Belirtilerimizi paylaşalım mııı :)

Merhaba kızlar benim bat 8 subatti . 7 subatta test yaptim negatif. Bekledim regl olmayinca bugun yine yaptim negatif.
Oturdugum yerde kan testinede gidemiyorum hemen . Aranizda boyle olup hamile oldugunu ogrenen varmi

Canim bazen idrarda cikmayabiliyomus burda ust uste test yapip negatifi gorup sonra kanda ogrenen cok var seni umitlendirmek istemem tabi.. belkide stresten gecikmistir en garanti kan testi

Merhaba kızlar benim bat 8 subatti . 7 subatta test yaptim negatif. Bekledim regl olmayinca bugun yine yaptim negatif.
Oturdugum yerde kan testinede gidemiyorum hemen . Aranizda boyle olup hamile oldugunu ogrenen varmi
Bı arkadsm 3 kez test yaptıbnegatif çıktı ultrasonda bile gözükmedi 5 buçuk haftalikken gözüktü geç yerelsme olduğu için. İnşallah seninde öyledir

Bende varım canikolar. 16 Ocak bat 30 Ocak yumurtlama günümdü değerlendirildi. Ilişkiden 3 saat sonra kasik ağrısı başladı daha sonra göğüs yanlarım sızlıyordu gaz problemi sık idrar bel ağrısı çabuk acıkma. Dün gün içinde 1 saatlik idrarla test yaptım silik hayalet çizgi çıktı bugün Sabah yapıyım dedim ilk idrarla negatif cikti Şuan adetime 5 gün var ve artık bu belirtiler yok Şaka gbi . Bene bir akıl verin

Canim iliskiden sonra spermin rahme ulasmasi 6 7 gunu buluyormus o agri baska bi agridir. Sabah ilk idrarla yap testi. Ama biraz daha bekle benim 2 gun var hic adet belirtm yok sukur ama test yapmadim hic.
Kendini dinleme yoksa vucut oyun oynuyo yalanci hamilelik belirtileri yasiyosun. Insallah hamileyizdir

Soyle yardimci olabilirsin bnde bu ay gebelik yok eminim %100 olmadigina cunki esim yoktu iliski olmadi bat yarin ve bendeki adet belirtilerini yazim siz kendi belirtilerinizle kitaslayin herkeste farkli oluyor ama kabasiyla esit
1. Yumurtlamada baslayip devam eden sag gogus agrisi bu her ay olur bende o yuzdn suphelenmem sizde heray olmuyosa suphelenin
2.ara ara kasik agrisi oluyo su 3 gundr ozellikle sol da bazende sagda
3. Bugun rahmime bicak saplanir gibi oldu buda adet belirtimdr
4.bu gun yogun akinti bunlar bnm adet belirtim farkini siz ayirin bu ay bnde not aldim adet belirtilerimiki bidahaki aylar ayirt edebilim
Muhtemln bu gece yada sabaha hasta olurum insallah sizin bebisleriniz gelain hmncik

Ya canım aynı durumdayız biliyor musun.Benim de 8 şubattı bat. 7 de test yaptım negatif.Hala gelen giden yok. sonra hiç test yapmadım ama. Pek umudum yok bu ay için denedik bile denilemez çünkü. Ama adetim en fazla 1 gün gecikirdi

Ben hic geciktigini bilmem canim saati bile degismezdi
Halen bekliyorum bugün gogusum acayip siziliyo baska bi belirti yok bekliyorum bende

Kalktim koşa koşa test yaptim sabahin korunde yine negatif 2 kaldi bat a

Benim bat 16 Şubat kızlar:) daha doğrusu geçen ay reglim 15 gün gecikti ilk kez, o yüzden net döngümü bilemiyorum. Bir haftadır aşırı göğüs ağrım var, bugün de ara ara sancı oluyor kasıkta. Bi de su gibi akıntı. İnş regl olmam. Tüm ay iki güne bir denedik çünkü:) :)

Su gibi akıntı beyaz renkte mi canım inş hamilesindir benim de 20 şubat

Su gibi akıntı beyaz renkte mi canım inş hamilesindir benim de 20 şubat
Yani beyaz evet. Fakat bazen sarıya yakın görüyorum belki beklediği içindir. Normalde göğüs ağrım bir hafta önceden başlamazdı tek ümidim o:) ama sancıya güvenmiyorum biliyosun o ortak belirti.

Yani beyaz evet. Fakat bazen sarıya yakın görüyorum belki beklediği içindir. Normalde göğüs ağrım bir hafta önceden başlamazdı tek ümidim o:) ama sancıya güvenmiyorum biliyosun o ortak belirti.
göğüs ağrısı da böyle damar çekilmesi gibi var dokununca yok canım sende nasıl

göğüs ağrısı da böyle damar çekilmesi gibi var dokununca yok canım sende nasıl
Valla şöyle diyim dün gece onun ağrısına ağlayarak uyandım. Dokunsam da dokunmasam da ciddi ağrıyor. Üstümü degistirirken bile. Bi de eşimin saçma bi fikri var:)) güya el bileklerim kalinlasmis bayağı güldüm buna:)))

Canım ne zaman test yapacaksın belirtilerin var bence 4 günün kalmış benim daha 8gün var ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…