Tanıdığım bi kaç kişide daha olmuştu ilk belirtiler olarak şimdi de kafamı karıştırdı oyüzden sormak istedim. Adetimde bi öyle bi böyle nezaman canı isterse geliyor zaten oyüzden çok takılmıyorum tarihlereHicbirsey yapmayın, göğüs koyulaşmasi ilk aylarin belirtisi değil doğuma yakın oluyor. İki gün sonra regl olmazsanız gidip test alın.
İlk hamile kalıp boş genelik geçirdiğimde belirtim ilk gögüs uçlarım koyu ve aşırı derecede ağrıyordu dokunamıyordum ablamında böyleydi ve sağlıklı bir kızı var çok şükürTanıdığım bi kaç kişide daha olmuştu ilk belirtiler olarak şimdi de kafamı karıştırdı oyüzden sormak istedim. Adetimde bi öyle bi böyle nezaman canı isterse geliyor zaten oyüzden çok takılmıyorum tarihlere
Garip bi sekilde hic kasik agrim yok agrim hic yok sadece göğüsler kafa karıştırdı ve hafif bi bulantım var 2 gündürİlk belirtiler regl ile benzerdir. Kasik ağrısı yoğun bir şekilde hissedilir
Evet evet normalde göğüs uçlarım pembedir ama resmen kahverengi oldu ve sadece uçları ağrıyor, kafam iyice karıştı napmam lazımİlk hamile kalıp boş genelik geçirdiğimde belirtim ilk gögüs uçlarım koyu ve aşırı derecede ağrıyordu dokunamıyordum ablamında böyleydi ve sağlıklı bir kızı var çok şükür
Göğüs ucunda koyulaşma olduğunda göğüsde damarlanmada olurEvet evet normalde göğüs uçlarım pembedir ama resmen kahverengi oldu ve sadece uçları ağrıyor, kafam iyice karıştı napmam lazım
Ucunda mı yoksa etrafında mıGöğüs ucunda koyulaşma olduğunda göğüsde damarlanmada olur
Komple göğüs çevresinde belirgin olur damarlar yeşerirUcunda mı yoksa etrafında mı
Hafif bi yeşil mavi gibi damarlar var ama önceden varmıydı bilmiyorum incelemedim işin açıkcasıKomple göğüs çevresinde belirgin olur damarlar yeşerir
Yani gebelik başlangıcında uçlarda koyulaşma olduğu zaman damarlar çok fazla belli olur yeşil yeşil gözükürHafif bi yeşil mavi gibi damarlar var ama önceden varmıydı bilmiyorum incelemedim işin açıkcası
Ozaman takip edeyim bi kaç gün çünkü bu ilk defa başıma geliyor oyüzden sormak istedim bu normalmi diyeYani gebelik başlangıcında uçlarda koyulaşma olduğu zaman damarlar çok fazla belli olur yeşil yeşil gözükür
Normal aslında adete yakın da koyulaşma oluyor bazen progesteron artışından dolayı ama damarlanma durumu gebelik varsa oluyorOzaman takip edeyim bi kaç gün çünkü bu ilk defa başıma geliyor oyüzden sormak istedim bu normalmi diye
Anladım teşekkür ederim bilgiler için bi kaç gün takip edicemNormal aslında adete yakın da koyulaşma oluyor bazen progesteron artışından dolayı ama damarlanma durumu gebelik varsa oluyor
Hahah Allahım inşhAllah gönlümüzden geçeni nasip eder içimizi ferah tutalımBu arada benimde göğüs uçlarım ağrıyor bu ay bakalım regl gelirse bunu belirtiden saymayız artık
Sadece göğüs ucu sızlaması ve sağ kasıkta batma var şu an adetime 3 gün kaldı test yapasım geliyor zor tutuyorum kendimiHahah Allahım inşhAllah gönlümüzden geçeni nasip eder içimizi ferah tutalımsende başka belirtiler varmı
Aa sivilce bendede çıktı çenemde normalde önceden ilaç kullandım hiç çıkmazdı, miğde yanması sendede varmı hafif bulantı gibiSadece göğüs ucu sızlaması ve sağ kasıkta batma var şu an adetime 3 gün kaldı test yapasım geliyor zor tutuyorum kendimibu ay aşırı sivilce oldu bide yüzümde çenemde bile iki tane çıktı sivilce görünce direk adet olucam heralde derim
Ben hamileligi ilk ogrendigim zamanlar gogsum normaldi acima filan yoktu ama hamilelik irelleyince berbat oldu yani hep aciyordu agirlaşmişti şu anda acima var.Adet tarihini net bilmiyorsan 3 4gun daha bekle öyle test yap derim.Hanımlar merhaba, adetim bugün yarın gelmesi gerekiyor ama garip belirtilerim var sizin de fikrinizi almak istedim. Göğüs uçlarım koyulaştı gibi ve göğüslerim komple değilde sadece uçları çok hassas acıyor. Arada adet düzensizliği yaşadığım için tam tarihleri de bilmiyorum ne yumurtlamanın ne adetimin. Geçen ayki adetime göre şimdi olmam gerekiyordu ama garip belirtiler çıkmaya başladı. Test yapmak da istemiyorum önceden kimyasal geçirdiğim için. Normalde adet olacağımda tüm göğüslerim ağrırdı hafif ama bu farklı bi ağrı gibi ilk defa bunu yaşıyorum. Sizce napmam lazım bunlar normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?