- 2 Nisan 2023
- 126
- 69
- 18
- 28
Sabahki sonucum akşama böyle olmuş acaba gerçekten var mıIyi dusunelim iyi olsunbide şole bise var benim adet duzenimi mevsim geçişleri etkiler. O ihtimalide dusunuyorum. Kendimden pek umutlu deilim ama senden umudum yuksek sevindir bizi
Cnm smdi cogu kisi bu gecersiz dicek ama benim gecmis aylarda yaptigim test diger gun bile tek cizgiydi. Elinde test varsa yarn yada diger gun tekrar dene olurmuSabahki sonucum akşama böyle olmuş acaba gerçekten var mı
Tamam tekrar edeceğimCnm smdi cogu kisi bu gecersiz dicek ama benim gecmis aylarda yaptigim test diger gun bile tek cizgiydi. Elinde test varsa yarn yada diger gun tekrar dene olurmu
Tamam tekrar edeceğimçok heyecanlandım ilk defa pembe görüyorum genelde gölgelik gibi olurdu
Ben adet oldumm
Hadi yaaBen adet oldumm
Evett eminimm bende biraz üzüldüm ama iyiyim şimdi rabbim kucagimizi boş birakmasin hayırlı sağlıklı evlatlar bizlerede nasip eylesin. Sen nasılsın ne yaptiiinnnn inşallah sende çıkarda sevinirizHadi yaaeminsin adet kani olduguna dimi. Uff canım skldı
Benim adet bugundu olmadim hala. Bakali. 2 gun gecsin öle yaparim test insallah. Hayrlisi olsun hepimiz icinEvett eminimm bende biraz üzüldüm ama iyiyim şimdi rabbim kucagimizi boş birakmasin hayırlı sağlıklı evlatlar bizlerede nasip eylesin. Sen nasılsın ne yaptiiinnnn inşallah sende çıkarda seviniriz
İnşallah güzel haberler verirsinBenim adet bugundu olmadim hala. Bakali. 2 gun gecsin öle yaparim test insallah. Hayrlisi olsun hepimiz icin
Ya belki geç döllenmedir die 2 gun daha bekliyim dedim. Aslnda hüsrana ugramaktan korkuyorumNeden test yapmiyorsun? ben reglime 3 gun kala kaset ve erken gebelik testi yapmistim ikisi de gostermisti :) bu arada belirtiler bi cikip bi kayboluyor bu dogru..
insallah vardir ama iyi sabrediyorsun canim ben son 3 gune kadar anca bekleyebilmistimYa belki geç döllenmedir die 2 gun daha bekliyim dedim. Aslnda hüsrana ugramaktan korkuyorumkasiktaki batmalar yerini 2 gundur adet sancisina birakti bugun bir tık daha artti sancim. Yarinda olmam insallah. Siz ne kdarlik hamilesiniz
Ya 2 ay once yine belirti yaşamiştim adet gunumden once test yapmistim negatif ckmsti yine aynisini yasamak istemiorminsallah vardir ama iyi sabrediyorsun canim ben son 3 gune kadar anca bekleyebilmistim7+2yim su an
insallah tesekkur ederimYa 2 ay once yine belirti yaşamiştim adet gunumden once test yapmistim negatif ckmsti yine aynisini yasamak istemiormbebisiniz saglkli sekilde dogar buyur insallah
Canimm ne yaptinnn güzel sonuclar var miYa belki geç döllenmedir die 2 gun daha bekliyim dedim. Aslnda hüsrana ugramaktan korkuyorumkasiktaki batmalar yerini 2 gundur adet sancisina birakti bugun bir tık daha artti sancim. Yarinda olmam insallah. Siz ne kdarlik hamilesiniz
Bugün kan sonucum cikti. Hamileyim cnmCanimm ne yaptinnn güzel sonuclar var mi
Ya gerçekten miiii çok sevindimmmmm maşallahBugün kan sonucum cikti. Hamileyim cnm
Saol amin cnm. Ama aile hekimimin hafta hesabina gore dusuk cikmis betam. Pazartesi tekrar kan vercem yükselişine bakcaklar. Insallah guzel sonuc alirimYa gerçekten miiii çok sevindimmmmm maşallahsağlıkla gelsin bebisin
Gelmiş ya bebiş yükselir yükselir inşallah sen gönlünü ferah tut onun sıkıntısına düşüp stres yapmaSaol amin cnm. Ama aile hekimimin hafta hesabina gore dusuk cikmis betam. Pazartesi tekrar kan vercem yükselişine bakcaklar. Insallah guzel sonuc alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?