Belirtim yok

Ben Bi çizgi göremedim ama isterseniz en güzeli adet geciksin öyle yaptın testi
Peki bı sorum daha olacak benim hormon bozukluğun vardı gittim hap kullandım baya bı geçti çok şükür sürekli 28. Günde geliyordu ama geçen ay 24. G7nde geldi baya bı peki ben hangi tarihte gecikti diyeceğim

Regl döngüne göre hesap yapabilirsin mesela ben en fazla 32. Günde olurum ondan sonra gecikme oluyor diyorum

Regla 8 gun varken evde idrar testi yaptm pozotif aninda silik çikti 3 tane test ayni cikti 5 gun kalada gidip kan verdim hamileydim
Yâaaa harikaaa birşey bu hepimize umut olsun peki birşey daha soracağım, kaset test mi kullandınız yoksa erken hamilelik testi mi?

Sıfır belirti ile 5 günlk adet gecikmesi sonrası hamile olduğumu öğrendim ve hamileliğim boyunca da hiç belirti yaşamadm.

Yâaaa harikaaa birşey bu hepimize umut olsun peki birşey daha soracağım, kaset test mi kullandınız yoksa erken hamilelik testi mi?
Insallah sizede nasip olur
Kaset teste cikti benm ki erken gebelik testine h8cbir zaman guvenmiyirm var olan seyi yok gosteriyor daha once başima geldi kaset testler aninda vsrsa cikariyor

Sıfır belirti ile 5 günlk adet gecikmesi sonrası hamile olduğumu öğrendim ve hamileliğim boyunca da hiç belirti yaşamadm.
Evet belirtisiz de olabilmesi mümkün tabi ki her vücut aynı değil ama ben regl oldum maalesef artık başka bir şansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…