Belirtilerim

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
398
137
103
31
Merhaba kizlar son bat 2 kasim henuz regl olmadim 1 yildir korunmuyoruz. belirtilerimi paylasmak istedim ki belki yardimci olursunuz
Kasik batmasi genelde sol kasik bazende sagli sollu
Gogus dolgunlugu hassasiyeti ozellikle sol gogus
Burnumda kasinti var hergun ve bi kere tum vucudum uyuz gibi kasiniyor
Yuzumde cok fazla sivilce cikti hatta en son burnumda ergenlikte sivilce cikmisti simdi yine
Sivi yag kokusu rahatsiz ediyor beni yag markasini degistirdim yine kotu kokuyor
Aksamlari hafif midem bulaniyor ama her aksam degil
Bas agrimda cok
Beyaz akintimda var ve kuruyunca kirec gb oluyor
Baska aklima gelmiyo
Ama su da var adetimden bir gun ince test negatifti

Canim benim tum belirtiler adet gecikmesi ile oldu akinti jel krem gibiydi asiri gogus agrisi vardi oyle adetdeki gibi falan degil feci bir agri birde uzun sure ayakta duramiyordum yarim saati gecince yoruluyordum

Hayatim bu ay benimde gogus hassiheti erkeb basladi hala bitmedi adet donemi normalim ilk bes gun kala acir 3 gun devan eder biterdi ama bu ay bitmedi bi acisi. ben yorulmuyorum ayaktayken ama ayakta kalinca kramp giriyo

Merhabalar kızlar benim son adet tarihim 8 kasım eşimle ilkez korunmadan bu ay birlikte olduk kasıklarımda çok sancı var batma var göğüslerimde hassasiyet var 3 aralıkta test yaptım negatif çıktı sizce ben hamişmiyim

Kizlar, iyi gunler. Birşey danışmak istiyorum. Sabah uyandım ısı ölçeri almak için yan odaya gittim orada da ateşimi ölçtüm. Sıcakligim 37.0 çıktı. Ama icim rahat etmedi belki yatakta ölçmem gerekiyordu diye. 10 dakika sonra tekrar ölçtügumde 36.3 çıktı. Yani ilk ölçtüğüm doğruymuş. Ellerim de sıcacık tabi. Ayrıca göğüslerim 10 gündür korkunc hassas ve kocaman oldu :)) kasıkta da iğne batmaları hissediyorum ara sira. Ama normalde adet olacağım zaman farklı bir sanci olurdu. Göğüslerim agrimaya basladiktan 5 gun sonra gebelik testi yaptim idrarda, negatif çıktı. Umitlenebilir miyim

Canim benimde 10 gun once basladi belirtiler..
Asiri mide bulantisi, göğüs damarlarim cok belirginlesti.Ve gögüslerime dokunamiyordum
Agridan,bide bas agrisi...Ins hamilesin canim

Bat tarihin gecmis test yaptinmi

Yapmadim korkuyorum . bugun temizlik yaptim sanki adet olcakmisim gibi agri girdi yattim dinlenince geciyi

Merhaba arkadaşlar 9 gündür hasta olmuyorum göğüste arı kasıkta batma hafif mide bulantı bir aşırı uyku bastırıyor sinir yapiyor sizce hamile olabilirmiyim lütfen yardımcı olun iki kere test yaptım evde sonuç negatif çıktı napcam bilmiyorum

Regline kaç gün var

Kan testi yaptır kadın doğuma da görün kist filan yoksa geç döllenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…