Maşallah maşallah hisleriniz kuvetli benim bu ay bekliyorum eşim sürekli olacak bak diyur inşallah ağlayarak allahtan istedim inşallah sağlıklı bir evladim olurİlk çocuğumda sadece çok uykum geliyordu gün içinde uzandığım an uyiya kaliyordum adete 3 gün kala öğrendim kaset testle silik çıkmıştı..ikincide ise hiç belirtim yine yoktu sadece içime doğdu sanki bir test yapmak istedim onda da adetime 3 gün vardı yine silik çizgiyle öğrenmiştim..belirti her zaman olan bir durum değil ama içten hissetmiştim varlığını
Bende şuan adetime 20 gün var bekleyecem mecbur bugün esim gitti işten dolayı artık nasip keşke olmasaydı ama hayatim da bu var Allah isterse olur ona inaniyrumİlk çocuğumda sadece çok uykum geliyordu gün içinde uzandığım an uyiya kaliyordum adete 3 gün kala öğrendim kaset testle silik çıkmıştı..ikincide ise hiç belirtim yine yoktu sadece içime doğdu sanki bir test yapmak istedim onda da adetime 3 gün vardı yine silik çizgiyle öğrenmiştim..belirti her zaman olan bir durum değil ama içten hissetmiştim varlığını
Peki değeriniz kaçtı mesela gebeliginiz adetten sonrami oluşmuş yoksa adete yakinmiAdetin bir gün gecikmesiyle kan testiyle öğrendim. Göğüs hassasiyeti uyku hali yorgunluk kasık ağrısı ve yerleşme kanaması yaşadım
Kasıklarda batma. Regli günümden bir gün önce silip testle öğrendim. Hatta o testi ciddiye almadım. Regl olmam gereken gün tekrar test yaptım. Oda pozitif olunca anladımBelirtiniz az da olsa ne zaman başladı hamilelik birde testiniz ne zaman pozitif oldu yardımcı olurmusunuz rahatlatmak amaciyla az da olsa
Adetime 5 gün kala öğrendim aşırı silik bir testle. Çok fazla bagırsak ve gaz sorunu yaşıyordum ama o zamanlar bunların gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum. Zaten planlı olduğu için sürekli test yapıyordumBelirtiniz az da olsa ne zaman başladı hamilelik birde testiniz ne zaman pozitif oldu yardımcı olurmusunuz rahatlatmak amaciyla az da olsa
Adetime 5 gün kala aşırı duygusallık baş dönmesi ve mide yanması ile öğrendim beta 98 çıktıBelirtiniz az da olsa ne zaman başladı hamilelik birde testiniz ne zaman pozitif oldu yardımcı olurmusunuz rahatlatmak amaciyla az da olsa
Kasık ağrısı bolca mevcuttu hatta enfeksiyon kaptım zannettim gebelik aklımdan geçmediği için test yapmadım. Regl olmuyordum ve artık öylesine bir test yapmaya karar verdim 5. Gündü pozitif gördümBelirtiniz az da olsa ne zaman başladı hamilelik birde testiniz ne zaman pozitif oldu yardımcı olurmusunuz rahatlatmak amaciyla az da olsa
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cnm inşallah tez zamanda olur stres yapmamaya dikkat et bizde çocuk düşünüyoruz daha doğrusu eşim çok istedi yoksa benim aklımda yoktu o ısrar edince tamam dedim ama bu ay bende stresden gecikmişim adet oldum..yani diğer hamilelikde de hemen kalamadim birincide 2 seneye yakındır kaldım ikinci bir buçuk yıl sonra kaldım bende hemen hamile kalamıyordum zorlu süreç takmamak bazen elde olmuyor ama stres çok fark ediyor yapmamak lazım bu ay umursamicamMaşallah maşallah hisleriniz kuvetli benim bu ay bekliyorum eşim sürekli olacak bak diyur inşallah ağlayarak allahtan istedim inşallah sağlıklı bir evladim olurAllah size bağışlasın sevdiklerinizin canını
1 gün gecikmeyle 161 değerle öğrendimPeki değeriniz kaçtı mesela gebeliginiz adetten sonrami oluşmuş yoksa adete yakinmi
Yaaa olsun en azında evladınız var Allah bağışlasın insalah size ben yeni evliyim 1 buçuk yılımız oldu inşallah bu ay bekliyorumRabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cnm inşallah tez zamanda olur stres yapmamaya dikkat et bizde çocuk düşünüyoruz daha doğrusu eşim çok istedi yoksa benim aklımda yoktu o ısrar edince tamam dedim ama bu ay bende stresden gecikmişim adet oldum..yani diğer hamilelikde de hemen kalamadim birincide 2 seneye yakındır kaldım ikinci bir buçuk yıl sonra kaldım bende hemen hamile kalamıyordum zorlu süreç takmamak bazen elde olmuyor ama stres çok fark ediyor yapmamak lazım bu ay umursamicam
Peki önceden belirtiniz oldumu yoksa normal regl ağrısı1 gün gecikmeyle 161 değerle öğrendim
Hayirli olsun benim de bu ay umud ediyrum sağlıkla boşa çıkmasın inşallah isteyen herkeseKasık ağrısı bolca mevcuttu hatta enfeksiyon kaptım zannettim gebelik aklımdan geçmediği için test yapmadım. Regl olmuyordum ve artık öylesine bir test yapmaya karar verdim 5. Gündü pozitif gördüm
Mide yanması nasıldı mesela nasil düşündünüz benim bu sabah midem yandı su içtim yanmaya devam etti ama eşim yola çıkacak diye saat 9 buçuk ta akşam az atıştırma yemek yenildi saat 2 de uyudum acaba yemektenmj düşündüm arkadaşıma sordum dedim.midem yaniyur dedi bekle zamanla belli olur belkide yemekten ama midem çok yanıyorduAdetime 5 gün kala aşırı duygusallık baş dönmesi ve mide yanması ile öğrendim beta 98 çıktı
İnşallah isteyen herkese kolaylıkla nasip olur
Bende surekli yapiyurm ya test mide yanmam vardı suphelendim ama hiç belli değil sebebi ne acaba daha 15 gün var regl günüme teşekkür ediyorum yorumunu, içinAdetime 5 gün kala öğrendim aşırı silik bir testle. Çok fazla bagırsak ve gaz sorunu yaşıyordum ama o zamanlar bunların gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum. Zaten planlı olduğu için sürekli test yapıyordumBir de adete 1 hafta 10 gün kala aynı adet olacakmış gibi kasık ağrılarım oluyordu o yüzden de adet olacağım sanıyordum.
Hayirli olsun teşekkür ederim aydinlatiginiz için, peki mide yanması olurmu acaba belirti olarakKasıklarda batma. Regli günümden bir gün önce silip testle öğrendim. Hatta o testi ciddiye almadım. Regl olmam gereken gün tekrar test yaptım. Oda pozitif olunca anladım
Rica ederim umarım güzel sonuçlar alırsınızBende surekli yapiyurm ya test mide yanmam vardı suphelendim ama hiç belli değil sebebi ne acaba daha 15 gün var regl günüme teşekkür ediyorum yorumunu, için
Teşekkür ediyorum hepimiz inşRica ederim umarım güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?