Hadi ya:) inşallah canım umarım ikimiz de iyi haberler alırızEvet canım adet olacaksan ateşin düşer :)
Senin bat ne zaman canım?Şuan ölçtüm 37.2
16 Şubat bat canım. Bekliyorum iki gün önce dayanamadım test aldım yaptım silik hayalet çizgi çıktı dün yaptım sabah negatif çıktı bekliyorum bende nolucak diye.Senin bat ne zaman canım?
Aaa günümüz aynıymış:) testlerden biri hatalı olabilir canım. Bi de çok beklemiş testi dikkate alma bence16 Şubat bat canım. Bekliyorum iki gün önce dayanamadım test aldım yaptım silik hayalet çizgi çıktı dün yaptım sabah negatif çıktı bekliyorum bende nolucak diye.
Yok canım biliyorum onu ilk değil benim bir kızım var ve bir düşük Prof oldum. Ama stresten bekleyemiyrm foruma dalıyorum dertleşelim diye. Ilk test 1saatlik ısrarla yapılmış test ve 3 dakikaya silik hayalet çizgi çıktı belki daha net olur diye Sabah yapıyım dedim dün sabah uyandım ilk idrarla yaptım negatif çıktı . O zmn bata 5gun vardı şimdi 3 kaldı yarın tekrar idrar testi yapıcam . Negatif çıkarda adet olmazsam kan testi kirmizilari görürsek de hayırlısı artıkAaa günümüz aynıymış:) testlerden biri hatalı olabilir canım. Bi de çok beklemiş testi dikkate alma bence
Hastalandim 2 gun varken dahaCanim bazen gunun bi kac gun gecmeyene kadar cikmiyo.. adetin gelmedigi surece hala umit var
Maalesef benim de 3 düşüğüm var cnm. Hakkımızda hayırlısı olsunYok canım biliyorum onu ilk değil benim bir kızım var ve bir düşük Prof oldum. Ama stresten bekleyemiyrm foruma dalıyorum dertleşelim diye. Ilk test 1saatlik ısrarla yapılmış test ve 3 dakikaya silik hayalet çizgi çıktı belki daha net olur diye Sabah yapıyım dedim dün sabah uyandım ilk idrarla yaptım negatif çıktı . O zmn bata 5gun vardı şimdi 3 kaldı yarın tekrar idrar testi yapıcam . Negatif çıkarda adet olmazsam kan testi kirmizilari görürsek de hayırlısı artık
Amin canım inşallah Allah nasip etsin kucağına boş kalmasın. Ve isteyen herkesin. Belirtiler beni şaşırtıyor o yüzden kendimi dinlemek istemiyorum yarın bakalım yapıcam gene her türlü olmasam kan testi beklemek sinir ediyo benin gibi özellikle sabırsız oluncaMaalesef benim de 3 düşüğüm var cnm. Hakkımızda hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun canim uzme kendini bidahaki ay olur insallah rabbimin izniyleHastalandim 2 gun varken daha
Amin canım inşallah Allah nasip etsin kucağına boş kalmasın. Ve isteyen herkesin. Belirtiler beni şaşırtıyor o yüzden kendimi dinlemek istemiyorum yarın bakalım yapıcam gene her türlü olmasam kan testi beklemek sinir ediyo benin gibi özellikle sabırsız olunca
Kullanmadim canim sadece klomen kullandim adetimin 5. Gununden 9. Gune kadar
Üzmek istemem ama Klomen kullandığımda gecikme olmuştu bende. İlaçtan kaynaklı olabilir gecikmen yani. Ama inşallah bebek de vardır
Yaaa senin adina nasil sevindim bilemezsin hemde 3 gum kala bu kadar belli bi cizgi canim tebrik ederim darisi bana dua et nolur :)Kizlarrrrr belirtilerim doğruymuş bugün idrar testi yaptım pozitifbata 3gun kala
Yaaa oylemi o hic aklima gelmemistipeki kac gun gecikme yapti sende
Teşekkür ederim bitanem darısı tüm bekleyenlere hepinize dua ediyorum İnş Rabbim tez zamanda önce gobussleri sonra da kucağınizi boş bırakmasınYaaa senin adina nasil sevindim bilemezsin hemde 3 gum kala bu kadar belli bi cizgi canim tebrik ederim darisi bana dua et nolur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?