Her şey yolundaymış çok şükür..
Darısı sizin başınıza inşallah
Bugün regl gecikmemin 4.günü.
2 tan idrar testi yaptım,pozitif çıktı
Bugün de kan testi yaptırdım,sonuçlarını bekliyorum..
Eğer gerçekten kanda da çıkarsa
Hiç belirti yaşamadan hamile kalmış olacağım..
merhaba konuyu hortlatmış olucam sanırım ama belki birilerinin işine yarar diye yazmak istedim.benim adet gecikmesinden başka hiçbir belirtim olmadı.ne akıntı ne bulantı ne göğüs hassasiyeti hiçbirşey...kendinizi mutlaka belirti olacak diye şartlandırmayın.herkesin hamileliği bir değil.Allah isteyen herkese nasip etsin
ne güzel çok sevindim :) inşallah Rabbim beklentinizi hamilelikle taçlandırsınBana umut oldunuz bnmde adetim tedavi görürken hep 28 30 veya 31.ci günde geliyordu bu ay gitmedik 31.ci gün hiç adet belirtim kasıgım hiç bi yerimde bi belirti yok umarım bnde mutluluğumu bu ay yaşarım :)
Amin canım şuan işteyim lavaboya gidip geldikçe korkyrum o kadarım şuan allhım yüzümüzü güldürsün inş çok mutlu olacağım hayalleri bile güzel :)ne güzel çok sevindim :) inşallah Rabbim beklentinizi hamilelikle taçlandırsın
Korkma hiçbişecik olmaz Allah'ın izniyle.bende adet gecikmesinden 5 gün sonra test yapıp öğrendim.hiç belirtim olmadığı için hamileliğe yormamıştım.Allah kucağıma almayı da nasip etsin bana ve sana da inşallahAmin canım şuan işteyim lavaboya gidip geldikçe korkyrum o kadarım şuan allhım yüzümüzü güldürsün inş çok mutlu olacağım hayalleri bile güzel :)
Korkma hiçbişecik olmaz Allah'ın izniyle.bende adet gecikmesinden 5 gün sonra test yapıp öğrendim.hiç belirtim olmadığı için hamileliğe yormamıştım.Allah kucağıma almayı da nasip etsin bana ve sana da inşallah
o zaman ne mutlu bana :) belki yazdıklarım birilerine umut olur demiştim gerçekten de öyle olmuş.çok sevindim inan.o güzel duaların içinde çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.mutlaka haberini bekliyorum.herşeyde bir hayır var biliyorsun bizim bilmediğimiz görmediğimiz..Mevlam ne verirse zaten en güzelini en hayırlısını veriyor.hakkında hayırlısı olsun diyerek yine de senden güzel haberler bekliyorum.Hamilelik haberini al,rahat bir hamilelik geçir ve sağlıkla kucağına al inşallah.dua ile...Bu yazdıkların bana öyle umut oldu ki anlatamam düşüncelerimi hala gelen giden yok mutluluğum tavan yaptı rabbim inş evladını aza noksansız sağlıklı sıhhatli kucağına versin yarında olmazsam haber ederim :) bu ay olmasada sağlık olsun :)
o zaman ne mutlu bana :) belki yazdıklarım birilerine umut olur demiştim gerçekten de öyle olmuş.çok sevindim inan.o güzel duaların içinde çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.mutlaka haberini bekliyorum.herşeyde bir hayır var biliyorsun bizim bilmediğimiz görmediğimiz..Mevlam ne verirse zaten en güzelini en hayırlısını veriyor.hakkında hayırlısı olsun diyerek yine de senden güzel haberler bekliyorum.Hamilelik haberini al,rahat bir hamilelik geçir ve sağlıkla kucağına al inşallah.dua ile...
Aaa üzüldüm ama hayırlısı olsun.demek ki varmis bunda da Rabbimin bir bildiği.yilmadan devam birgun elbet olacak dualarim seninle
Aaa üzüldüm ama hayırlısı olsun.demek ki varmis bunda da Rabbimin bir bildiği.yilmadan devam birgun elbet olacak dualarim seninle
Ya ben yumurtlama günü beraber oldun yumurta çatlamiştı acaba tutar mı daha adetime iki hafta varçok teşekkür ederim hayırlısı olsun :) dua edin bizlre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?