi hemde bence hemn bi test yapin

Regli ve hamilelik belirtileri neredeyse aynıdır. Test yerine kanda verebilirsiniz, 3 gün kan için geç döllenme ile bile olsa yeterli.
Teşekkür ederim o zaman ben test yaptırayım
Yapmama gerek kalmadı . Adetim geldi sabah . O kadar hayal kırıklığına uğradım ki. Hiç geçmezdi günüm. 2 senelik evliyim . Geçen sene çikolata kistinden ameliyat oldum . Doktor kalabilirsin diyor ama olmuyor . Ne diyeyim Rabbim bilir en hayırlısını … Bazı şeylere kavuşmak herkes için kolay olmuyor . Allah sizin evlatlarınıza sağlık versin inşallah

Hayırlısı olsun kuzum üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…