Belirtileri yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler..

Belirtisiz olmasından belliydi..
Test yaptım az önce ve ne yazık ki tek çizgi çıktı
Tahmin ediyordum zaten sonucu..
Neyse artık önümüzdeki ay inşallah..

belki idrarda çıkmamıştır daha adet olmadıysan hala bir ümit var inşallah belirtisiz gelir bebişin gelmezsede üzülme sağlığıyla gelsin ne zaman isterse o zaman gelsin üzülmek yok mutlaka gelecek bu ay yada öbür ay yada diğer ay ama gelecekler mutlaka üzülmek yok o yüzden tamam mı

sağol canım ama ümit kalmadı,regl oldum şimdi,sabahtan sancım vardı zaten anlamıştım,neyse..
hayırlısı olsun da bir sonraki ay olsun napalım..

canım hiçbir belirti yaşamadım öğreneli 11 gün oldu hala belirti yaşamıyorum.

hayırlısı olsun canım,zaten ilk denemeymiş,inşallah öbür aya hamilelik haberini alırız

sağol canım ama ümit kalmadı,regl oldum şimdi,sabahtan sancım vardı zaten anlamıştım,neyse..
hayırlısı olsun da bir sonraki ay olsun napalım..

Merhabalar,
Benim bu ay ikinci denememdi,geçen ay doğru zamanda ilişki olmamıştı,bu ay da pek olmadı ,olamadı açıkçası...Sadece bir kez.Regl tarihim bugündü normalde,kasık sancılarım belirginleşince 28 'inde test yaptım silik çizgi çıktı ve bunu pozitif olarak algılamam gerektiği yazıyordu paketin üzerinde.O gün hamileyim diye ruh gibi gezdim :)ama kendimi kesin şartlamadım yani ne olur ne olmaz diye,sonra baktım o günün gecesi regl oldum 3 gündür devam ediyor,az miktarda ama normal adet kanaması,öyle koyu renk filan değil yani.Şu anda da öyle belirti filan yok zaten,benim de bir daha ki aya artık ...en doğru zamanı Allah bilir...

evet en doğru zamanı Allah bilir..
Hayırlısı olsun...

Belirtisiz geçen ve regl ile sonuçlanan 2. ay..

canım ben de böyle ayları saydım doktora görünmeden vakit geçirdim burda...aklım başıma geç geldi..lütfen 3.ayında olmazsa git hormon tahlillerini yaptır en önemlisi benim hep korkup kaçtıgım vajinal muaneye ol..ben 9.ayda inadımı kesip gittim...kist cıktı şimdi kist tedavisi için bebek ertelendi..keşke zamanında bebege karar verdiğimde bi doktora görünseymişim..yani doktora gitmekte müdahalede fayda var..bi şeyin cıkmazsa da için rahat beklersin...

Evet aslında gerçekten de çok haklısın canım..
En başından gitmek gerekiyor normalde ama işte ihmal ediyoruz..
Ben de 3.aydan sonra bi doktor kontrolüne gitmeye karar verdim..
Teşekkürler

Regl ile sonuçlandı dediğim gün sadece küçücük bir kahverengi leke gelmişti.
Regl oldum sanmıştım fakat henüz olmadım:26:
Sat 28 Aralık,tam 30 gün oldu bugün.
Normalde hiç şaşmazdı 28 günde bir olurdu.
2 gün gecikti yani..
Ama bırakın gebelik belirtilerini regl belirtim bile yok
Yani her an kırmızılar gelecek diye bekliyorum

inşallah hamilesindir böyle beklemek çok zor ama allahtan hayırlısıyla hayırlı bi evlat eli ayağı düzgün ahlaklı bi evlat diliyorum inşallahh... allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahhhh

benim de 2 günüm var adetime. hiç belirti falan yok.. kasık ağrısı dediğinz şey de yok. bacak içlerinde mi oluyo.. benim bir gün süre ile böbrekler aşagısı ve karın ortasında kasılmalar oldu ama geçti. göğüslerim şişmişti geri indi. noluyoz anlamdım bekliyom bakalım..

ben ogluma hamile kaldigimda hic belirtim yoktu. her ay test yapiyordum, hamile kaldigim ayda adetime 4 gun kala test yapmistim ve net cikmisti))) darisi basiniza

Bugün regl gecikmemin 4.günü.
2 tan idrar testi yaptım,pozitif çıktı
Bugün de kan testi yaptırdım,sonuçlarını bekliyorum..
Eğer gerçekten kanda da çıkarsa
Hiç belirti yaşamadan hamile kalmış olacağım..

adetime 10 gün var ama göğüsümde ağrı ve şişlik var ağzımda metal tadı var bu şikayetimi yazdım k.k ya hamilde olabilrsin dediler heyecanlandım ümitlendim psikolojik midir?
normalde psikolojik duruma girmem ben aslında ama çok istiyorum ve adetimin gelmesini bekliyorum..sence nedir?

ohhhhhhhhh ne güzel hadi gözün aydın haberleri bekliyruz kan testi çabuk çıkıyor ya ben şimdi hastaneye sordum hemen çıkarmı diye 2-3 saat dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…