sağol canım ama ümit kalmadı,regl oldum şimdi,sabahtan sancım vardı zaten anlamıştım,neyse..
hayırlısı olsun da bir sonraki ay olsun napalım..
hayırlısı olsun canım,zaten ilk denemeymiş,inşallah öbür aya hamilelik haberini alırız
Merhabalar,
Benim bu ay ikinci denememdi,geçen ay doğru zamanda ilişki olmamıştı,bu ay da pek olmadı ,olamadı açıkçası...Sadece bir kez.Regl tarihim bugündü normalde,kasık sancılarım belirginleşince 28 'inde test yaptım silik çizgi çıktı ve bunu pozitif olarak algılamam gerektiği yazıyordu paketin üzerinde.O gün hamileyim diye ruh gibi gezdim :)ama kendimi kesin şartlamadım yani ne olur ne olmaz diye,sonra baktım o günün gecesi regl oldum3 gündür devam ediyor,az miktarda ama normal adet kanaması,öyle koyu renk filan değil yani.Şu anda da öyle belirti filan yok zaten,benim de bir daha ki aya artık ...en doğru zamanı Allah bilir...
Belirtisiz geçen ve regl ile sonuçlanan 2. ay..
canım ben de böyle ayları saydım doktora görünmeden vakit geçirdim burda...aklım başıma geç geldi..lütfen 3.ayında olmazsa git hormon tahlillerini yaptır en önemlisi benim hep korkup kaçtıgım vajinal muaneye ol..ben 9.ayda inadımı kesip gittim...kist cıktı şimdi kist tedavisi için bebek ertelendi..keşke zamanında bebege karar verdiğimde bi doktora görünseymişim..yani doktora gitmekte müdahalede fayda var..bi şeyin cıkmazsa da için rahat beklersin...
Regl ile sonuçlandı dediğim gün sadece küçücük bir kahverengi leke gelmişti.
Regl oldum sanmıştım fakat henüz olmadım:26:
Sat 28 Aralık,tam 30 gün oldu bugün.
Normalde hiç şaşmazdı 28 günde bir olurdu.
2 gün gecikti yani..
Ama bırakın gebelik belirtilerini regl belirtim bile yok
Yani her an kırmızılar gelecek diye bekliyorum
ben daha önce hamilelik yaşamadım ama şunu söyleyeyim hamilelik belirtileri kanda bhcg hormonunun yükselmesine bağlı oluşuyor, ovulasyondan sonra döllenmenin oluşup bebeğin rahme yerleşmesi 10 günü buluyor ve bu sırada bhcg salgılanmaya başlıyor, bhcg nin kanda çok yükselip bulantı kusma uyku halsizlik gibi belirtiler yapması adet gününü geçtikten sonra ancak oluyor. yani adet gününden önce bir belirti görülmesinin pek tıbbi temeli yok olsa olsa psikolojiktir. ancak belki yerleşme kanaması görülebilir çok az, o da zaten herkeste olmaz.
adet günü gelmeden ne belirtilere takılmak lazım bence nede test yaptırmak.
Bugün regl gecikmemin 4.günü.
2 tan idrar testi yaptım,pozitif çıktı
Bugün de kan testi yaptırdım,sonuçlarını bekliyorum..
Eğer gerçekten kanda da çıkarsa
Hiç belirti yaşamadan hamile kalmış olacağım..
ohhhhhhhhh ne güzel hadi gözün aydın haberleri bekliyruz kan testi çabuk çıkıyor ya ben şimdi hastaneye sordum hemen çıkarmı diye 2-3 saat dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?