- 25 Şubat 2023
- 332
- 101
- 33
- 28
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
-
Yaa kararsiz kaldim bi taraftan diyorum boşuna umitlenme bi taraftan ya olduysa diyorumValla hiç belirtim yok deyip hamile olan da var, daha ilk haftadan belirti yaşayan da var canım
Bencede bugun nobetci eczane bulursam alıyım bi taneEn iyisi test yapmak
Canım benimde aynı dert şuan bu ay hiç düzenli ilişki olmadı ovülasyon testi falan kullanıyorum normalde ama bu ay taşınma işlerim olduğu için hiç ilişki yAşayamadım sadece 2 kere falan onda da hiç ihtimal vermedim reglime yakın bir tek gün aşırı ilişkim oldu şimdi de 4 gün geciktim geç döllenme olabilir mi ne oldu ne bitti meraktan ölüyorum kan mı versem bilemedim test yapmak hiç içimden gelmiyor yanıltıyor testler ve durduk yere üzülüyorum direk kan mı versem diyorumHanimlar merhaba ben 2 buçuk senelik evliyim ilk günden beri cocuk istiyoruz ama hic hamilelik olmadi benim en son adet tarihim 10 mart bir kac gün önce lekelenme tarzi bisey yasadim arada kasik ağrılarım oluyo ama ne gelen var ne giden hic test yapmadim bu ay boşuna umitlenmek istemedim geçen ayda biraz gecikme olmuştu hatta 5 cm kist var demisti simdi sorum şu bu sekilde gebelik olabilir mi hissettiğim belirti yok ne adetle ilgili nede gebelikle ilgili ara ara kasık ağrısı var o kadar belirti icin erkenmidir yoksa gebelik varsa belirti olmasi mı lazım lütfen yardımcı olurmusnz
Adet gecikmesi dışında hiçbir belirtim yok ne göğüs şişkinliği ne öncesinde regl olmadan önce karın ağrım falan olurdu kaşık ağrım olurdu hiçbiri yok o yüzden de çok ümitlenmek istemiyorumCanım benimde aynı dert şuan bu ay hiç düzenli ilişki olmadı ovülasyon testi falan kullanıyorum normalde ama bu ay taşınma işlerim olduğu için hiç ilişki yAşayamadım sadece 2 kere falan onda da hiç ihtimal vermedim reglime yakın bir tek gün aşırı ilişkim oldu şimdi de 4 gün geciktim geç döllenme olabilir mi ne oldu ne bitti meraktan ölüyorum kan mı versem bilemedim test yapmak hiç içimden gelmiyor yanıltıyor testler ve durduk yere üzülüyorum direk kan mı versem diyorum
Ay valla ayni durumdayiz ama benim günüm daha cok geçti ilk evlendigimde cok denedim ovulasyon testi falan artik bıraktım o zamanlar gebelik testide cok yapardım hep hayam kırıklığı olduğu icin artik yapmamaya basladim benimde tasinma islerim falan oldu iliski fazla olmadi bilemedim yani varmi yokmu bide benim baska sıkıntılarım da vardi şekil bozukluğu falanCanım benimde aynı dert şuan bu ay hiç düzenli ilişki olmadı ovülasyon testi falan kullanıyorum normalde ama bu ay taşınma işlerim olduğu için hiç ilişki yAşayamadım sadece 2 kere falan onda da hiç ihtimal vermedim reglime yakın bir tek gün aşırı ilişkim oldu şimdi de 4 gün geciktim geç döllenme olabilir mi ne oldu ne bitti meraktan ölüyorum kan mı versem bilemedim test yapmak hiç içimden gelmiyor yanıltıyor testler ve durduk yere üzülüyorum direk kan mı versem diyorum
Evet benimde de pek bi belirtim yok sadcee adet gecikmesi bide kasik ağrısı iste lekelenme oldu bide ama ihtimal vermiyorum fazla adetlerim cok düzenli degil zaten gögüs hassasiyeti bendede yokAdet gecikmesi dışında hiçbir belirtim yok ne göğüs şişkinliği ne öncesinde regl olmadan önce karın ağrım falan olurdu kaşık ağrım olurdu hiçbiri yok o yüzden de çok ümitlenmek istemiyorum
İste böyle şeyler duydugum icin acaba diyorum saglikla alırsınız inşallah kucağınıza bana dua edin7+3 günlük hamileyim hiç belirtim yok ama herşey yolunda çok şükür sadece çok çabuk yoruluyorum herkesin vücudu farklı sonuçta illa belirti yaşayacağız diye bişey yok
İnşallah Allah size de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinİste böyle şeyler duydugum icin acaba diyorum saglikla alırsınız inşallah kucağınıza bana dua edin
Ben evlendigim günden beri hic korunmadim canim cok istiyoruz bizde bende sekil bozuklugu varmis rabbim büyükİnşallah Allah size de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinbenimde 3 sene olmadı hiç bir sorunumuz olmadığı halde stres yapmamaya çalış biliyorum elinde olmuyor insanın ama çok etkiliyor gerçekten
Saglikla alirsin kucagina insallah bizede duanda yer ver bacim lutfen7+3 günlük hamileyim hiç belirtim yok ama herşey yolunda çok şükür sadece çok çabuk yoruluyorum herkesin vücudu farklı sonuçta illa belirti yaşayacağız diye bişey yok
Ne diyor doktorlar aşılama falan yapsanızBen evlendigim günden beri hic korunmadim canim cok istiyoruz bizde bende sekil bozuklugu varmis rabbim büyük
Allah size de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahSaglikla alirsin kucagina insallah bizede duanda yer ver bacim lutfen
Asilama denemedim hic iki defa femara ve catlatma iğnesi kullandim sonra asilama dedi ama guvenemedim cok fazla olumsuz sonuc alan vardi cevremdeNe diyor doktorlar aşılama falan yapsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?