Belirtilerimizi paylaşalım mııı :)

16 Şubat bat canım. Bekliyorum iki gün önce dayanamadım test aldım yaptım silik hayalet çizgi çıktı dün yaptım sabah negatif çıktı bekliyorum bende nolucak diye.
Aaa günümüz aynıymış:) testlerden biri hatalı olabilir canım. Bi de çok beklemiş testi dikkate alma bence

Aaa günümüz aynıymış:) testlerden biri hatalı olabilir canım. Bi de çok beklemiş testi dikkate alma bence
Yok canım biliyorum onu ilk değil benim bir kızım var ve bir düşük Prof oldum. Ama stresten bekleyemiyrm foruma dalıyorum dertleşelim diye. Ilk test 1saatlik ısrarla yapılmış test ve 3 dakikaya silik hayalet çizgi çıktı belki daha net olur diye Sabah yapıyım dedim dün sabah uyandım ilk idrarla yaptım negatif çıktı . O zmn bata 5gun vardı şimdi 3 kaldı yarın tekrar idrar testi yapıcam . Negatif çıkarda adet olmazsam kan testi kirmizilari görürsek de hayırlısı artık

Maalesef benim de 3 düşüğüm var cnm. Hakkımızda hayırlısı olsun

Maalesef benim de 3 düşüğüm var cnm. Hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım inşallah Allah nasip etsin kucağına boş kalmasın. Ve isteyen herkesin. Belirtiler beni şaşırtıyor o yüzden kendimi dinlemek istemiyorum yarın bakalım yapıcam gene her türlü olmasam kan testi beklemek sinir ediyo benin gibi özellikle sabırsız olunca

Benim bat bugun ama hala olmadim canim dun acayip bi bel agrisi cektim 12 1de uyurken geceleri dun 10bucukta uyudum aksam. Bide durdugm yerde boyle gogus uclarim sizliyo gibi hissediyorm

Arkadaşlar şu belirti olan sarı akıntı nasıl oluyor ya

Kizlarrrrr belirtilerim doğruymuş bugün idrar testi yaptım pozitif bata 3gun kala

Eklentiler

• IMG-20170213-WA0012.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 55
Yaaa senin adina nasil sevindim bilemezsin hemde 3 gum kala bu kadar belli bi cizgi canim tebrik ederim darisi bana dua et nolur :)
Teşekkür ederim bitanem darısı tüm bekleyenlere hepinize dua ediyorum İnş Rabbim tez zamanda önce gobussleri sonra da kucağınizi boş bırakmasın

Kızlar merhaba bu gebelik testi pozitif olunca yanılma ihtimali var mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…