Belirtileri yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler..

esrant

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
6.675
3
356
39
Antalya
Arkadaşlar merhaba..
Bu ay ilk denememizdi.
Yumurtlama dönemini hesaplayarak günaşırı ilişkide bulunduk.
İlişkiden sonra gerekenleri de yaptık.
Ne eşim,ne ben sigara ya da alkol kullanmıyoruz.
Evet ilk ay küçük bir ihtimal biliyorum.
Ama gene de neden olmasın diye geçiyordu içimden.
Beklenen adet tarihim 29 ya da 30 kasım.
Yani 1 hafta kaldı ama bende daha belirtinin b'si bile yok.
Tahmini yumurtlama günümden 2-3 gün sonra kasıklarımda bir gün boyunca süren bir ağrı oldu.
Biraz heveslendim ama sonra geçti..
Şimdi ise ne göğüslerde hassasiyet,ne yorgunluk vs hiç bir şey yok..
Bakıyorum genelde hissediliyormuş belirtiler.
Pekii merak ediyorum.
Bu tür belirtileri yaşamadan hamile olan arkadaşlarımız var mı acaba?
Yoksa illa ki bir ya da 2 belirtinin olması mı gerekiyor?
Off ne zormuş bekleme süreci..

ben varım,hiç bir belirti yaşamadım,zaten adet olacağımı da anlamam hiç.Göğüste hassasiyet,bel ağrısı,bulantı..... olmadı.Adet olmam gereken günü 10 gün geçince test aldım,yaptım,o zaman öğrendim.Hamileliğim boyunca da hiç bulantım,kusmam,aşermem olmadı.Ben mi tuhafım acaba

Nihayet bir cevap gelmiş,çok teşekkür ederim:)
evet ben de adet dönemlerimde pek bir şey anlamam.
Sadece ilk gün sancım olur o da geçer sonra..
bilmiyorum tuhaflık bizde mi acaba?

ben de belirti yaşamadım canım...ilk gebeliğimde...adet olacağımı zannedip iki tane de majezik içmiştim...adet belirtileri başka da bişey yok yani....onu da bilemedim...10 gün geçti acaba gebelik olabilir mi dedim ve test yaptım...pozitif çıkmıştı....

hiç aranma canım...sabırla bekle...her bünye farklı gösterir gebeliği...adetin geçtikten 2-3 hafta sonra da gebelik belirtilerini yaşayabilirsin....rahat ol canım....

çok sağol canım cevabın için..
evet çok da üstüne düşmemek lazım biliyorum ama ilk ay olduğu için insan ister istemez heyecanlanıyor.
neyse,bekleyip göreceğiz artık.
6 gün kaldı sadece:)

ben daha önce hamilelik yaşamadım ama şunu söyleyeyim hamilelik belirtileri kanda bhcg hormonunun yükselmesine bağlı oluşuyor, ovulasyondan sonra döllenmenin oluşup bebeğin rahme yerleşmesi 10 günü buluyor ve bu sırada bhcg salgılanmaya başlıyor, bhcg nin kanda çok yükselip bulantı kusma uyku halsizlik gibi belirtiler yapması adet gününü geçtikten sonra ancak oluyor. yani adet gününden önce bir belirti görülmesinin pek tıbbi temeli yok olsa olsa psikolojiktir. ancak belki yerleşme kanaması görülebilir çok az, o da zaten herkeste olmaz.
adet günü gelmeden ne belirtilere takılmak lazım bence nede test yaptırmak.

