İçini ferah tut aklına kötü bişi getirme.canim kanama falan yoksa sorun yoktur benceİyi akşamlar arkadaşlar 7+6lık hamileyim. Bugüne kadar mide bulantısı halsizlik yaşıyordum, ama öğlen birden bu belirtilerim gitti ve şu an rahat bi şekilde yiyebiliyorum enerjim var. Korkuyorum bu kadar hızlı bi şekilde belirtilerin yok olması normal mi yoksa endişelenmeli miyim
kanama ağrı hiç bişey yok dün uyumadan prillam içtim 2 tane ondan mı acaba birden böyle keser mi kiİçini ferah tut aklına kötü bişi getirme.canim kanama falan yoksa sorun yoktur bence
Bilmem hiç o günleri goremedim ki henüz sadece hemen kaygı yapıp kötü dusunme stres bebişi etkilerkanama ağrı hiç bişey yok dün uyumadan prillam içtim 2 tane ondan mı acaba birden böyle keser mi ki
biliyorum da elde değil malesef, 1 hafta sonra muayenem var inşallah güzel şeyler görürümBilmem hiç o günleri goremedim ki henüz sadece hemen kaygı yapıp kötü dusunme stres bebişi etkiler
Prilam ertesi günde etkisini devam ettiren bi ilaç nereden biliyorsun demekanama ağrı hiç bişey yok dün uyumadan prillam içtim 2 tane ondan mı acaba birden böyle keser mi ki
Yani ondan kesilmiş olabilir mi bulantım, sabah vardı öğlen yok oldu birdenPrilam ertesi günde etkisini devam ettiren bi ilaç nereden biliyorsun deme
Evet canım mide bulantısı için haplar olmasa ben hiç bir şey yiyemiyorum her şey midemi bulandırıyor iğreniyorum kusuyorum bende prizin kullanıyorum prilam prifemyn bana etki etmedi içmeme rağmen kusma mide bulantısı kesilmiyordu 14+5 hala mide bulantısı hassasiyet iştahsızlık devam ediyorYani ondan kesilmiş olabilir mi bulantım, sabah vardı öğlen yok oldu birden
Bi anda bıçak gibi kesti bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim yarın yine bulanır mı acaba yoksa etkisi biter mi ilacınEvet canım mide bulantısı için haplar olmasa ben hiç bir şey yiyemiyorum her şey midemi bulandırıyor iğreniyorum kusuyorum bende prizin kullanıyorum prilam prifemyn bana etki etmedi içmeme rağmen kusma mide bulantısı kesilmiyordu 14+5 hala mide bulantısı hassasiyet iştahsızlık devam ediyor
Ben her gün içiyorumBi anda bıçak gibi kesti bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim yarın yine bulanır mı acaba yoksa etkisi biter mi ilacın
İyi akşamlar ben de bulantı pek olmadı ama benim de göğüs hassasiyetim azaldı 1 haftadır neredeyse hiç yok eski göğsüm gibi ben de çok korktum ama dün gittiğimde kalp atışını duydum tekrar bir sorun yokmuş çok şükür. Anladığım kadarıyla belirtiler azalıyor zamanlaİyi akşamlar arkadaşlar 7+6lık hamileyim. Bugüne kadar mide bulantısı halsizlik yaşıyordum, ama öğlen birden bu belirtilerim gitti ve şu an rahat bi şekilde yiyebiliyorum enerjim var. Korkuyorum bu kadar hızlı bi şekilde belirtilerin yok olması normal mi yoksa endişelenmeli miyim
Olumsuz şeyler okuyunca belirtilerin birden kesilmesi ile ilgili tedirgin oldum açıkçası inşallah bi sorun yokturBen her gün içiyorumsende bir kaç gün deneyimle etkisi sürerse içme ama eskisi gibi olursan içmekten başka çaren yok benim gibi
Bulantınız ne zaman başladıEvet canım mide bulantısı için haplar olmasa ben hiç bir şey yiyemiyorum her şey midemi bulandırıyor iğreniyorum kusuyorum bende prizin kullanıyorum prilam prifemyn bana etki etmedi içmeme rağmen kusma mide bulantısı kesilmiyordu 14+5 hala mide bulantısı hassasiyet iştahsızlık devam ediyor
Daha erken haftalardayım o yüzden tedirgin oldumİyi akşamlar ben de bulantı pek olmadı ama benim de göğüs hassasiyetim azaldı 1 haftadır neredeyse hiç yok eski göğsüm gibi ben de çok korktum ama dün gittiğimde kalp atışını duydum tekrar bir sorun yokmuş çok şükür. Anladığım kadarıyla belirtiler azalıyor zamanla
Yaklaşık 4-5 gündür yaşıyordum 7.haftada başladı benim hamilelik belirtilerim önceki haftalarda baya iyiydimBulantınız ne zaman başladı
Bulantı her gün olan bir şey değil zaten ya kimisinde hiç olmuyor bakın ben de hiç olmadıDaha erken haftalardayım o yüzden tedirgin oldum
Benim hala fazla bulantım yok da acaba başlar mı merak ediyorumYaklaşık 4-5 gündür yaşıyordum 7.haftada başladı benim hamilelik belirtilerim önceki haftalarda baya iyiydim
sabah varken öğlen kesilmesi garibime gitti sadeceBulantı her gün olan bir şey değil zaten ya kimisinde hiç olmuyor bakın ben de hiç olmadı
Ama zaten gebelikte genelde sabah bulantısı olur günün her saati olmaz kiiisabah varken öğlen kesilmesi garibime gitti sadece
Ablam hiç yaşamadı, ben yaşarken birden kesildiBenim hala fazla bulantım yok da acaba başlar mı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?