Belirtilerimizi paylaşalım mııı :)

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar selam :)
Benim bata 2 gun kaldi.. eylulde bi dusuk yasadim henuz bebek bile olusmadan..
Ben adet belirtisiyle hamilelik belirtisini pek secemiyorum..
Adete 10 gun kala gogus agrim her zaman olurdu..
Ama bu ay enteresan bi sekilde suanda hic goguslerim agrimiyo , belim agrirdi ara ara suan o agrida yok cok sukur..
Bu ay Klomen kullandim umidim biraz da olsa var.. Bas donmesi ve mide bulantim flan hic bisey yok bu normalmi herkeste olmak zorunda mi??
Sizlerin ne belirtileri varr :)))

Adet belirtileri ile aynı belirtiler oluyo ekstradan bende sıcak basması olmuştu. O. Gebelik belirtileri dedikleri şeyleri hamile olduğunu öğrendikten sonra yaşıyosun bence 6. 7. Haftadan sonra o belirtileri yaşıyorsun.

kuzum mode bulantiso 6.haftdan sonra basliyms kimisnin erken kimsiinin gec degisr.adetle hamilelik birbirine benziyo ama o agrilari ayirt edebilisn yabi bunu hamile kalinca anlayabiliysn:)) kimisinimdede hic bisey olmuyoms.kendini cok dinleme adet düzenin bozulur canim koyver gitsin dusunsede dusunmesende olunca olcak olmayncada amuda kalksak faydasiz:))

Ovitrelle de kullandın mı canım?

Bende suan hic belirti yok ama adet belirtiside yok aksine :) basim falan donmuyo diye bazen umitsizlige kapiliylrim herkesde ayni olmadiginida biliyorum ama hayirlisi artik :)

Bikere oyle bi takmistimki bundan 2 ay once.tam 5 gun gecikmeli olmustm ve hamileyim diye sevinip adet olunca uzulmustum.. insanin elinde olmuyo iste cok isteyince bu ay biraz daha rahatim rbbim herseyin hayorlisini versin

Benimde 2 gun kaldi adete bende suphelemiyorum belim agriyo kasiklarima agrilar giriyo

Canim bide senin tecrubene dynarak bisey sormak istiyorum hamilelik sag kasiktada olur demi benim ilki soldaydi.. simdi ara ara sag kasik batmasi oluyo bende cok.nadirde solda.. hep solda hamilelik.olusuyo diye okumustum

Kizlar benimde BATim 14 şubat 5 aylik evliyim bu ay farkli hissediyorum ve cok heyecanliyimm umarim hastalanmambende 10 gun onceden kasık agrisi basladi ama batma seklinde degil normal adet agrisi gbi ve gogus uclarim cok aciyordu
Ve kendimi malesef cok inceledigim icin gogsumde beliren mavi damarlar dikkatimi cekti. Bu sabah uyandigimdan beride sadece sag kasigimda diger gunlere gore biraz daha agir bi agri var. Hayirlisi bakalim umarim hamileyimdiiirrr

Bikere oyle bi takmistimki bundan 2 ay once.tam 5 gun gecikmeli olmustm ve hamileyim diye sevinip adet olunca uzulmustum.. insanin elinde olmuyo iste cok isteyince bu ay biraz daha rahatim rbbim herseyin hayorlisini versin
amim canim oyle oluyo bir gun bile gecse umitleniyrz tez vakitte nasib olur insallah sana

Bendede ilk kez hiçbir belirti yok 3 gün kaldi benimde inşallah hamileyizdir

Insallah hamilesindir canim benimde gogs uclarim agriyo ve buyude yani farkedilck bi sekilde. Benim batta 13 subat eger hamileysem 14 subatta hediyem o olur :))

Canim bide senin tecrubene dynarak bisey sormak istiyorum hamilelik sag kasiktada olur demi benim ilki soldaydi.. simdi ara ara sag kasik batmasi oluyo bende cok.nadirde solda.. hep solda hamilelik.olusuyo diye okumustum
Valla bilmiyorum. Yalnız gebeliğimi öğrendikten sonra sağ kasığıma ani sancılar giriyodu

Merhaba kızlar benim bat 8 subatti . 7 subatta test yaptim negatif. Bekledim regl olmayinca bugun yine yaptim negatif.
Oturdugum yerde kan testinede gidemiyorum hemen . Aranizda boyle olup hamile oldugunu ogrenen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…