Evet bende öyle yapmayı düşünüyordum, etrafımda bi kaç kişi daha öyle olunca bi aklım karıştı dedim bi soriyim belli de olmazBen hamileligi ilk ogrendigim zamanlar gogsum normaldi acima filan yoktu ama hamilelik irelleyince berbat oldu yani hep aciyordu agirlaşmişti şu anda acima var.Adet tarihini net bilmiyorsan 3 4gun daha bekle öyle test yap derim.
Mide problemi bende hep olan bişey olduğu için pek gebeliğe yoramıyorum ama ben bir kez sağlıksız gebelik yaşadım onda çok tuhaf belirtilerim olmuştu mesela nefes darlığı ve kalp çarpıntısı birde hapşırınca kasığıma ağrı saplanmıştı birde adet günü halsiz ve yorgun olurum normalde adet günümde aşırı enerjiktimAa sivilce bendede çıktı çenemde normalde önceden ilaç kullandım hiç çıkmazdı, miğde yanması sendede varmı hafif bulantı gibi
Belirtiler kişiden kişiye degişiyor.Mesela benim ilk çocugum erkekti hamilelik belirtilerim farkliydi.Ikinci hamileligim kiz ilk gebeligimle alakasi yok yani bazilarinda olan sizde olmaya bilir sizde olanda onlarda.Evet bende öyle yapmayı düşünüyordum, etrafımda bi kaç kişi daha öyle olunca bi aklım karıştı dedim bi soriyim belli de olmaz
Kimyasalda bendede halsizlik aşırı sol kasık ağrısı olmuştu anlıyorum seni, rabbim hakkımızda hayırlısını versin kim bilir belki vardır şuan ikimizdedeMide problemi bende hep olan bişey olduğu için pek gebeliğe yoramıyorum ama ben bir kez sağlıksız gebelik yaşadım onda çok tuhaf belirtilerim olmuştu mesela nefes darlığı ve kalp çarpıntısı birde hapşırınca kasığıma ağrı saplanmıştı birde adet günü halsiz ve yorgun olurum normalde adet günümde aşırı enerjiktim
Haklısınız takip etmek lazım ona göre de test yapmak lazımBelirtiler kişiden kişiye degişiyor.Mesela benim ilk çocugum erkekti hamilelik belirtilerim farkliydi.Ikinci hamileligim kiz ilk gebeligimle alakasi yok yani bazilarinda olan sizde olmaya bilir sizde olanda onlarda.
İnşallah cnm ya çok isterim inşallah hamileyizdirKimyasalda bendede halsizlik aşırı sol kasık ağrısı olmuştu anlıyorum seni, rabbim hakkımızda hayırlısını versin kim bilir belki vardır şuan ikimizdede
İnşhAllah ozaman şöyle bi 4/5 gün sonra buraya yazalım kesinleşinceİnşallah cnm ya çok isterim inşallah hamileyizdir
Tamam cnm çift kırmızı çizgi görmek dileğiyleİnşhAllah ozaman şöyle bi 4/5 gün sonra buraya yazalım kesinleşince
Evet inşAllah hamilesindir.5gun gecikince benim iki çocugumdada çizgiyi gordum ilk 5dakikada varsa direk çikiyor.Yinede belirtilerimi söyleyiyim sana belki yardimci ola bilir diye.Iki gebeliktede kasigima sanci girmesi yaşadim boyle baya rahatsiz edici turden ama iki kez filan.Haklısınız takip etmek lazım ona göre de test yapmak lazım
Benim en büyük problem adet günlerini takip edemiyor olmamEvet inşAllah hamilesindir.5gun gecikince benim iki çocugumdada çizgiyi gordum ilk 5dakikada varsa direk çikiyor.Yinede belirtilerimi söyleyiyim sana belki yardimci ola bilir diye.Iki gebeliktede kasigima sanci girmesi yaşadim boyle baya rahatsiz edici turden ama iki kez filan.
Ilk hamilelikde bulanti baya berbatdi iştah 0 sadece turşu filan aşerme vardi.Ikinci hamilelikte baş dönmesi tiksinmeler yaşadim ama iştahim baya iyi en belirgin belirtilerim bunlardi.Sende muhtemelen bunlardan bazilarini yaşiyicaksin umarim kolay geçer.
Benim şimdiki belirtilerim göğüs ucu koyulaşması ve uçların aşırı hassas olması, hafif miğde bulantısıyla beraber yanma hissi. Bu akşam da eğildiğimde sol kaşığımdan bi sancı geçti ama onu belirti olarak yormadım açıkcası öyle bi anda oldu geçti hemenEvet inşAllah hamilesindir.5gun gecikince benim iki çocugumdada çizgiyi gordum ilk 5dakikada varsa direk çikiyor.Yinede belirtilerimi söyleyiyim sana belki yardimci ola bilir diye.Iki gebeliktede kasigima sanci girmesi yaşadim boyle baya rahatsiz edici turden ama iki kez filan.
Ilk hamilelikde bulanti baya berbatdi iştah 0 sadece turşu filan aşerme vardi.Ikinci hamilelikte baş dönmesi tiksinmeler yaşadim ama iştahim baya iyi en belirgin belirtilerim bunlardi.Sende muhtemelen bunlardan bazilarini yaşiyicaksin umarim kolay geçer.
Ben unutmamak için her ay adetimi takvime yaziyorum yoksa kariştiriyor insan.Tedavi için gidince doktor en son adetden 2 3kez öncesine kadar sora biliyor bazen yumurtlama tahmin için yani hertulu adeti bilmek iyi birşey ona gore hesablanicak gebeligin yaz bir kenara her zaman.Benim en büyük problem adet günlerini takip edemiyor olmamoyüzden de nezaman olabileceğini kestiremiyorum. inşhAllah hayırlısıyla çıkarda bi şekilde katlancaz artık o belirtilere
Aslinda en önemlisi adet geciktimi belirtilerin öncekine nazaran artmasi devam etmesi hamile olunca ilk zamanlar insan surekli bir rahatsizlik içinde oluyor yani sanki bedenimde birşeyler ters gidiyo gibi.Piskolojik belirtilerde oluyor bazen insan çok istedigi için kafayi o yuzden temiz tutmak lazim bedeninde degişikliyi hiss ediyorsun ama kafayi çok yormuyosun bu hamile kalmak isteyen bir kadin için çok onemli stres herseyi engelliyor.Ben herturlusunu yaşadim diye artik bu konularda uzman sayilirim.Benim şimdiki belirtilerim göğüs ucu koyulaşması ve uçların aşırı hassas olması, hafif miğde bulantısıyla beraber yanma hissi. Bu akşam da eğildiğimde sol kaşığımdan bi sancı geçti ama onu belirti olarak yormadım açıkcası öyle bi anda oldu geçti hemen
Cnm ben dayanamadım test yaptımİnşhAllah ozaman şöyle bi 4/5 gün sonra buraya yazalım kesinleşince
Ayy görünüyor kan testi yaptırdınmıı, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnCnm ben dayanamadım test yaptım
Amin cnm pazartesi kan vericem adetim daha gecikmediAyy görünüyor kan testi yaptırdınmıı, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn
Rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatlı inşhAllahh çok sevindim sizin adınızaAmin cnm pazartesi kan vericem adetim daha gecikmedi
Amin cnm benim inşallah darısı başınaRabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatlı inşhAllahh çok sevindim sizin adınıza
kan verdinmi sonuç ne çıktı merak ettim. Ben hala test yapmadımAmin cnm benim inşallah darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?