Belirtilerin azalması :(

Iyi dusunelim iyi olsun bide şole bise var benim adet duzenimi mevsim geçişleri etkiler. O ihtimalide dusunuyorum. Kendimden pek umutlu deilim ama senden umudum yuksek sevindir bizi
Sabahki sonucum akşama böyle olmuş acaba gerçekten var mı

Eklentiler

• 1695586909954.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 48
Evett eminimm bende biraz üzüldüm ama iyiyim şimdi rabbim kucagimizi boş birakmasin hayırlı sağlıklı evlatlar bizlerede nasip eylesin. Sen nasılsın ne yaptiiinnnn inşallah sende çıkarda seviniriz
Benim adet bugundu olmadim hala. Bakali. 2 gun gecsin öle yaparim test insallah. Hayrlisi olsun hepimiz icin

Neden test yapmiyorsun? ben reglime 3 gun kala kaset ve erken gebelik testi yapmistim ikisi de gostermisti :) bu arada belirtiler bi cikip bi kayboluyor bu dogru..

Neden test yapmiyorsun? ben reglime 3 gun kala kaset ve erken gebelik testi yapmistim ikisi de gostermisti :) bu arada belirtiler bi cikip bi kayboluyor bu dogru..
Ya belki geç döllenmedir die 2 gun daha bekliyim dedim. Aslnda hüsrana ugramaktan korkuyorum kasiktaki batmalar yerini 2 gundur adet sancisina birakti bugun bir tık daha artti sancim. Yarinda olmam insallah. Siz ne kdarlik hamilesiniz

Ya belki geç döllenmedir die 2 gun daha bekliyim dedim. Aslnda hüsrana ugramaktan korkuyorum kasiktaki batmalar yerini 2 gundur adet sancisina birakti bugun bir tık daha artti sancim. Yarinda olmam insallah. Siz ne kdarlik hamilesiniz
insallah vardir ama iyi sabrediyorsun canim ben son 3 gune kadar anca bekleyebilmistim 7+2yim su an

insallah vardir ama iyi sabrediyorsun canim ben son 3 gune kadar anca bekleyebilmistim 7+2yim su an
Ya 2 ay once yine belirti yaşamiştim adet gunumden once test yapmistim negatif ckmsti yine aynisini yasamak istemiorm bebisiniz saglkli sekilde dogar buyur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…