Belirtileri yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler..

slm ,bugün sizin 2010 yılında açtığınız topiği okudum,çok heveslendim ,benim de hiç bir belirtim yok ama bebeğim olmasını çok istiyorum ,sizin 2.denemenizde olmuş sanırım ,şimdi büyümüştür bebeğin allah size bağışlasın .
acaba hiç mi belirti yaşamadınız.kasıklarda batma ,adet olucakmış hissi vs.
ben bu ay çok istedim hep dua ettim ,nasipte varsa olur ,ama belirti olmaması üzüyor ,şu an bayram tatiline gidiyorum yoldayım ama aklım hep orda ,gece de uyuyamadım belirti dinlemekten

çok merak ettim gerçekten belirti yok muydu diye ? kusura bakmayın ,sizin zamanınızı aldıysam ,hakkınızı helel edin .8 aydır hep böyle heyecanla bekliyoruum ,rabbim hayırlı ,sağlıklı evlatlar versin hepimize ..

Merhaba arkadaşlar baya zaman geçmiş konun üstünden gören olurmu bilmiyorum adetime 5 gün var sadece bel ağrısı ve kasık agrım var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne olacak bilmiyorum..hamile oldugunu öğrenen varmı

merhaba konuyu hortlatmış olucam sanırım ama belki birilerinin işine yarar diye yazmak istedim.benim adet gecikmesinden başka hiçbir belirtim olmadı.ne akıntı ne bulantı ne göğüs hassasiyeti hiçbirşey...kendinizi mutlaka belirti olacak diye şartlandırmayın.herkesin hamileliği bir değil.Allah isteyen herkese nasip etsin

Bana umut oldunuz bnmde adetim tedavi görürken hep 28 30 veya 31.ci günde geliyordu bu ay gitmedik 31.ci gün hiç adet belirtim kasıgım hiç bi yerimde bi belirti yok umarım bnde mutluluğumu bu ay yaşarım :)

Bana umut oldunuz bnmde adetim tedavi görürken hep 28 30 veya 31.ci günde geliyordu bu ay gitmedik 31.ci gün hiç adet belirtim kasıgım hiç bi yerimde bi belirti yok umarım bnde mutluluğumu bu ay yaşarım :)
ne güzel çok sevindim :) inşallah Rabbim beklentinizi hamilelikle taçlandırsın

Amin canım şuan işteyim lavaboya gidip geldikçe korkyrum o kadarım şuan allhım yüzümüzü güldürsün inş çok mutlu olacağım hayalleri bile güzel :)
Korkma hiçbişecik olmaz Allah'ın izniyle.bende adet gecikmesinden 5 gün sonra test yapıp öğrendim.hiç belirtim olmadığı için hamileliğe yormamıştım.Allah kucağıma almayı da nasip etsin bana ve sana da inşallah

Bu yazdıkların bana öyle umut oldu ki anlatamam düşüncelerimi hala gelen giden yok mutluluğum tavan yaptı rabbim inş evladını aza noksansız sağlıklı sıhhatli kucağına versin yarında olmazsam haber ederim :) bu ay olmasada sağlık olsun :)

o zaman ne mutlu bana :) belki yazdıklarım birilerine umut olur demiştim gerçekten de öyle olmuş.çok sevindim inan.o güzel duaların içinde çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.mutlaka haberini bekliyorum.herşeyde bir hayır var biliyorsun bizim bilmediğimiz görmediğimiz..Mevlam ne verirse zaten en güzelini en hayırlısını veriyor.hakkında hayırlısı olsun diyerek yine de senden güzel haberler bekliyorum.Hamilelik haberini al,rahat bir hamilelik geçir ve sağlıkla kucağına al inşallah.dua ile...

:) allah razı olsun canım en yakın zamanda yazarım inşşaallah :)

burada yazılanlar bana da umut oldu kızlarr belirti aramayacağım bundan sonra rabbim hepinizin evladını bağışlasın

Seneler sonra konuyu tekrar aktifleştirdim ama umut verdiniz bana.. 3 kere perde operasyonundan sonra ovülasyon testiyle deniyoruz hiç belirtim yok 5 gün var canım sıkkındı ama yazınızı görünce bi Umut dedim insallah çocuklarınız ve sizler sağlıklısınızdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…