Evet gerçekten mantıklı düşünecek olursak yaptığınız açıklama çok yerinde
ama işte okuyoruz bazen şu kadar gün kala şu belirtiler diye..
bende neden yok diye düşünmeden edemiyor insan..
zaman da geçmek bilmiyor..offf

esrant canım konu tamda merak ettiğim konu olmuş benimde beklenmeyen günüm 28 -29 kasım sadece göğüslerim şişti ve ağrıyor herkes kasıklardan bel ağrısından bahsetmiş bende belirti yok diye çok üzüldüm test aldım belki olursa adetim geçerse yaparım diye bekletiyorum tabi geçerse adet günüm sanki yok hiçbirşey gibi geliyor ve üzülüyorum bu ayda olmadı diye aynı tarihlerimiz inşallah adetin gelmez bebişin gelir:109::109:

Canım inşallah da sen de bebiş haberlerini alırsın.
Az kaldı ama beklemek çok zor geliyor

Canım inşallah da sen de bebiş haberlerini alırsın.
Az kaldı ama beklemek çok zor geliyor

amin canım inşallah sende bebiş haberini alırsın ewet beklemek çok zor forum forum geziyorum belirti yok acaba olmadımı diye düşünüyorum kafamdan atamıyorum bir türlü

amin canım inşallah sende bebiş haberini alırsın ewet beklemek çok zor forum forum geziyorum belirti yok acaba olmadımı diye düşünüyorum kafamdan atamıyorum bir türlü

aynen ben de....az kaldı ama günler de geçmiyor..
her gün test yapsam mı acaba diyorum,zor tutuyorum kendimi..
son 3 gün gün..
umudum yok ama hayırlısı..

aynen ben de....az kaldı ama günler de geçmiyor..
her gün test yapsam mı acaba diyorum,zor tutuyorum kendimi..
son 3 gün gün..
umudum yok ama hayırlısı..

bende aynıyım son 4 gün hadi hayırlısı test aldım ama belirti yok o yüzden umudumda yok testi yapmıyorum adetim gelmezde inşallah yaparım umarım sanada sürpriz olur belirtisiz gelir bebişin

bende aynıyım son 4 gün hadi hayırlısı test aldım ama belirti yok o yüzden umudumda yok testi yapmıyorum adetim gelmezde inşallah yaparım umarım sanada sürpriz olur belirtisiz gelir bebişin

ben de bugün eşime aldırdım test..
elim gidiyor ama vazgeçiyorum.
inşallah gelirler belirtisiz inşallah

sana katılıyorum benim değerim adetten sonra 716 olmasına rağmen hiç bir belirtim olmadı. hatta 5 haftayı geçtik daha yeni oluyor halsizlik bulantı. ki çok hassas bir bünyem vardır bende kesin belirti yaşarım sanıyordum ama hiç bir belirtim olmadı. akıntı bile.

böyle şeyleri okuyunca heveslenmek istiyorum ama sadece 2 günüm kaldı reglime..
bari birkaç şey olsa da hissetsem diyorum ama yok
test aldım yapmaya korkuyorum:18:
şartladım kendimi kesin regl olacağım diye

alakası yok.benimde ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu.
bende ilk denemede hamile kalmıştım.
normal adet sancılarım vardı.göğüs şişkinliği,kasık ağrısı ve iştah...!
ilk denemem olduğu için adetimden 10 gün önce test alıp yapmıştım ve sonuç negatifti.
demek ki tutmadı dedim zaten belirtilerde yoktu.
ancak adet günüm 1 gün gecikince hemek sağlık ocağına gidip kan ve idrar testi yaptırmıştım.
hamileydim...

o kişinin fizyolojik yapısına göre değişiyor.
hamilelikten sonra aşerenlerin olması ya da olmaması gibi.

yaklaşık 8-9 gün önce benim de kasık ağrılarım vardı ama artık o da yok..
inşallah vardır ama olursa bana çok büyük bir sürpriz olacak.
2 gün kaldı sadece..umutsuz olunca zaman daha çabuk geçiyor..

benimde son 3 gün hiç belirtim yok benimde test yapmak bile içimden gelmiyor gelecek ay yaparım diye bile geçti içimden okadar umutsuzum yani inşallah belirtisiz gelrde sevincin 2 kat daha fazla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…