- 24 Aralık 2022
- 194
- 194
- 23
- 30
- Konu Sahibi bebishazirligi
-
Hamilelik olsa bu kadar erken belirti verir mi bilemiyorumMerhabalar, 2 yıllık evliyiz daha yeni karar verdik denemelere başladık yumurtlama dönemini değerlendirdik, 3 gündür ara ara mide yanması oluyor sanki mide gazı yüksek ve geçmeyen kasık ağrısı ve yanması mevcut. Ayrıca iki gündür hafif sarımsı akıntı başladı Göğüslerimde yumurtlama bittiği dönem bir şişlik vardı sonra indi, neden bilmiyorum ama bir garip hissediyorum ruyamda da birisinin bana hamilesin diye fısıldadıgını gördüm bilinçaltım bana oynuyor herhalde :) bat 2 Ocak, yumurtlama bitmesine rağmen bu kadar kasık ağrısı yaşamam normal mi ?
Yaa bende birebir aynılarını yaşıyorum benimde yumurtlama yeni bitti bat 5 ocak kasıklarımda sağlı sollu hafif ağrı bel ağrısı ara ara mide ağrısı yanması gibi bişey ve bolca sarı akıntıMerhabalar, 2 yıllık evliyiz daha yeni karar verdik denemelere başladık yumurtlama dönemini değerlendirdik, 3 gündür ara ara mide yanması oluyor sanki mide gazı yüksek ve geçmeyen kasık ağrısı ve yanması mevcut. Ayrıca iki gündür hafif sarımsı akıntı başladı Göğüslerimde yumurtlama bittiği dönem bir şişlik vardı sonra indi, neden bilmiyorum ama bir garip hissediyorum ruyamda da birisinin bana hamilesin diye fısıldadıgını gördüm bilinçaltım bana oynuyor herhalde :) bat 2 Ocak, yumurtlama bitmesine rağmen bu kadar kasık ağrısı yaşamam normal mi ?
Ben dün ürolojiye gittim acaba idrar yolu enfeksiyonu mu diye gitmişken beta da verdim 1,3 çıktıYaa bende birebir aynılarını yaşıyorum benimde yumurtlama yeni bitti bat 5 ocak kasıklarımda sağlı sollu hafif ağrı bel ağrısı ara ara mide ağrısı yanması gibi bişey ve bolca sarı akıntı
Canım yumurtlamadan kaç gün gectiBen dün ürolojiye gittim acaba idrar yolu enfeksiyonu mu diye gitmişken beta da verdim 1,3 çıktıenfeksiyon da yok
10 gün geçti üstünden, yumurtlama bitiğinden beri kasık ağrısı varCanım yumurtlamadan kaç gün gecti
Canım bende de yumurtlama bittiğinden beri kasık ağrısı vardı 12. Günde test yaptım çok çok silik çizgi çıktı dün 14.gun su koyulasmaya başlamış10 gün geçti üstünden, yumurtlama bitiğinden beri kasık ağrısı var
Olabilir belki de kuruntu yapıyorum, bat ı bekleyecegım artıkCanım bende de yumurtlama bittiğinden beri kasık ağrısı vardı 12. Günde test yaptım çok çok silik çizgi çıktı dün 14.gun su koyulasmaya başlamışbende kaşık ağrısına eşlik eden bel ağrısı göğüs ağrısı karın şişliği gibi belirtiler de var. Bat günümü bekliyorum. Ama senin 10. Gün erken gibi geldi bana ben bu ay erken yumurtladigima inanıyorum istersen bir kaç gün sonda tekrar yap
Ya benim de çatlamam daha dün oldu ama bugün aşırı kasık ve bel ağrısı var bu normal mi? Yumurtlamadan dolayı mıMerhabalar, 2 yıllık evliyiz daha yeni karar verdik denemelere başladık yumurtlama dönemini değerlendirdik, 3 gündür ara ara mide yanması oluyor sanki mide gazı yüksek ve geçmeyen kasık ağrısı ve yanması mevcut. Ayrıca iki gündür hafif sarımsı akıntı başladı Göğüslerimde yumurtlama bittiği dönem bir şişlik vardı sonra indi, neden bilmiyorum ama bir garip hissediyorum ruyamda da birisinin bana hamilesin diye fısıldadıgını gördüm bilinçaltım bana oynuyor herhalde :) bat 2 Ocak, yumurtlama bitmesine rağmen bu kadar kasık ağrısı yaşamam normal mi ?
Yumurtlama dönemindeyseniz normal olabilirYa benim de çatlamam daha dün oldu ama bugün aşırı kasık ve bel ağrısı var bu normal mi? Yumurtlamadan dolayı mı
Merhaba bilmediğimden soruyorum :) bat ne demekCanım bende de yumurtlama bittiğinden beri kasık ağrısı vardı 12. Günde test yaptım çok çok silik çizgi çıktı dün 14.gun su koyulasmaya başlamışbende kaşık ağrısına eşlik eden bel ağrısı göğüs ağrısı karın şişliği gibi belirtiler de var. Bat günümü bekliyorum. Ama senin 10. Gün erken gibi geldi bana ben bu ay erken yumurtladigima inanıyorum istersen bir kaç gün sonda tekrar yap
Beklenen adet tarihî canımMerhaba bilmediğimden soruyorum :) bat ne demek
Teşekkür ederimmmmm :)Beklenen adet tarihî canım
Göğsümün ağrısı kalbime vurmaya başladı resmen bat yaklaştı, böyle olmamıştı daha önce regl döneminde acaba var mıdır bir şeyMerhabalar, 2 yıllık evliyiz daha yeni karar verdik denemelere başladık yumurtlama dönemini değerlendirdik, 3 gündür ara ara mide yanması oluyor sanki mide gazı yüksek ve geçmeyen kasık ağrısı ve yanması mevcut. Ayrıca iki gündür hafif sarımsı akıntı başladı Göğüslerimde yumurtlama bittiği dönem bir şişlik vardı sonra indi, neden bilmiyorum ama bir garip hissediyorum ruyamda da birisinin bana hamilesin diye fısıldadıgını gördüm bilinçaltım bana oynuyor herhalde :) bat 2 Ocak, yumurtlama bitmesine rağmen bu kadar kasık ağrısı yaşamam normal mi ?
Merhaba son durum nedir acabaBen dün ürolojiye gittim acaba idrar yolu enfeksiyonu mu diye gitmişken beta da verdim 1,3 çıktıenfeksiyon da yok
Regl oldum, 2 gün lekelenme 6 gün kanama şeklinde, normalden farklıydı sebebini anlayamadımMerhaba son durum nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?