Merhaba kızlar benim bat 8 subatti . 7 subatta test yaptim negatif. Bekledim regl olmayinca bugun yine yaptim negatif.
Oturdugum yerde kan testinede gidemiyorum hemen . Aranizda boyle olup hamile oldugunu ogrenen varmi
Bı arkadsm 3 kez test yaptıbnegatif çıktı ultrasonda bile gözükmedi 5 buçuk haftalikken gözüktü geç yerelsme olduğu için. İnşallah seninde öyledirMerhaba kızlar benim bat 8 subatti . 7 subatta test yaptim negatif. Bekledim regl olmayinca bugun yine yaptim negatif.
Oturdugum yerde kan testinede gidemiyorum hemen . Aranizda boyle olup hamile oldugunu ogrenen varmi
Bende varım canikolar. 16 Ocak bat 30 Ocak yumurtlama günümdü değerlendirildi. Ilişkiden 3 saat sonra kasik ağrısı başladı daha sonra göğüs yanlarım sızlıyordu gaz problemi sık idrar bel ağrısı çabuk acıkma. Dün gün içinde 1 saatlik idrarla test yaptım silik hayalet çizgi çıktı bugün Sabah yapıyım dedim ilk idrarla negatif cikti Şuan adetime 5 gün var ve artık bu belirtiler yok Şaka gbi . Bene bir akıl verin
Ya canım aynı durumdayız biliyor musun.Benim de 8 şubattı bat. 7 de test yaptım negatif.Hala gelen giden yok. sonra hiç test yapmadım ama. Pek umudum yok bu ay için denedik bile denilemez çünkü. Ama adetim en fazla 1 gün gecikirdiMerhaba kızlar benim bat 8 subatti . 7 subatta test yaptim negatif. Bekledim regl olmayinca bugun yine yaptim negatif.
Ben hic geciktigini bilmem canim saati bile degismezdiYa canım aynı durumdayız biliyor musun.Benim de 8 şubattı bat. 7 de test yaptım negatif.Hala gelen giden yok. sonra hiç test yapmadım ama. Pek umudum yok bu ay için denedik bile denilemez çünkü. Ama adetim en fazla 1 gün gecikirdi
Canim bazen gunun bi kac gun gecmeyene kadar cikmiyo.. adetin gelmedigi surece hala umit varKalktim koşa koşa test yaptim sabahin korunde yine negatif2 kaldi bat a
Canim durumlar ne :)Ben hic geciktigini bilmem canim saati bile degismezdi
Halen bekliyorum bugün gogusum acayip siziliyo baska bi belirti yok bekliyorum bende
Su gibi akıntı beyaz renkte mi canım inş hamilesindir benim de 20 şubatBenim bat 16 Şubat kızlar:) daha doğrusu geçen ay reglim 15 gün gecikti ilk kez, o yüzden net döngümü bilemiyorum. Bir haftadır aşırı göğüs ağrım var, bugün de ara ara sancı oluyor kasıkta. Bi de su gibi akıntı. İnş regl olmam. Tüm ay iki güne bir denedik çünkü:) :)
Yani beyaz evet. Fakat bazen sarıya yakın görüyorum belki beklediği içindir. Normalde göğüs ağrım bir hafta önceden başlamazdı tek ümidim o:) ama sancıya güvenmiyorum biliyosun o ortak belirti.Su gibi akıntı beyaz renkte mi canım inş hamilesindir benim de 20 şubat
göğüs ağrısı da böyle damar çekilmesi gibi var dokununca yok canım sende nasılYani beyaz evet. Fakat bazen sarıya yakın görüyorum belki beklediği içindir. Normalde göğüs ağrım bir hafta önceden başlamazdı tek ümidim o:) ama sancıya güvenmiyorum biliyosun o ortak belirti.
Valla şöyle diyim dün gece onun ağrısına ağlayarak uyandım. Dokunsam da dokunmasam da ciddi ağrıyor. Üstümü degistirirken bile. Bi de eşimin saçma bi fikri var:)) güya el bileklerim kalinlasmis bayağı güldüm buna:)))göğüs ağrısı da böyle damar çekilmesi gibi var dokununca yok canım sende nasıl
Canım ne zaman test yapacaksın belirtilerin var bence 4 günün kalmış benim daha 8gün var ama :)Valla şöyle diyim dün gece onun ağrısına ağlayarak uyandım. Dokunsam da dokunmasam da ciddi ağrıyor. Üstümü degistirirken bile. Bi de eşimin saçma bi fikri var:)) güya el bileklerim kalinlasmis bayağı güldüm buna:)))
Bu sefer son gune kadar sabredecem canım, regl günü yaparım heralde. Bu arada belirti midir bilmiyorum da ateşim de hep 37.0-37.5 oluyorCanım ne zaman test yapacaksın belirtilerin var bence 4 günün kalmış benim daha 8gün var ama :)
Evet canım adet olacaksan ateşin düşer :)Bu sefer son gune kadar sabredecem canım, regl günü yaparım heralde. Bu arada belirti midir bilmiyorum da ateşim de hep 37.0-37.5 oluyor
Olmadim halen canim bekliyorumm yurt disindayim hemen kan da veremiyorum 21 subata randevu alabildim ancak hamileysem o gun 6 haftalik oluyor cikar buyuk ihtimalCanim durumlar ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?