Ben ben ben sevgilerrrrMerhabalar her konuya yaziyorum nerdeyse ama careyi konu açmakta buldumyarin adet gunum. 2 haftadir hamileligin çogu belirtilerini yaşiyorum. Aslnda bu belirtileri ilk defa yasadigim icin hamileliğe yordum. Ama bu belirtiler dunden beri azaldi. Adet gunlerim gunu gunune olmuyor normalde. 1 gun erken yada 2 gun erken falan olurum. Ve adet olmadan onceki gun baslardi sancilarim. Bu ay farkli seyler yaşiyorm. Sonucu ne cikcak meraktayim. Ama belirtilerimin azalmasi şuphelerimi azaltti acikçasi. Yasadigim bu çelişkiyi sizle paylasmak istedim benim gibi ayni duru.u yasaya arkadaslarimdan yorum bekliyorum. Sevgiler
Insallah. 2 yada 3 gune belli olur benimki. Sizim adetiniz ne zamandiİnşallah hamilelik haberlerimizide veririzz
Bugün 30. Günüm dün ve bugün olmam lazımdı işte bakalimmInsallah. 2 yada 3 gune belli olur benimki. Sizim adetiniz ne zamandi
Peki suan sancin varmi azda olsa ? Ay vok heycanli. Eger hamileysen burdan bana haber verirsen cok mutlu olurumBugün 30. Günüm dün ve bugün olmam lazımdı işte bakalimm
Benimde varla yok arasi bi sancim varHiç sancım yokki bütün belirtilerim kayboldu bidaha gelir mi bilmem bende heyecanlıyım ama çok korkuyorum her ay bekleyip olumsuz görmek çok yıpratıcı oluyor
Ah bu pcosBenimde varla yok arasi bi sancim varbendede pcos var o yuzden cok guvenemiom umutlanamiorum
Ben yaptım bugün hiçbir şey çıkmadı elimde son testim kaldiikinzde test yapsanız çıkar aslında hayırlısı olsun sizn içinumsrım gebesinizdir
Evet stresli bir durum kesinlikle. Ama ilkdefa bole bse yaşayinca bi yandanda heycan oluyor. Ve cok istedigim icin belkide bukdr belirti aradim kendimde..Gebeliği öğrenmeden bu kadar belirti peşinde koşmayin çok stres yaparsınız. Kaldı ki siz belirti bulmuş , üstüne üstlük azaldı diye konu açıyorsunuz
Böyle beklemek çok zor ya çok sabırsızlanıyorumBenimde varla yok arasi bi sancim varbendede pcos var o yuzden cok guvenemiom umutlanamiorum
Hadi gelsin artık ne gelcekseBöyle beklemek çok zor ya çok sabırsızlanıyorum
Ilk haber senden gelcek bakalm insallahHadi gelsin artık ne gelcekse
Acaba hangisi gelecek ,Ilk haber senden gelcek bakalm insallah
Iyi dusunelim iyi olsunAcaba hangisi gelecek ,
Belki benimkinide etkilemiştirIyi dusunelim iyi olsunbide şole bise var benim adet duzenimi mevsim geçişleri etkiler. O ihtimalide dusunuyorum. Kendimden pek umutlu deilim ama senden umudum yuksek sevindir bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?