Hadi inşallahEğer regliniz düzenliyse büyük ihtimalle hamilesinizdir.
Hayırlı olsun sevindim adınızaMerhaba benim ne akıntı ne göğüs hassasiyeti vardı. Hala da öyle. Yeni öğrendim gebeliğimi sadece hafif kasık ağrılarım oluyor. Yani belirtisiz gayer gebelik oluyor
İnşallah yavrunuz sizinledir. Sonucu haber verirseniz sevinirim merak ederimHayırlı olsun sevindim adınızainşallah sağlıkla gelir bebeğiniz evet bende aynı durumdayım kasık ağrım az var ama regl gibi sancılı değil. Umarım bende hamileyimdir yarın testim ulaşınca bana yapacağım
Ben suan belirtisiz hamile oldugumu ogrendim benm regla daha var tabi sadece kasigima ara ara giren bi sanci var o kadarMerhaba kızlar
Ben 5 gündür regl olmadım ve hiç bir belirtim yok. Gerçi geçen ay küçük bir ameliyat oldum ondan dolayı da gecikme olur mu bilmiyorum açıkçası.
Ama korunmasız ilişkim de oldu. Test siparişi verdim yarın elimde olur ama merak ediyorum belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda
Kızım da belirtilerim olmuştu çünkü
Haber edeceğim çok sağolunİnşallah yavrunuz sizinledir. Sonucu haber verirseniz sevinirim merak ederim
Çok tebrik ederimBen suan belirtisiz hamile oldugumu ogrendim benm regla daha var tabi sadece kasigima ara ara giren bi sanci var o kadar
Sagolun teşekkur ederim insallah en kisa zamanda sizinde guzel haberinizi aliriz.Çok tebrik ederiminşallah sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza. Bakalım bende test yapınca yazacağım buraya teşekkür ederim cevabınız için
İnşallahSagolun teşekkur ederim insallah en kisa zamanda sizinde guzel haberinizi aliriz.
Aynı benimde hiçbir belirtim yok ara adet sancısı giriyor adaetkmede daha var ve bu ay soğan kürü denedim şuan test yaptım sanki gölge gibi gözüküyor ama babamı yoksa varmı bir bakarmisinz kızlarBen suan belirtisiz hamile oldugumu ogrendim benm regla daha var tabi sadece kasigima ara ara giren bi sanci var o kadar
Canm burdan belli etmiyor teste ilk 5 dakkada silik ciksa cok yeni bi gebelik olabilir ama bazi testler hayalet cigi cikarabilir artimed markasi ozellikleAynı benimde hiçbir belirtim yok ara adet sancısı giriyor adaetkmede daha var ve bu ay soğan kürü denedim şuan test yaptım sanki gölge gibi gözüküyor ama babamı yoksa varmı bir bakarmisinz kızlar
Şuanda böyle oldu ama kuruma çizgisini bilemedimCanm burdan belli etmiyor teste ilk 5 dakkada silik ciksa cok yeni bi gebelik olabilir ama bazi testler hayalet cigi cikarabilir artimed markasi ozellikle
Merhabaİnşallah yavrunuz sizinledir. Sonucu haber verirseniz sevinirim merak ederim
Merhaba Maalesef regl oldumMerhaba hamile misiniz
Ben Bi çizgi göremedim ama isterseniz en güzeli adet geciksin öyle yaptın testiAynı benimde hiçbir belirtim yok ara adet sancısı giriyor adaetkmede daha var ve bu ay soğan kürü denedim şuan test yaptım sanki gölge gibi gözüküyor ama babamı yoksa varmı bir bakarmisinz kızlar
Bi daha ki ay Allah sağlıklı evlat nasip etsin sizlereMerhaba
Bugün regl oldum maaleseftesti yapmaya gerek kalmadan geldi kırmızılar. Artık başka sefere inşallah siz de bebeğiniz de iyisinizdir sağlıcakla kalın
İnşallahBi daha ki ay Allah sağlıklı evlat nasip etsin sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?