Cnm ben daha 4 aylk evliyim. Ama pcos oldugu icin ve burda okuduklarimdan dolayi yillarca bekleme korkusu duşmuştu icime. Bide yaşim 33 o yuzden hemen olmasini istemistimNe kadar süredir istiyorsun bebiş kaç yıllık evlisin
Anladım canımCnm ben daha 4 aylk evliyim. Ama pcos oldugu icin ve burda okuduklarimdan dolayi yillarca bekleme korkusu duşmuştu icime. Bide yaşim 33 o yuzden hemen olmasini istemistim
Merhaba nasılsın hamilelik nasıl gidiyorCnm ben daha 4 aylk evliyim. Ama pcos oldugu icin ve burda okuduklarimdan dolayi yillarca bekleme korkusu duşmuştu icime. Bide yaşim 33 o yuzden hemen olmasini istemistim
Valla iyi deil cnm. Gecen hafta kese gorundu sevindik. Dun kontrole gittik kese buyumus ama bebek gorunmuyor bos gebelik dedi doktor. Haftaya yine gel dedi ama umutsuz konustu. Moralim cook bozukMerhaba nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Ay gerçekten miValla iyi deil cnm. Gecen hafta kese gorundu sevindik. Dun kontrole gittik kese buyumus ama bebek gorunmuyor bos gebelik dedi doktor. Haftaya yine gel dedi ama umutsuz konustu. Moralim cook bozuk
Valla cnm hem karindan hem vajinadan bakti yinede gorunmedi bebek. Valla ister istemez uzuluyor insan ama allahtan umit kesilmez tabiAy gerçekten mibelki gozukmemistir minicik diye haftaya gidince gözükür belki moralini bozma iyi tut moralini. Olacağı varsada olmaz stresten üzülme lütfen dua et
Gercekten bende bu ay böyle şeyler yaşadım Şuan iki gün var adetime ve ağrılar hepsi azaldi sadece bel ağrısı kaldiMerhabalar her konuya yaziyorum nerdeyse ama careyi konu açmakta buldumyarin adet gunum. 2 haftadir hamileligin çogu belirtilerini yaşiyorum. Aslnda bu belirtileri ilk defa yasadigim icin hamileliğe yordum. Ama bu belirtiler dunden beri azaldi. Adet gunlerim gunu gunune olmuyor normalde. 1 gun erken yada 2 gun erken falan olurum. Ve adet olmadan onceki gun baslardi sancilarim. Bu ay farkli seyler yaşiyorm. Sonucu ne cikcak meraktayim. Ama belirtilerimin azalmasi şuphelerimi azaltti acikçasi. Yasadigim bu çelişkiyi sizle paylasmak istedim benim gibi ayni duru.u yasaya arkadaslarimdan yorum bekliyorum. Sevgiler
Insallah hamilesinizdir hakkinizda hayrlisi olsunGercekten bende bu ay böyle şeyler yaşadım Şuan iki gün var adetime ve ağrılar hepsi azaldi sadece bel ağrısı kaldi
Msn bugün yazdım size akşam üstü pembe akıntım başladı sabaha tamamen adet olurum herhadeInsallah hamilesinizdir hakkinizda hayrlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?